20 de idei de tatuaje încântătoare din care să te inspiri


  Cerneala, liniile fine şi culorile se pot transforma în opere de artă unice cu ajutorul unui ac şi unui tatuator priceput!

102773l.jpg

Unele dintre ele au fost inspirate de narură şi de zilele proaspete de vară, altele ascund o altă lume şi e necesar să le priveşti de două ori pentru a putea să îţi dai seama despre ce este vorba. Indiferent de situaţie, nu există nicio îndoială că toate aceste idei pot servi drept inspiraţie dacă eşti în căutarea tatuajului care ţi se potriveşte.

120587l.jpg

Iată o colecţie de modele de tatuaje irezistibile!

261936l.jpg

295838l.jpg

453112l.jpg

410066l.jpg

369780l.jpg

331367l.jpg

484552l.jpg

547371l.jpg

553397l.jpg

559408l.jpg

749659l.jpg

615706l.jpg

585788l.jpg

576319l.jpg

832704l.jpg

877414l.jpg

882018l.jpg

902335l.jpg

916627l.jpg

eva.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Poate simplul gând la uleiuri îți evocă acnee, puncte negre sau o piele prea lucioasă, dar dacă selectezi variantele utile nu vei avea aceste probleme. În cadrul discuțiilor legate de pielea sănătoasă uleiul nu apare prea des. Deși se știe că pielea produce sebum în mod natural, excesul de grăsimi poate face fața lucioasă și predispusă la acnee. Problema este că prea puțin ulei nu este un lucru pozitiv, ci va favoriza iritațiile și înroșirea pielii ca urmare a deshidratării. 
   Folosirea uleiurilor pentru îngrijirea pielii rămâne controversată
   „Nu se recomandă pacienților să apeleze la uleiuri în mod frecvent, dar nu neapărat pentru că există certitudinea că vor astupa porii. Principalul inconvenient este că nu există foarte multe studii legate de eficiența lor. În funcție de uleiul în cauză capacitatea de a pătrunde în straturile profunde ale pielii poate fi diferită de cea a cremelor sau loțiunilor”, explică dr. Cheryl Karcher, dermatolog din New York.
   Pielea uscată și uleiurile
   Deși există mult scepticism legat de uleiuri în general, în cazul unui ten afectat de o deshidratare severă este posibil ca pielea să nu tolereze decât uleiurile vegetale, care vor susține refacerea stratului de protecție al pielii. Pentru a evita impresia că nu sunt benefice sau că au o textură neplăcută este foarte important să optezi pentru variantele utile, care nu lasă un film gras la suprafața pielii.
   Iată ce uleiuri poți folosi pentru a îngriji pielea foarte uscată de pe față:
   1. Uleiul din sâmburi de struguri
   Are un conținut ridicat de antioxidanți și este util pentru pielea foarte uscată, care se descuamează, dar și pentru cea grasă pentru că reglează producția de sebum și reface echilibrul tenului. Îl poți aplica direct pe piele pentru a elimina semnele deshidratării și a preveni îmbătrânirea.De asemenea, uleiul din sâmburi de struguri uniformizează nuanța tenului și reduce semnele sau petele pigmentare.
   2. Uleiul de argan
   Conține o cantitate importantă de vitamina E și acizi grași cu efect antiinflamator. Antioxidanții din componența acestui ulei nu se descompun la contactul cu lumina soarelui, așa că este o alegere bună și în locul cremei de zi. Este benefic atât împotriva uscării pielii, cât și ca tratament anti-acnee. Vei vedea cum tenul tău își recapătă strălucirea, iar semnele de oboseală și leziunile acneice devin simple amintiri. Nu lăsa prețul mai ridicat să te intimideze pentru că nu vei avea nevoie decât de 4-5 picături de ulei de argan pentru toată fața.
   3. Uleiul de măsline
   Probabil că are deja un loc bine definit în bucătăria ta, dar acest ulei este și secretul pielii hidratate optim. „Uleiul de măsline reface rapid chiar și pielea care prezintă o deshidratare severă și crăpături. Conține nutrienții esențiali pentru un ten sănătos și te va proteja inclusiv împotriva cancerului de piele”, potrivit dr. Leslie Baumann, dermatolog din Miami. 
   Aplică 3-4 picături de ulei de măsline pe față, plus o cantitate mai ridicată pentru mâinile și picioarele foarte uscate. Poți adăuga și 2-3 linguri de ulei de măsline în apa în care faci baie. Nu folosi decât ulei de măsline extravirgin, presat la rece.
   4. Uleiul de morcov
   Conține antioxidanți cu un efect rapid asupra pielii, în special betacaroten. Acest ulei reduce inflamațiile caracteristice tenului uscat și iritat și poate neutraliza leziunile precanceroase de la suprafața pielii, apărute în urma expunerii excesive la soare. 
   eva.ro
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   La urma urmei, ce este frumusețea unei femei? O chestiune care ține de înfățișare? De ținută? De atitudine? De caracter? Iată, în cele ce urmează, câteva opinii interesante despre ceea ce este o femeie frumoasă, ale oamenilor anului 2019. Tu ce părere ai? Cu care dintre definițiile de mai jos eti de acord? Ce înseamnă, pentru tine, o femeie frumoasă?
   Femei frumoase - definiții de suflet
   1. Frumoasă este o femeie care are o personalitate aparte. O femeie care poate râde de orice, inclusiv de ea însăși, și care este deosebit de bună și de grijulie față de ceilalți. Ea este o femeie care, mai presus de toate, cunoaște valoarea ideii de a te bucura de viață fără a o lua prea în serios. Este o femeie în care te poți încrede și care poți fi sigur că îți va lumina întreaga zi. Este o femeie care, inexplicabil, te face să te simți extraordinar de bine doar pentru faptul că te afli în preajma ei, dar aduce o așa de mare tristețe atunci când lipsește... Există oare o asemenea femeie?
   2. O femeie frumoasă? Zâmbetul ei o face drăguță. Corpul ei o face sexy. Doar mintea ei o face frumoasă.
   3. O femeie frumoasă este foarte plăcută, dar nu neapărat atractivă din punct de vedere sexual. Frumusețea ei neconvențională este ceva ce nu înțelegi pe deplin și totuși nu te poți împiedica să crezi că persoana aceea este minunată. A fi „fierbinte” nu te face o femeie frumoasă.
   4. O femeie frumoasă... Nu este vorba despre îmbrăcăminte, despre coafură ori machiaj. Este vorba despre felul în care zâmbetul ei radiază căldură sau despre cum dansează de bucurie când este încântată de ceva, fără să-i pese cine o privește.

