Mâini de aur: Câştigă sume exorbitante ca model de mâini. Află tariful pe zi!


    Mâinile delicate, frumoase şi îngrijite sunt cartea de vizită a modelului Adele Uddo. Tânăra face bani frumoşi folosindu-şi mâinile în reclame pentru firme celebre, precum Chanel, Dior, Christian Louboutin, Balmain.

56f17023936ae_111.jpg

 

Adele a lucrat şi pentru vedete ca Jennifer Lawrence, Penelope Cruz. Există câteva femei în lume care îşi câştigă existenţa ca modele de mâini, iar Adele Uddo este printre cel mai bine cotate dintre ele, ea câştigând suma de 6.000 de dolari pentru o zi de filmare.

 

56f1702f464e5_112.jpg

 

Modelul are şi un ritual pe care îl respect cu regularitate. Hidratarea e cea mai importantă dacă vrei să ai mâini sănătoase şi frumoase. Adele preferă produsele naturale precum uleiul de cocos, uleiul de măsline, uleiuri esenţiale de lavandă. De ani de zile, Adele Uddo îşi prepară singură loţiunile în confortul propriei locuinţe.

 

56f1703819dca_113.jpg

 

Sănătatea unghiilor şi a pielii vine din interior aşa că modelul are un regim alimentar echilibrat şi sănătos. Nocivul zahăr şi fast food-ul sunt interzise cu desăvârşire. Să nu uităm nici de hidratarea corectă! Adele recunoaşte că poartă mănuşi mai tot timpul (nu doar în anotimpul rece) pentru a se proteja de efectele nocive ale mediului.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.