Frumusețe

281 Noutati în această categorie

  1. La 38 de ani, fostul „îngeraș” Victoria’s Secret, Adriana Lima, arată impresionant. Ea și-a început cariera în anii ’90, apărând în numeroase reclame și reviste.

  2. Сегодня 30-летние женщины выглядят лучше, чем тридцатилетние 20 лет назад. Такова реальность. Учёные считают, что человечество дольше чувствует себя молодым по естественным причинам: средний возраст наступает только в 35. Если вы моложе, то поздравляем: вы совсем ещё крошка. У прошлых поколений тридцатилетний таких преференций не было.

  3. În ultimii ani, cererea pentru intervențiile cu botox în buze a scăzut. Dar tot multe femei își doresc buze mari ca ale lui Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian-Jenner.

  4. Уход за волосами — это целый бьюти-ритуал. Но иногда мы покупаем средство, а оно оказывается совершенно неэффективным. Что же делать? Все ответы — в нашем интервью. 

  5. Недавно в интернете был запущен необычный опрос. Один из любителей компьютерных игр попросил многочисленных друзей-геймеров прислать ему фотографию самой красивой девушки своей страны. Он получил огромное количество снимков известных актрис, моделей, режиссеров и даже фото дантиста.

  6. Oricine a încercat vreodată să se schimbe, știe cât de dificil este acest proces.

  7. Blondă, ochi albaștri superbi, buze seducătoare și un trup de zeiță - Sophia Hadjipanteli este un fel de Gigi Hadid, dar cu sprâncene groase și stufoase. În vârstă de 23 de ani, tânăra a devenit cunoscută de abia după ce s-a hotărât să nu se mai penseze. Mai mult, modelul și a vopsit sprâncenele negre, pentru un look cu totul special!

  8. O femeie, în vârstă de 28 de ani, din Olanda, susține că de trei ani nu și-a mai spălat părul cu șampon.

  9. Популярная женская бьюти-процедура по наращиванию ресниц оказалась чреватой последствиями.

  10. Schimbările de sezon ne îndeamnă să renunțăm la ceea ce este învechit și să alegem ceva nou și interesant. Iar în ceea ce privește culoarea părului, toamna 2019 vine cu o mulțime de trenduri spectaculoase. De la tonurile de șaten cu accente aurii și până la rozul lilian sau nuanțele de roșcat cupru, în acest sezon ai la dispoziție o mulțime de stiluri deosebite din care poți alege dacă vrei să faci o schimbare de look.