   5. O femeie frumoasă este aceea care, pur și simplu, îți taie respirația și îți răpește inima, aceea care te face să fii încântat până și de faptul că te afli pe aceeași planetă cu... ceva atât de frumos.
   6. O femeie frumoasă este o femeie care te face să zâmbești.
   7. O femeie frumoasă este ceva ce rasa umană a cam uitat. Frumusețea femeii este considerată tot mai mult un sinonim pentru „fierbinte” sau „sexy”. Și totuși, frumusețea nu este deloc așa. Nicio rotujime corporală sau un sân oricât de mare nu poate face o femeie să fie frumoasă. Frumusețea este un lucru pur, nonsexual. Aceasta provine din combinația corectă de personalitate, încredere în sine și, desigur, atracție fizică.
   8. O femeie frumoasă este o persoană cu un aspect radios, cu o inimă de aur, dulce și iertătoare, ai cărei ochi strălucesc și al cărei zâmbet umple încăperea de lumină. Este cineva care te lasă cu gura căscată de uimire, amintindu-ți de perfecțiunea pură și totală.
   9. O femeie frumoasă răspândește în jurul ei o strălucire care atrage oamenii.
   10. O femeie poate avea un corp de zeiță și un chip perfect, dar, dacă nu zâmbește, dacă are un aer mereu plictisit sau arogant, nu este o femeie frumoasă. Adevărata frumusețe vine din interior, din bucuria de a trăi: o femeie plină de viață este întotdeauna frumoasă, chiar dacă are o înfățișare oarecare.

   Ce înseamnă o femeie frumoasă
   11. O femeie frumoasă este magnifică, radioasă, atrăgătoare și captivantă. De obicei, o femeie care întoarce capetele celor din jur precum... scaunele pivotante.
   12. Frumusețea este inteligență.
   13. O femeie frumoasă poate fi mereu ea însăși. O femeie care zâmbește tot timpul și căreia nu-i pasă niciodată de ceea ce cred ceilalți despre ea. O femeie care, chiar dacă moare pe dinăuntru, este suficient de puternică pentru a-și neglija durerea și a crea o atmosferă fericită pentru toată lumea. O femeie care nu este atrăgătoare din punct de vedere sexual și totuși chipul și personalitatea ei te pot face să ți se topească inima. O femeie talentată, inteligentă și atât de diferită de oricare alta.
   14. Frumusețea unei femei vine mai ales din atitudinea sa. O femeie poate degaja o atât de mare vivacitate, o seninătate și o încredere în sine atât de impresionante, încât poate deveni cu adevărat frumoasă, oricare ar fi înfățișarea ei.
   15. O femeie frumoasă? Totul la ea este fascinant. Zâmbetul și râsul ei te pot împietri, iar ochii ei par să lumineze lumea când zâmbește. Totul la ea redefinește perfecțiunea. Are puterea de a face pe oricine să uite să mai respire. Îți poate provoca dureri de cap, te poate face incapabil de a mai gândi și simți o asemenea moliciune că, pur și simplu, nu te mai poți ține pe picioare în prezența ei.

