Tendinţe îndrăzneţe din moda de stradă (Foto)


    Se pare că primăvara aceasta este tare nehotărâtă şi schimbătoare, dar totodată ni se oferă ocazia de a experimenta cele mai noi trenduri în cele mai îndrăzneţe moduri. Aşa că, pregăteşte-te să jonglezi cu piese vestimentare care deja te aşteaptă în garderobă.

Ochelarii de tipul celor de vedere sunt accesoriul principal care te poate scoate din orice încurcătură. Adoptă-i cu stil şi încredere şi vei vedea cum orice ţinută pe care o vei alege se va schimba îndată. Un mic pont: poartă-i cu o pereche de cercei oversize pentru un plus de efect.

 

56f401bf84133_71.jpg

 

Inlocuieşte eşarfa cu un pulover. Poate ţi se va părea foarte ciudat, dar crede-ne, este chiar un mod foarte creativ şi unic de a purta un pulover în felul acesta. Nu uita va oferi un alt aspect până şi cardiganului care, cu siguranţă nu va mai arăta ca un cardigan.

 

56f401cab94ad_72.jpg

 

Adoptă un hanorac şi oferă-i altceva în afara aerului clasic pe care acesta-l aduce ţinutei tale. Chiar şi un machiaj reuşit va scoate în evidenţă această piesă vestimentară.

 

56f401d5f038e_73.jpg

 

Fii creativă când vine vorba de denim. Este foarte uşor, mai ales atunci când întâlnim denimul oriunde am privi. Alege piese vestimentare sofisticate care să-ţi permită să-ţi laşi amprenta fără prea mult efort.

 

56f401e07aae6_74.jpg
Un alt mod foarte uşor de a ieşi în evidenţă cu o ţinută care este în tendinţe este să adopţi pantalonii de trening alături de un palton, o haină de blană sau o jachetă. Vei aduce ceva nou imaginii tale şi, cu siguranţă vei fi o apariţie îndrăzneaţă.

 

56f401ec5fc50_75.jpg

 

Poartă fustele creion alătui de accentele sport şi adoptă un nou stil care să-ţi ofere confortul după care tânjim cu fiecare ţinută. Fie că alegi o pereche de sneakerşi sau o pereche de pantofi cu toc, eşti liberă să alegi acel accesoriu sau acea piesă vestimentară sport.

 

56f401f8e03f6_76.jpg
Gecile de piele lungi sunt o alegere potrivită, mai ales că toată lumea este orientată să le poarte pe cele scurte sau medii care, ce-i drept, îşi menţin poziţia în tendinţe de câţiva ani buni.

 

56f4020183e62_77.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

лисья шубка и штаны по типу спортивных по-моему не дружат совсем. мех- элемент роскоши, а шаровары - для спорта и отдыха

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.