Frumusețe

306 Noutati în această categorie

  1. Ai copilarit in anii ’90 sau aceasta perioada iti aduce aminte de anii tineretii? Atunci cu siguranta ai si foarte multe amintiri legate de aceasta perioada care pare acum atat de indepartata. Nu vom vorbi despre tendintele in materie de design interior de acum aproape 30 de ani (si da, ne referim la nelipsitele bibelouri), ci ne vom axa pe cosmetice, mai exact 5 cosmetice din anii ’90 pe care nu le vom uita niciodata.

  2. Каждая из нас хотя бы раз в жизни сталкивалась с проблемой секущихся волос. Что поделать, это расплата за наш современный образ жизни. Представьте, что у вас есть шикарный шелковый шарф Hermes, что с ним случится, если его стирать каждый день? Сушить каждый день? А потом еще и погладить его утюгом, тоже каждый день? А ведь мы делаем то же самое со своими волосами! 

  3. În urma selecției naționale Miss Tourism International Moldova 2019, Diana Toma a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Tourism International 2019. În acest an competiția se desfășoară în Malaezia în perioada 22 octombrie-15 noiembrie. Marea finală va avea loc pe 8 noiembrie. În competiție vor participa 40 de țări.

  4. Te-ai obișnuit cu nuanța ta favorită de blond, roșcat sau brunet? Ei bine, este vremea să uiți de ea. Iarna anului 2019 aduce schimbare pe toate planurile, inclusiv în coafură. Noua tendință în materie de colorare a părului poartă numele de tweed și constă în tonuri amestecate, dar cât mai naturale. 

  5. Deși ai cumpărat produsele de makeup de calitate pe care makeup artiștii le recomandă, machiajul tău tot nu arată fără cusur ca în reviste sau în imaginile de pe Instagram.

  6. Chiar dacă toamna este un anotimp minunat, scăderea accentuată a temperaturii poate produce ravagii pentru orice tip de piele!

  7. Регулярная профессиональная чистка лица в салоне показана всем жительницам мегаполиса. Городская пыль и остатки макияжа смешиваются с кожными выделениями и постепенно забивают поры — цвет лица становится землистым, кожа преждевременно стареет . 

  8. În toată lumea, tinerele sunt favorite pentru majoritatea reclamelor și spoturilor publicitare. În Rusia însă a apărut o nouă modă, a manechinelor de vârsta a treia, un fenomen care schimbă percepția despre frumusețe.

  9. Are 22 de ani, este din Puerto Rico și se numește Nellys Pimentel. Vorbim despre cea care a fost desemnată câștigătoarea concursului Miss Earth din acest an.

  10. Te pregătești pentru un eveniment special, dar nu știi ce machiaj să alegi? Descoperă câteva idei de machiaje simple de seară care arată spectaculos și sunt ușor de realizat.