Frumusețe


425 Noutati in this category

 1. 5 efecte secundare ale consumului de semințe de chia

  Cu siguranță ai auzit până acum de beneficiile semințelor de chia, însă consumate în cantități excesive, pot genera și efecte adverse.

 2. Оливковое масло для кожи и волос: 5 бьюти-лайфхаков

  Для сияющей кожи, густых ресниц и зеркально гладких блестящих волос: рассказываем, как сделать оливковое масло основным компонентом домашних косметических масок.

 3. Диета для красивой кожи: как сделать лицо чище за несколько недель

  Если кожа красивая и чистая, любой макияж на ней будет смотреться хорошо. Прямо сейчас расскажем, что нужно есть и что еще можно сделать, чтобы отражение в зеркале всегда радовало.

 4. Șase trucuri de machiaj, astfel încât să nu mudăriți masca

  În momentul de față, măștile de protecție au devenit un accesoriu zilnic obligatoriu. Unii au profitat de această ocazie, luând o pauză de la machiaj, alții au încercat să-și adapteze rutina, astfel încât să nu își murdărească masca, sau să li se întindă machiajul pe față.

 5. Greșeli în rutina de îngrijire a tenului care favorizează apariția acneei

  Unii factori precum spălarea dinților și spălarea feței în același timp pot crește riscul de acnee. S-ar putea să crezi că faci totul corect pentru rutina ta facială, dar imperfecțiunile de pe față spun altceva.

 6. Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea tenului toamna

  După cum deja ai aflat, la finalul sezonului cald, părul tău are nevoie de un detox. Însă nu este singurul. Pielea, la rândul său, merită o îngrijire sporită.

 7. 8 moduri prin care îți distrugi metabolismul

  Fie că ți se pare că ai luat în greutate sau te simți obosită mai des decât de obicei, totul este consecința unor obiceiuri care îți afectează organismul. Iată care sunt cele câteva lucruri care îți pot da metabolismul peste cap, cu mare ușurință.

 8. Cum să-ți îngrijești corect tenul după vârsta de 50 de ani

  Nevoile de bază ale pielii rămân constante de-a lungul anilor, însă sunt necesare câteva mici schimbări în rutina de îngrijire în funcție de vârstă. Află cum să-ți îngrijești tenul după 50 de ani.

 9. Cum să ai grijă de pielea și părul tău în lunile reci de toamnă

  Suferi de depresia de după vară? Ai un ten palid? Te paște o răceală? Este posibil să îți lipsească vitamina C , care poate deveni o problemă mai ales atunci când temperaturile scad.

 10. 6 reguli esențiale de îngrijire a pielii pe care trebuie să le urmezi

  Îngrijirea pielii este un pas esențial dacă ne dorim să avem o piele sănătoasă, iar pentru asta trebuie să avem o rutină adecvată nevoilor ei.