Tendinţe 2016: accente metalice argintii


    În acest sezon, texturile lucioase, materialele strălucitoare, dar şi accesoriile de acest fel sunt un must în garderoba noastră. Cu atât de multe accente metalice în jur, nu vei mai fi nevoită să străluceşti doar pe timp de noapte, ci o vei putea face chiar şi la lumina zilei cu ajutorul celor mai sofisticate piese. Ce-i drept, în sezonul acesta, accentele argintii sunt vedeta principală şi, cu toţii ştim că acestea sunt cunoscute, în general, ca fiind potrivite în special pentru ţinutele de seară. Dar cine zice că în modă regulile sunt respectate?

De la pantofi, rochii şi alte piese vestimentare, până la accesorii precum bijuterii sau genţi, am pregătit câteva idei de ţinute perfecte pentru timpul zilei care te vor inspira şi îţi vor oferi un gram de curaj pentru a le adopta. Pentru a nu complica lucrurile, indicat este ca atunci când optezi pentru acest trend, să formezi ţinute alcătuite din tonuri neutre, precum alb, negru, gri sau nuanţe nude.

 

Pantofii- arma secretă

 

De cele mai multe ori, când vine vorba de pantofi, aceştia trebuie să fie o alegere îndrăzneaţă şi, cine zice că pantofii argintii nu sunt cea mai bună alegere? Potriviţi pentru ţinute casual, office sau foarte elegante, aceştia pot fi elementul principal care să pună în evidenţă look-ul fără prea mult efort. Una dintre cele mai simple combinaţii este alcătuită dintr-o cămaşă albă, pantaloni negri şi, bineînţeles pantofi arginti. Simplu, nu?

 

 

 

Fuste şi rochii

 

Accentele argintii au fost şi vor rămâne una dintre cele mai populare apariţii, dar şi una dintre cele mai îndrăzneţe alegeri ale sezonului. Însă, cel mai important este faptul că acestea nu s-au oprit doar la o singură piesă vestimentară. Fie că vei dori să alegei o fustă sau o rochie, rezultatul va fi unul impecabil. Aşa că, îţi va fi mult mai uşor să găseşti elementul cheie pentru viitoarea ţinută.

 

56cc745fc0e5d_161.jpg

 

56cc746883e30_162.jpg

 

Jachete şi bluze

 

Jachete, bluze, blazere, toate acestea îţi vor schimba ţinuta fără prea mult efort, iar impactul pe care îl vei obţine va fi unul pe măsură. Acestea oferă un aspect lejer, dar şi un aer plin de confort. Chiar şi cu o pereche de pantaloni simpli, cu siguranţă nu vei da greş.

 

56cc747e07de7_163.jpg

 

56cc74857822a_164.jpg

 

56cc7493162d7_165.jpg

 

Accesoriile sau cum să prinzi curaj mai uşor

 

Cât despre accesorii, nu este deloc dificil în a face alegerile potrivite. În cazul în care consideri că acest trend nu te reprezintă deşi îţi doreşti să-i oferi o şansă, cel mai bun şi simplu mod este de a încerca prin alegerea unor accesorii. Fie că este vorba de bijuterii, care sunt la îndemâna tuturor, fie că vorbim de o geantă, acestea vor schimba imediat aspectul ţinutei noastre. Pe lânga asta, o alegere potrivită sunt husele pentru telefon sau tabletă. Cu ocazia aceasta, îţi protejezi şi gadgetul şi, în acelaşi timp, eşti şi în tendinţe.

 

56cc74a20d4c5_166.jpg

 

56cc74ada828b_167.jpg

 

56cc74b75ac64_168.jpg

 

one.ro

 

56cc74bf7fc07_169.jpg

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.