Cum purtăm perlele în Secolul 21!


    Desigur, şiragurile clasice de perle, precum varianta iconică purtată de Audrey Hepburn în Breakfast At Tiffany’s, vor rămâne mereu o semnătură a eleganţei, însă în prezent există o mulţime de alternative fresh de a purta perlele, fie că este vorba de cele naturale, de cultură, ori versiunea urban chic de faux-pearls.

Poartă-le:

 

Pe jeans

 

5714c6ed31de3_81.jpg

 

La prima vedere, mix-ul de perle + denim sună cel puţin neobişnuit, şi poate chiar puţin intimidant de purtat. Aruncă însă o privire peste colecţia Tu Es Mon Tresor şi garantat îţi vei dori instant o pereche ultra cool de blugi boyfriend brodaţi cu perle.

 

În păr

 

5714c6f67851d_82.jpg

 

Ce poate fi mai feminin decât o bentiţă cu perle?! Alege un model statement, precum cele încrustate cu un mix de scoici şi perle, de la Masterpeace, sau o versiune minimalistă şi diafană, precum cele propuse de Kate Spade ori Miriam Haskell.

 

Pe haine şi pantofi

 

5714c6fe89271_83.jpg

 

Designerii s-au îndrăgostit de perle în acest sezon, incluzându-le peste tot - inclusiv pe articolele vestimentare şi chiar pe pantofi. Piese precum fusta cu despicătură, semnată Saint Laurent, pantofii wedge Chanel, ori versiunea modernă a deux-pièces-ului propusă de Topshop păstrează eleganţa clasică a perlelor, fiind în acelaşi timp extrem de moderne.

 

Pe poşete şi ochelari de soare statement

 

5714c706efdd4_84.jpg

 

Pentru un style statement ce nu va trece neobservat, poartă perlele încrustate pe un clutch preţios, pe o pereche de ochelari de soare statement, precum cei de la A Morir, sau, de ce nu, răsfaţă-te cu o piesă Chanel de colecţie: o poşetă stil minaudière în formă de…perlă.

 

Pe bijuterii metalice

 

5714c71020492_85.jpg

 

În locul şiragului clasic de perle, optează pentru o variantă updatată, cu aer edgy - perle montate în metal. Colierele stil choker, atât de în vogă în acest sezon, sunt potrivite atât pentru zi, cât şi pe post de accesoriu statement pentru seară.

 

Pe pălării

 

5714c71defe6e_86.jpg

 

Pe un model vintage cu aer sofisticat, pe o caschetă jucăuşă, sau chiar pe o şapcă super simpatică : perlele sunt pretutindeni în acest sezon - chiar şi pe pălării.

 

Pe degete

 

5714c72b4e3f2_87.jpg

 

La fel că şi în cazul colierelor, încearcă mix-ul perle + metal şi pe degete. Alternativ, o variantă ultra modernă de a purta un inel cu perlă este versiunea de inel statement propusă de Macy’s.

 

Pe ambele feţe ale urechilor

 

5714c734494bd_88.jpg

 

une la păstrare pentru moment clasicii cercei cu perle tip single stud. Sezonul acesta, cei mai în vogă cercei sunt cei stil double stud, ce presupun o perlă micuţă fixată pe partea exterioară a lobului urechii, alături de o perlă mai mare fixată pe partea interioară. Favoriţii noştri? Cerceii marble de la THPSHOP, pentru faptul că fiecare pereche are un model unic de marmură.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.