11 oameni obișnuiți care arată ca niște vedete


  Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești o persoană atât de frumoasă încât ai fi jurat că putea fi model? Și totuși, era un om obișnuit care vindea mâncare, repara țevi sparte sau conducea un camion. Ei bine, nu toți oamenii frumoși de pe planetă se strâng la Hollywood și, din fericire, ne pot ieși oricând în cale.

imagev12b94e5abe22427d6c9821185ae902e25-v6wr9k24t716giankr2_ct1880x930.jpg

Bright Side a descoperit 11 oameni obișnuiți care arată ca niște modele, dar care totuși sunt niște persoane obișnuiți care își fac meseria, iar multe dintre acestea nu-s deloc ușoare. De la pompier la pilot de avion și de la polițist la șofer de camion, job-urile lor necesită muncă, energie, răbdare și curaj, iar ei aduc un plus de frumusețe în aceste profesii.

Ruo Yan

3-1.jpg

Ruo face grătar și servește clienții la o terasă din Taiwan. Ea a fost filmată de cineva care i-a remarcat frumusețea, iar apoi a devenit foarte populară pe internet. Ruo Yan are 36 de ani și acum lucrează ca model part-time, dar nu a renunțat la a-și ajuta familia, servind clienții la terasă.

Marshall Perrin

3-2.jpg

Marshall este pompier în Canada. Este pasionat de sport și de tatuaje. Se vede!

Aimee Stanton

3-3.jpg

Tânăra are 25 de ani, trăiește în Australia și este... instalator. Și-a descoperit priceperea în acest domeniu în timp ce lucra pentru a-și ajuta tatăl, care avea o afacere în acest sector. "Mulți cred că femeile sunt tratate diferite în meseria asta, dar dacă arăți că poți munci din greu, nu-i cazul", a explicat ea.

Blayze Williams

3-4.jpg

Blayze trăiește în Australia și are o meserie grea: e șoferiță de camion. Și face asta de la 19 ani! De multe ori, polițiștii o opresc și o legitimează, pentru că nu le vine să creadă că o tânără care pare o puștoaică e șofer de camion.

Jonas

3-5.jpg

Este din Munchen și are 32 de ani. Îi place să călătorească, așa că a ales să se facă pilot de avion. În timpul liber îi place sportul și chiar lucrează part-time ca antrenor personal.

Jhiawen Cheng

3-6.jpg

Jhiawen e studentă la Universitatea Culturală din China și predă un curs suplimentar de economie. La un moment dat, o fotografie a tinerei a ajuns pe internet și peste noapte ea a devenit foarte cunoscută. Mii de oameni îi urmăresc contul de Instagram și a primit numeroase oferte de a participa la talk show-uri și în reclame, dar Jhiawen Cheng nu vrea să-și schimbe viața prea mult - în primul rând vrea să-și termine studiile.

Fran Suarez

3-7.jpg

Fran este asistent medical la un spital din Madrid. În timpul liber, tânărul spaniol dansează, merge la sală și postează pe Instagram.

Rino Sasaki

3-8.jpg

Rino trăiește în Japonia, unde își ajută tatăl, conducând un camion. La început, a fost profesoară de dans, dar acum stă la volanul unui ditamai Volvo și îi place mult ceea ce face. Tatăl ei, care a fost șofer de camion, s-a îmbolnăvit, iar tânăra a decis să petreacă mai mult timp cu el. Și-a luat categoria de permis auto și a devenit ajutorul tatălui ei.

Andrey Drozdov

3-9.jpg

Tânărul lucrează la biblioteca Anna Akhmatova din Moscova. A câștigat titlul "Cel mai bun bibliotecar din Moscova 2018".

Adrienne Koleszar

3-10.jpg

Tânăra germană a devenit celebră după ce povestea ei a fost prezentată în toată lumea. Adrienne are 34 de ani, îi place sportul și ține un blog. "Da, uneori munca mea este grea, am de-a face cu multe incidente la care nimeni n-ar vrea să fie de față", a declarat ea.

Tantin Meneses

3-11.jpg

Are 32 de ani, trăiește în Filipine și a absolvit liceul cu o specializare în mecanică auto. De atunci, lucrează într-un service din Pampanga. "Nu mă așteptam ca oamenii să fie atenți la cum arăt. Îmi place să repar mașini. Murdăria, uleiul și munca fizică nu mă sperie. De fapt, chiar îmi plac", a mărturisit Tantin.

eva.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Herbee e o arătare fericită și se vede asta în toate imaginile pe care stăpâna și prietena sa, Talitha Girnus, le postează pe Instagram, spre deliciul a milioane de oameni. Ariciul trăiește în Germania, dar până acum a călătorit în mai multe țări și este pe cale să devină unul dintre cei mai cunoscuți "petfluenceri" de pe Instagram.

   Simpaticul animăluț are acum peste 1,5 milioane de admiratori pe rețeaua de socializare, grație posturilor amuzante în care este fotografiat de Talitha Girnus, din Wiesbaden.

   Talitha a mai avut un arici, pe care l-a numit Mr. Pokee, și care a murit anul acesta. De atunci, Herbee a rămas "titularul" contului de Instagram, iar fotografiile în care zâmbește fac senzație în toată lumea.El s-a plimbat până acum la Paris, pe vârful montan Tre Cime di Lavaredo din Italia, în Altaussee (Austria) și Geierlay (Germania).

   "Oameni uimitori din toată lumea sunt inspirați să ne urmărească aventurile, în special pentru că le place mesajul nostru: dincolo de toate chestiile serioase care se întâmplă în lume în fiecare zi, Pokee și acum Herbee sunt aici ca să le dea un motiv pentru a zâmbi și a rămâne optimiști", a scris Thalitha pe site-ul ei. 

   "Și dacă oamenii se întorc pe pagina noastră, vrem să le reamintim că nu trebuie să-și piardă încrederea, pentru că lumea e plină de magie și, în fond, nu-i un loc atât de rău", a mai scris ea.

   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Mai mult decât atât, unii dintre ei sunt chiar fericiți că, în sfârșit, a venit momentul ca cei mici sau mari să plece. Motivele sunt diverse: vor avea mai mult timp liber doar pentru ei, vor găti mai puțin și va fi mai multă liniște în casă!

   Unii părinți par exagerat de încântați când își pun copiii la autobuz sau când le fac bagajul pentru a pleca la colegiu. 

   Școala urmează să înceapă, așadar să o celebrăm așa cum se cuvine!

   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Bărbatul s-a decis să se fotografieze cu inelul chiar sub nasul iubitei sale, dar să facă în așa fel încât aceasta să nu observe. Zis și făcut!
   Până la urmă Edi și-a cerut iubita în căsătorie, dar ironic anume acest moment nu a fost fotografiat.
   ea.md
  • julia122997
   De julia122997
   Cu toate acestea, există oameni care au făcut sacrificii enorme și au devenit adevărate surse de inspirație datorită propriilor lor povești. Deși obiectivele lor au fost cu adevărat greu de atins, ei au reușit să obțină ceea ce și-au propus, indiferent dacă le-a luat 10 zile sau 10 ani.

   Nu este nimic mai important decât pacea interioară, iar persoanele care reușesc să o atingă sunt de admirat. Fie că au apelat la chirurgia plastică, au slăbit sau au renunțat la vicii nocive, acești oameni merită tot respectul nostru pentru ambiția de care au dat dovadă!

   Iată 10 oameni care au trecut prin transformări radicale pentru a deveni cine și-au dorit să fie dintotdeauna!
   eva.ro
 •