Frumusețe

341 Noutati în această categorie

  1. Если вы когда-либо покидали салон красоты в растрепанных чувствах — вы нас поймете. Мы собрали лайфхаки, которые помогут вам получить максимум от похода в салон красоты.

  2. Robert Pattinson, actorul care a devenit celebru datorită rolului său din filmul „Amurg”, a fost „calculat” drept cel mai frumos bărbat din lume. Această distincție nu i-a fost dată în urma unui voting din partea feminină sau masculină, ci a fost dată de un grup de oameni de știință.

  3. Știați că media de viață a femeilor din Japonia este de 84 de ani? Acestea de fapt dețin recordul pentru cea mai mare longevitate de pe tot mapamondul, de mai bine de 25 de ani. Din informațiile de mai jos veți putea afla de ce japonezele trăiesc mult și arată mereu tinere.

  4. Отношение к волосам на теле в последнее время начало меняться — не так быстро, как нам хотелось бы. Но даже компании по производству средств для удаления волос признали, что каждый имеет право сам решать, как распоряжаться растительностью на теле и лице. 

  5. Linia dintre iluzie și realitate poate fi destul de vagă. Make-up artista Dain Yoon se joacă cu liniile, culorile și rezultatul te amețește, nu îți mai dai seama ce este realitate și ce este o iluzie.

  6. Gadgeturile ne-au schimbat stilul de viață și au început deja să-şi lase amprenta asupra corpului. De exemplu, am început să înclinăm capul înainte pentru a vedea mai bine ecranul telefonului și al tabletei. O facem atât de des încât o astfel de poziție a gâtului începe să se fixeze. Medicii au botezat acest fenomen „gât de calculator” sau text-neck.

  7. Каждый год развлекательный портал TC Candler проводит голосование на 100 самых красивых мужских и женских лиц на планете. В списке номинантов не только профессиональные модели, но и артисты, певцы, спортсмены и блогеры. Независимые критики со всего мира голосуют за того, кто, по их мнению, заслуживает звание The most beautiful face

  8. В тренде естественность, выраженное сияние и смелые цветовые сочетания.

  9. Если спросить у наших мам и бабушек о том, какими хитростями они пользовались, чтобы быть красивыми и ухоженными, наверняка у них найдется множество историй. Девушки делали маски и декоративную косметику из подручных средств и делились этими рецептами друг с другом. 

  10. Căldura specifică saunelor a fost utilizată pentru vindecarea organismului timp de multe secole. În ultima perioadă beneficiile s-au diversificat foarte mult. Sauna cu infraroșu a devenit o soluție sigură pentru a elimina toxinele care te pun în pericol, a te relaxa și a combate durerile.