Cele mai întâlnite piese vestimentare din piele intoarsă din acest sezon


    Trebuie să recunoaştem că în acest sezon, oriunde ne-am uita, suntem înconjurate de piese vestimentare din piele întoarsă. Şi, la fel ca denimul, este un material uşor, clasic, care de cele mai multe ori ajunge să obţină câteva îmbunătăţiri. Cu toate astea, este totodată puţin mai sofisticat faţă de denim, în primul rând penru că materialul s-ar putea uza mult mai uşor, mai ales atunci când ia contact cu apa.

Foarte uşor ne putem da seama de un lucru când vine vorba de acest trend şi anume, faptul că face o trecere în timp, mai exact în anii ’70, unde ţinutele din piele întoarsă făceau furori. Şi, ştim cu toţii că elemente specifice acelei perioade sunt sute însă, niciunul nu reuşeşte să sugereze atât de bine cunoscuta epocă hippie.

 

Pielea întoarsă poate fi întâlnită în diferite tonuri şi, tocmai de aceea va fi mult mai uşor să faci alegerile potrivite pentru viitoarele ţinute. Iată câteva piese vestimentare din piele întoarsă pe care le vei întâlni peste tot în acest sezon.

 

Jachete

 

Fie că este vorba de jachetele simple sau de cele cu franjuri, le vom întâlni în jurul nostru foarte des şi, pe lângă asta, sunt ideale pentru un început de primăvară, mai ales că oferă ţinutei un aspect foarte chic, dar şi pentru faptul că vom putea crea ţinute stratificate.

 

56cdaa98dfb20_121.jpg
56cdaaa55a76e_122.jpg

 

Rochii

 

În general, rochiile şi fustele de acest tip, oferă un aspect boho sau hippie, dar dacă nu eşti adepta acestui stil, atunci poţi accesoriza ţinuta pentru a-i oferi o altă înfăţişare. Dacă vrei să obţii o ţinută sexy, atunci alege să porţi o pereche de cizme până la genunchi şi, cu siguranţă stilul pe care-l vei adopta va avea altă înfăţişare.

 

56cdaab32691d_123.jpg

 

56cdaabe894c9_124.jpg

 

Fuste

 

Altă ţinută departe de stilul boho este formată dintr-o fustă din piele întoarsă cu butoni, alături de o maletă neagră, care va scoate în evidenţă mai mult trăsăturile feţei. Aşa că, ai grijă ce ruj foloseşti şi cum alegi să scoţi în evidenţă frumuseţea feţei.

 

56cdaaccf3d3a_125.jpg

 

56cdaad54cd48_126.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.