Moda anilor '80 revine! Pantalonii stirrup sunt din nou în tendinţe


    Deja ne-am obişnuit cu ideea. Moda anilor ‘70 a revenit alături de elementele sale definitorii: franjurile şI pielea întoarsă, aşa că, de ce n-ar reveni şi moda anilor ‘80 şi anume cea a pantalonilor stirrup?

Ei bine, acest trend se îndreptă mai mult către zona sport însă, asta nu înseamnă că nu poate fi adaptat şi ţinutelor elegante. De altfel, prezentarea de modă semnată Marni, de toamnă/ iarnă, a fost deschisă chiar de un astfel de model, căruia i-au fost ancorate câteva accente feminine.

 

56d6e932741ec_71.jpg
Pantalonii stirrup au fost creaţi să păstreze simplitatea, dar mai ales o linie dreaptă şi fină şi, au fost purtaţi atât de bărbaţi, cât şi de femei încă din secolul al XVII-lea, însă marea lor aventură în lumea modei a început abia în anii 1940, când Emilio Pucci, un nobil italian, a început să-I privească dintr-o altă perspectivă.

 

De asemenea, aceştia au ajutat să păstreze o siluetă bine definită, mai ales când, 20 de ani mai târziu, pantalonii stirrup au început să fie foarte des folosiţi de iubitorii de fitness, pe care îi purtau pe dedesubt sau pe care-i accesorizau cu jambiere.

 

Lăsând de-o parte ţinutele declarate orelor de sport, în acest an, cu siguranţă pantalonii stirrup vor face valuri printre prezentările de modă, dar şi în garderoba noastră. Iată câteva sugestii care te-ar putea inspira.

 

56d6e93b494c1_72.jpg
56d6e942debbf_73.jpg
56d6e958247c8_74.jpg
56d6e95f4ef92_75.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.