Ce să porţi dacă eşti plinuţă


    De cele mai multe ori, femeile mai plinuţe nu au atât de multă încredere în ele atunci când vine vorba de cele mai în vogă trenduri şi le este teamă să le adopte. Ei bine, un lucru este sigur- moda nu are reguli şi nici dimensiuni aşa că, fii liberă să porţi ceea ce te face să fii fericită, mai ales ceea ce-ţi place. Îţi vei da seama că, încercând să porţi piese vestimentare care să îţi acopere imperfecţiunile, nu vei face decât să le accentuezi.

Alege întotdeauna piese vestimentare care să ţi se potrivească. Multe femei plinuţe aleg să poarte haine largi însă, tot ce fac este să accentueze şi mai mult acest lucru. Hainele largi nu ajută întotdeauna, în acest caz, oferind un aspect neplăcut. Cel mai important este să alegi piese vestimentare care să-ţi pună în evidenţă formele, chiar dacă silueta ta nu este una subţire. Costumele sau piesele vestimentare care-ţi scot talia în evidenţă ajută să creeze o proporţie între partea de sus şi cea de jos. Nu uita că, atunci când vrei să-ţi achiziţionezi piese vestimentare, alege întotdeauna mărimea ta. Nici mai mari, nici mai mici. Atfel, nu vei atrage atenţia asupra ta sau asupra zonelor care pot ieşi prea mult în evidenţă. De asemenea, alege bluze sau topuri care să-ţi acopere şoldurile. Astfel, piesele vestimentare lungi vor ajuta la crearea impresie unui stomac mult mai mic şi a unei ţinute echilibrate.Cât despre pantaloni şi fuste, optează întotdeauna pentru pantalonii drepţi sau cei evazaţi, iar fustele în linie A, creează o siluetă tocmai potrivită pentru şolduri.
56e2c4471d5c1_61.jpg

 

Alege culori care să te avantajeze. Evită să porţi nuanţe care accentuează zonele voluminoase, dar să nu-ţi fie teamă să adaugi o pată de culoare în garderoba ta. Stai departe de piesele vestimentare negre. Într-adevăr, nu departe de toate. Însă nu lăsa ca acestea să pună stăpânire în dulapul tău. Alege să porţi rochii în tonuri închise. Acestea îţi vor oferi un look pe cinste. Nu uita de nuanţele stridente. Cele pastelate este posibil să te facă să pari mai plinuţă, în schimb contrastele puternice şi simple nu au acest efect. De asemenea, evită pe cât de mult posibil imprimeurile de mari dimensiuni. Optând pentru astfel de imprimeuri, nu vei face decât să pari mai lată. În schimb, poţi opta pentru cele mărunte şi dese. De altfel, detaliile care se află în zona taliei nu sunt deloc primitoare.

 

56e2c4583800c_62.jpg

 

56e2c460ade2b_63.jpg

 

Alege accesoriile potrivite. Poartă întotdeauna tocuri. Acestea te vor ajuta să obţii o siluetă mai subţire şi, acelaşi lucru putem spune şi despre picioare, care pot părea mai lungi. De asemenea, încearcă să alegi accesorii care să-ţi pună în lumină zona feţei, iar cei mai potriviţi pentru asta sunt cerceii statement.

 

56e2c468a3fe8_64.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.