Cum să îţi alegi geanta potrivită


    În general, atunci când îţi cumperi o geantă, cauţi să fie frumoasă, dar şi practică. De multe ori, important este şi preţul acesteia, care variază în funcţie de brand, materialul din care este făcută sau dimensiuni.

genti-crossbody-1024x683.jpg

Există însă câteva reguli de care poţi ţine cont de acum încolo, în momentul în care faci o nouă achiziţie. 

Prima impresie contează

Designul ar trebui să te preocupe cel mai tare, atunci când îţi achiziţionezi o geantă nouă. Trebuie în primul rând să îţi placă, să fie dragoste la prima vedere. Culoarea va fi cea care o scoate în evidenţă şi nu este ceva greşit să ai în garderobă nuanţe cât mai variate, pe care să le asortezi în funcţie de ţinută. Dacă îţi plac genţile negre, caută să aibă şi câteva detalii de design suplimentare. Neagră şi simplă poate însemna plictisitoare şi lipsită de stil. 

Îmbină frumosul cu utilul

O geantă nu trebuie să fie doar frumoasă, ci şi utilă. Gândeşte-te bine pentru ce îţi trebuie, dacă e uşor de purtat. O geantă de zi cu zi ar trebui să fie mai încăpătoare, dar şi dotată cu mai multe compartimente, pentru a avea loc unde să îţi pui actele, telefonul, fardurile şi ce mai ai nevoie. Ideal ar fi să aibă şi nişte buzunare special concepute pentru a-ţi găsi cât mai uşor lucrurile. Fermoarul sau un sistem de închidere cât mai sigur constituie şi ele criterii de selecţie. În plus, la o poşetă de seară ar trebui să cauţi să fie dotată cu buzunar pentru carduri, pentru a nu fi nevoită să îţi înghesui portofelul în ea. 

Alege o geantă de zi multifuncţională

Există genţi pentru evenimente speciale, dar şi genţi pe care să le porţi zi de zi. Cum să faci cele mai bune alegeri? Urmând trei reguli simple: 

  • Trebuie să fie adecvată activităţii pe care urmează să o ai;
  • Trebuie să se potrivească ţinutei tale; 
  • Trebuie să se asorteze. 

Pentru a alege o geantă care să meargă cu aproape toate ţinutele tale, ar trebui ca aceasta să aibă aceeaşi culoare cu părul tău. Este culoarea pe care o schimbi foarte rar sau poate niciodată. A doua opţiune ar fi să fie în aceeaşi nuanţă cu a ochilor tăi. 

Acestea ar fi elementele şi regulile de care trebuie să ţii cont când te hotărăşti să îţi îmbogăţeşti colecţia de genţi şi poşete. Spor la cumpărături! 

unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.