Rochii de mireasă mini şi midi- cum alegem modelul ideal şi cum le purtăm


    Aşa cum ne-am obişnuit deja, moda ne provoacă să experimentăm, să jonglăm cu noile tendinţe, dar mai ales să ne lăsăm personalitatea să facă parte din ţinuta noastră cu fiecare ocazie. Ei bine, acelaşi lucru se întâmplă şi cu rochiile de mireasă care, în general, sunt atât de uşor de adaptat noilor tendinţe, dar mai ales de optat pentru noi experimente în materie de modă. Cu această ocazie, poţi opta pentru o rochie scurtă de mireasă sau una midi dacă vrei să fii diferită. Iată câteva sfaturi şi trucuri care să te ajute.

În primul rând, am putea începe să vorbim de avantajele pe care le avem atunci când alegem o astfel de rochie. Optând pentru o rochie scurtă sau midi, îţi este mult mai uşor să te distrezi întreaga zi, fără să fii nevoită să ai grijă că te vei împiedica de ea sau că altcineva o poate călca. În felul acesta, nu te vei mai gândi la toate neplăcerile care pot fi provocate în timp ce dansezi.

 

Ei bine, foarte multe femei nu vor să-şi asume acest risc, ca în ziua cea mare să opteze pentru o rochie scurtă, dar trebuie să recunoaştem că, în lumea modei, rochiile de acest tip nu sunt deloc o noutate, acestea fiind purtate încă din anii ’70 de foarte multe femei, mai ales de femei celebre care au arătat încântător, precum Audrey Hepburn, Mia Farrow, Bridgitte Bardot, Elizabeth Taylor, Sharon Tate etc.

 

Un alt avantaj constă în preţul pe care aceasta-l are spre deosebire de o rochie lungă. Totodată, este perfectă pentru o nuntă tematică, cu accente vintage, iar pantofii nu vor mai fi acoperiţi din cauza lungimii. Aşa că, banii economisiţi pot fi investiţi într-o pereche superbă de Louboutin.

 

570cd97c58c0c_91.jpg

 

Alege forma potrivită a rochiei. În momentul în care alegi o rochie de mireasă mini sau midi, aceasta trebuie să se potrivească perfect cu figura ta. În primul rând, rochiile de acest gen sunt ideale pentru fetele cu o figură delicată, de înălţime medie şi cu nişte picioare perfecte. De asemenea, caracterul energic şi activ reprezintă elementul cheie care poate oferi viaţă ţinutei. Ca să nu mai spunem de accentele retro pe care le oferă momentului.

 

Tipurile de rochii scurte. Probabil te gândeşti că rochiile de mireasă scurte nu sunt atât de versatile când vine vorba de formă şi design. Ei bine, există o gamă variată de modele însă, cel mai important este faptul că trebuie să acorzi foarte mult timp alegerii acesteia, bineînţeles, pentru a face alegerea potrivită. În felul acesta, vei avea oprtunitatea de a face diferenţa între stiluri şi să alegi ceea ce te face să te simţi confortabil şi care să-ţi placă.

 

Rochie de ceai. Acest tip de rochie este unul vintage, iar lungimea acestea este fix la graniţa dintre rochiile scurte şi cele midi, aducând un aspect foarte chic şi glam. De cele mai multe ori, acestea sunt inspirate din anii ’50 şi fac parte din categoria celor vaporoase. Acest tip de rochie este ideal pentru fetele cu şoldurile late care vor să-şi creeze o talie de tip clepsidră. În schimb, cele cu forma corpului de tip măr trebuie să evite acest model de rochie. Totodată, un aspect foarte important în alegerea acestui tip de rochie îl are şi modul în care nunta este organizată, dar mai ales locul în care se va desfăşura petrecerea. Pentru acest tip de rochie, ideală este adoptarea unui stil retro glam.

 

570cd9938a335_92.jpg

 

Rochia mini. Ei bine, putem vorbi ore în şir despre diversitatea acestora şi despre alternativele pe care le avem atunci când optăm pentru o rochie mini. Şi, deşi acest model poate fi o alegere riscantă, foarte multe femei optează cu încredere pentru ele. Bineînţeles, accentele reto îşi fac simţită prezenţa chiar şi aici. Alege să porţi bijuterii simple şi clasice şi asigură-te că păstrezi acele atingeri formale.

 

570cd99f63ab9_93.jpg

 

Rochia scurtă cu mâneci. Pentru a oferi un aspect mult mai interesant, alege o rochie de mireasă scurtă cu mâneci. Acestea îţi vor oferi un look elegant şi foarte rafinat care-ţi oferă ocazia să poţi accentua aspectele girly. Potrivite sunt cele cu mânecile din dantelă sau materiale transparente pentru un efect spectaculos. Norocoasele care pot purta fără niciun fel de problemă acest tip de rochie sunt femeile înalte şi slabe, dar şi cele de statură medie. Cel mai important este faptul că această rochie poate oferi acel efect al picioarelor subţiri fără prea mult efort.

 

570cd9ae44266_94.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.