9 schimbări în trusa cosmetică pe care le impune primăvara


    Odată cu sosirea primăverii se schimbă umiditatea şi temperatura aerului. Ne aşteaptă plimbări mai îndelungate la aer liber şi raze plăpânde (doar la prima vedere) ale soarelui. Iată de ce, schimbând ghetele pe adidaşi, nu uita şi de „îmbrăcămintea” pentru faţă.

image.png

1. Înlocuieşte crema grasă de iarnă cu una mai uşoară cu SPF 15-20

Chiar dacă eşti convinsă că soarele „nu pişcă”, nu ignora mijloacele de protecţie – soarele de primăvară este foarte activ, deşi nu se simte acest lucru. El poate să presare năsucul cu pistrui, de aceea se recomandă de a folosi o cremă hidratantă sau un fond de ten uşor cu protecţie SPF.

2. Adaugă în set şi un fluid hidratant.

Utilizează-l când vei dori să tragi o gură de aer proaspăt primăvăratic şi să simţi toată splendoare primăverii pe pielea fără machiaj. El se impregnează momentan şi nu se simte pe piele. Se potriveşte atât tinerelor active, cât şi bărbaţilor.

3. Foloseşte şi o cremă de mâini cu textură mai uşoară.

Mâinile au nevoie de protecţie nu doar în zilele geroase de iarnă. Vântul de primăvară îţi poate aduce surprize neplăcute, mai ales că deja ai renunţat la mănuşi. Optează pentru o cremă, care se absoarbe rapid şi nu lasă un strat de grăsime, foloseşte-o în caz de necesitate după ce te speli pe mâini sau înainte de a ieşi din casă.

4. Să nu uităm de ruj.

image.png

Rujul igienic de protecţie, cu constituţie densă, trebuie înlocuit cu un luciu sau un ruj uşor cu efect de hidratare. Nu renunţa complet la el – vântul de primăvară, plimbările seara şi săruturile pot subţia rapid pielea sensibilă a buzelor. Ai grijă de ele, or vine vara.+

5. A venit rândul cremei de corp.

Nu uita de hidratarea intensivă a corpului – trebuie să te pregăteşti din timp pentru un bronz frumos. În fiecare seară aplică o cremă hidratantă, atunci pe plajă vei avea o piele îngrijită şi catifelată, iar bronzul se va prinde uniform şi se va menţine timp îndelungat. Înainte de primele băi de soare nu uita de exfolierea corpului.

6. Foloseşte şi o cremă de corp cu uşor efect bronzant.

Vine timpul fustelor şi pantalonilor scurţi, dar tu ai picioarele alb-vineţii? Pentru a avea un corp uşor bronzat utilizează o cremă de protecţie, hidratantă, cu efect treptat de bronz. Aplic-o în fiecare seară, atunci nu vei avea pete după băile de soare şi vei evita bronzul roşietic.

7. Crema anticelulită.

În repetate rânduri, am menţionat că pentru a scăpa de celulită se recurge la două procedee: modul sănătos de viaţă şi resemnarea, dacă nimic nu te ajută. Totuşi vei observa mici îmbunătățiri (iar de la începutul sezonului picioarelor dezgolite sunt importante orice fel de rezultate) după utilizarea cremei.

Freacă activ corpul cu un burete aspru pentru fese şi coapse, apoi aplică o cremă anticelulită. Este importantă regularitatea – optimală este repetarea procedurii peste o zi.

8. Adaugă în trusa cosmetică şi un highlighter.

image.png

Highlighterul luminează pielea, redându-i prospeţime. Foloseşte nuanţe calde (piersic, cremă, aurie) – aplică-l pe pomeţi, pe vârful şi creasta nasului, precum şi pe tâmple.

9. Găseşte un ruj mat cu textură de satin.  

Rujul mat este un musthave al sezonului. Dacă cel pe care-l foloseşti usucă prea mult, nu dispera – foloseşte texturi de satin, ele protejează buzele. Iar ca dimineaţa rujul să fie mai simplu de aplicat, înainte de somn masează buzele cu periuţa de dinţi.

omactiv.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.