Frumusețe

357 Noutati în această categorie

  1. Правильная диета не только замедлит процесс старения, но и прибавит сил и энергии.

  2. „Ce mai facem în perioada asta, când trebuie să stăm acasă?' E una dintre întrebările pe care am auzit-o cel mai des zilele astea. Deși majoritatea răspunsurilor aminteau un maraton de seriale sau golirea frigiderelor, ne-am gândit și la alte lucruri pe care le poți face, și care sunt cu adevărat utile.

  3. Unele sunt adevărate, altele nu au nimic în comun cu realitatea. E bine să cunoști tot adevărul din spatele miturilor despre frumusețe ca să știi să faci cele mai bune alegeri pentru tine!

  4. Глянец никак не перестроится на 21 век. Сохранилось немало медиа, которые застряли со своими советиками где-то в эпохе «счастливая американская домохозяйка». Именно такой текст нам попался, где осуждались женщины, запустившие себя в браке. Им в вину вменялись все беды семьи и, в частности, супруга запустившей себя леди.

  5. Глядя на фотографии известных красавиц, голливудских актрис и топ-моделей, у многих создается впечатление, что ровная кожа дана им с рождения. Но на самом деле это ежедневный труд и непрерывная работа. С чего же начать путь преображения к идеальной коже?

  6. De-a lungul vieții, pielea noastră trece prin diferite schimbări; în timp ce unele ne bucură, altele ne îngrijorează sau chiar ne întristează. Deși e important să nu ne lăsăm afectate de toate acestea, trebuie să ne îngrijim corect pielea, mai ales cea a feței, nu doar pentru a ne simți în continuare frumoase, ci și pentru sănătate.

  7. An de an, Beauty Expo – evenimentul internaţional specializat de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe adună la un loc sute de îndrăgostiți de arta frumosului. Și de această dată o mulțime de doamne, domnișoare, dar și bărbați au trecut pragurile celor 3 pavilioane special amenajate pentru vizitatori.

  8. Manichiura cu ojă semipermanentă are şi ea avantajele ei, iar unul dintre acestea ţine de rezistenţa ei pe unghie şi a faptului că nu trebuie să te mai preocupe mersul la salon atât de des. Dar ce faci când nu ai timp să ajungi la o programare sau pur şi simplu vrei să renunţi la ea, acasă? Există posibilitatea ca odată ce încerci să îndepărtezi acasă oja semipermanentă să îţi deteriorezi unghia, pentru că nu cunoşti toate etapele pe care le parcurge un specialist în tot acest proces şi nici nu deţii toate instrumentele necesare.

  9. Всего пять простых советов, которые могут отодвинуть срок появления первых морщин на пять лет и больше.

  10. Organizatorii Miss Germania au schimbat regulile concursului în acest an. Proba costumelor de baie a fost eliminată, vârsta eligibilă de participare a fost ridicată până la 39 de ani, iar jurizarea s-a efectuat doar de doamne.