Trend alert: imprimeul tropical (Foto)


    Unul dintre imprimeurile favorite ale sezonului este imprimeul tropical care ne va însoţi în perioada ce urmează atât în vacanţe, cât şi printre ţinutele pentru birou. Trebuie să recunoaştem că încă din momentul în care facem cunoştinţă cu acest imprimeu, simţim mirosul sărat al brizei mării, dar şi cum soarele ne atinge blând piele delicată, lăsând în urmă un bronz uniform şi sănătos.

Gata cu visele! Dar dacă simţim nevoia unei ţinute care să ne poată face să ne destindem şi să ne ofere un aer plin de relaxare, atunci imprimeul tropical este răspunsul. Dacă nu şti cum să îl porţi, noi am pregătit o lisă cu câteva sugestii care te vor ajuta. Fie că alegi piese vestimentare simple sau accesorii, acestea te vor scoate din anonimat foarte uşor.

 

Ştim cu toţii că în sezonul temperaturilor ridicate este ideal să purtăm nuanţe deschise, în special alb. Foarte mult alb. Ceea ce reprezintă un avantaj este că acest imprimeu va fi întâlnit de cele mai multe ori pe texturi cu fundal alb, deschis, pentru a crea un contrast plăcut.

 

Optează pentru o cămaşă albă alături de o pereche de pantaloni cu imprimeu tropical şi vei obţine un duo de excepţie. De asemenea, pentru a plasa simplitatea pe primul loc, chiar şi nuanţele nude şi tonurile pastelate sunt ideale pentru o ţinută deosebită.

 

56cf03ad5cb99_71.jpg

 

56cf03b57cfd1_72.jpg

 

Dacă simţi nevoia unui amestec ceva mai închis, atunci alege să porţi o pereche de ghete negre pâna la gleznă, alături de o piesă vestimentară cu imprimeu tropical şi accesorizează ţinuta cu o pălărie sau poţi opta chiar şi pentru o vestă neagră.

 

56cf03c439d18_73.jpg

 

56cf03cac93ad_74.jpg

 

Să nu uităm de contrastele puternice, care oferă un plus de energie ţinutei şi, pe lângă asta, sunt potrivite pentru o zi de primăvară. Alege piese vestimentare care să conţină acest imprimeu, dar şi câteva pete de culoare mai aprinse. Dacă ai o ţinută simplă şi vrei să-i aduci un plus de culoare, atunci optează pentru jachetele colorate.

 

56cf045ba822c_75.jpg

 

56cf046464fba_76.jpg

 

Şi, ca să ne retragem puţinm din această sferă a feminităţii, putem opta să purtăm ţinute cu imprimeu tropical chiar şi cu espadrile sau sneakerşi. Alege modele simple, în nuanţe deschise, pentru a nu încărca ţinuta cu detalii nesemnificative.

 

56cf0473c77a7_77.jpg

 

56cf047a89dfd_78.jpg

 

Aşa cum am specificat mai devreme, imprimeul tropical este întâlnit nu doar din punct de vedere vestimentar, ci şi printre accesorii. Alege să porţi o geantă, un costum de baie sau poţi opta pentru o manichiură care va avea un efect wow!

 

56cf048897085_79.jpg

 

56cf049189c40_710.jpg

 

56cf04a15e698_711.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.