   16. Frumusețea unei femei nu are nimic de-a face cu aspectul, ci doar cu inima ei.
   17. O femeie este frumoasă atunci când, privindu-i chipul, îi vezi sufletul. Când te uiți în ochii ei, îi simți plini de dragoste. Este frumoasă când te simți atras de ea datorită autenticității ei și a altor virtuți adevărate.
   18. Fiecare femeie este frumoasă.
   19. O femeie frumoasă degajă o forță interioară extraordinară, care impune respect – o femeie plină de bunătate, noblețe, putere.
   20. O femeie frumoasă este o femeie care ți se potrivește perfect. Ea îți împărtășește cele mai profunde păreri personale și te înțelege. Când vorbești cu ea, o simți cu mult superioară ție, dar reușește să te facă să te simți perfect în prezența ei. Ființa ei interioară copleșește aparența ei exterioară. Pur și simplu, strălucește! Fiecare ușoară imperfecțiune devine o perfecțiune și completează uimitor imaginea ei.
   divahair.ro
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Pe piață se află o varietate mare de măști și plasturi pentru punctele negre. Aceste produse expun practic punctele negre la ingrediente care dizolvă acumularea de celule moarte și uleiuri din pori, golindu-i pe aceștia din urmă, după cum a explicat dermatologul Rachel Nazarian pentru Women’s Health Magazine. „Cu o utilizare continuă și expunere la ingredientele potrivite, punctele negre se pot îmbunătăți, iar în viitor să fie prevenite”, a zis el.
   Principalul „ingredient” al punctelor negre este keratina. Din moment ce porii sunt deschiși – așadar expuși la aer – oxigenul oxidează acumulările nedorite din ei, dându-le astfel aspectul negru. Pentru ca o mască să fie eficientă, trebuie să conțină ingrediente ce descompun keratina. Ingrediente de tipul acidului salicilic și acidului glicolic dizolvă punctele negre și, pe termen lung, pot face minuni în privința aspectului tenului.
   Însă nici măcar exfolianții chimici nu îți vor menține pielea fără de puncte negre o veșnicie. În pori vor apărea constant noi depozite de keratină, pentru că așa este normal. Însă folosirea unei măști bune împotriva lor poate să încetinească apariția lor. 
   unica.ro
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Dar ce este manichiura gradient? Un astfel de stil de a colora unghiile presupune trecerea treptată de la o nuanță mai închisă la una mai deschisă a aceleiași culori. De exemplu, se poate face o trecere treptată de la roșu până la roz pal. Se poate obține același efect interesant și prin folosirea unor culori diferite, din aceeași gamă. În acest caz, manichiura include mai multe culori. De exemplu, poți trece treptat de roșu, corai, portocaliu și apoi galben.   Însă pasionatele de ojă și colorarea unghiilor au dus trendul la un alt nivel și au inventat manichiura gradient pe "verticală". Acest lucru presupune crearea unei treceri treptate de culoare nu pe aceeași unghie, ci de la o unghie la alta. Întreaga manichiură va avea un efect gradient deosebit.


   Este un stil perfect pentru vară, mai ales dacă alegi să folosești culori intense, puternice, care se potrivesc de minune cu atmosfera estivală. Bineînțeles, o astfel de manichiură arată bine indiferent dacă alegi culori închise sau deschise. Este la fel de frumoasă și atunci când folosești nuanțe nude.


   Pentru vară, cele mai populare variante de culoare sunt cele în tonuri intense de roșu, roz, oranj, galben, verde sau bleu. Și oja în nuanțe neon se potrivește pentru acest stil. Este o variantă originală de a combina două tendințe importante în manichiură ale acestei veri. De asemenea, poți să folosești și două nuanțe diferite cu subton asemănător. O variată poate fi rozul în asociere cu lila, galben cu verde sau corai cu galben.   Dacă manichiura gradient pe aceeași unghie este de preferat să fie realizată la salon pentru că necesită o tehnică specială, varianta cu trecere treptată de la o nuanță la alta pe fiecare unghie este mult mai simplă. Tot ce trebuie să faci este să investești în nuanțele de ojă care te ajută să creezi efectul gradient și să aplici pe fiecare unghie un ton diferit, de la cel mai închis la cel mai deschis sau invers.
   eva.ro
 •