Tendințele sezonului rece: Recomandările designerilor pentru toamnă


    V-aţi pregătit deja garderoba pentru sezonul rece al anului? Dacă încă nu aţi făcut-o noi vă spunem noi ce se se mai poartă.

moda_37068200.jpg

V-aţi pregătit deja garderoba pentru sezonul rece al anului? Dacă încă nu aţi făcut-o noi vă spunem noi ce se se mai poartă. Sub-stratificarea continuă să fie în vogă și se află printre cele mai importante tendințe ale sezonului toamnă-iarnă 2018.

De asemenea,în acest sezon se poartă vintage și motivele folclorice. Puteți purta hainele mamei din anii 80, dar și hainele din anii 90, pentru că moda revine.

Stratificările pot fi discrete sau îndrăznețe. În cel mai recent show a brand-ului Prada, designerii recomandă mai multe combinaţii de acest gen.

De la accesorii, trenciuri, pantaloni sau fuste care pot fi purtate prin ploaie și vânt.

Puteți să combinați pielea lăcuită cu piese contrastante și mai cuminți. Motivele futuriste la haine, încălțăminte și accesoriile sunt esențiale, iar metalicul este un must have.

Ochelarii la modă rămân a fi cei cu lentilele înguste, inspirați din moda anilor '90. Se poartă hainele din întreaga paletă de culori, iar negru numai este în vogă. 

Vedeta, însă este culoarea roșie, indiferent de ocazie, este alegerea perfectă și se potrivește atât blondelor, cât şi brunetelor. 

Iarna se vor purta blănurile eco de diferite dimensiuni şi culori. Puteți să le potriviți cu blugi închși la culoare, pantaloni evazaţi şi rochii-maxi. 

prime.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.