Ce pantaloni scurți să porți în funcție de forma corpului tău


  • 1380
  • Sunt nelipsiți din garderoba ta de vară, dar trebuie să știi cum să-i alegi corect pentru a avea ținute impecabile.

Află ce modele de pantaloni scurți să porți, în funcție de forma corpului tău. Iată ce tipuri să alegi:

Corp androgin
Un corp androgin este definit prin lipsa unor rotunjimi accentuate, iar scopul tău este de a crea aceste forme. Pantalonii largi, cu pense, adaugă volum în zona șoldurilor, ceea ce te va ajuta să obții efectul de talie subțire și forme sexy. De asemenea, modelele scurte îți vor pune în valoare picioarele tonifiate.

pantaloni-scurti.jpg

Corp în formă de clepsidră
Atunci când corpul tău se încadrează în formele considerate ideale, tot ce trebuie ă faci este să pui în valoare acest lucru. Evidențiază-ți talia cu pantaloni care au detalii în această zonă, așa cum sunt coadoanele, fundele, curelele etc. Lungimea ideală depinde de preferințele tale. Este recomandat să optezi pentru modele ceva mai largi, care oferă fluiditate. Nu uita să-ți bagi topul în pantaloni, pentru a-ți aduce în prim-plan talia subțire.

pantaloni-scurti (1).jpg

Corpul în formă de măr
Pantalonii scurți din denim, în stilul boyfriend, sunt opțiunea perfectă pentru tine dacă ai un corp în fomă de măr. Alege modele cu franjuri sau zone deteriorate aplicate în partea de jos pentru că acestea distrag atenția de la volumul din zona taliei. De asemenea, ai grijă ca în partea de sus pantalonii tăi scurți să înceapă din cea mai subțire zonă a taliei.

pantaloni-scurti-boyfriend.jpg

Corpul în formă de pară
Un corp în formă de pară este definit de volum în partea inferioară a corpului, în zona șoldurilor.
Dacă te încadrezi în această descriere, ai nevoie de pantaloni scurți ușor evazați, cu talie înaltă. Secretul este să echilibrezi volumul din zona șoldurilor cu ajutorul pantalonilor care se lărgesc treptat pe măsură ce coboară. Pentru un efect de subțiere în zona taliei, nu uita să bagi topul în pantaloni. 

pantaloni-scurti-cu-dungi.jpg

Minionă
Dacă ești mică de înălțime poți alegi pantaloni ceva mai scurți, dar fără să exagerezi. Vei crea impresia unor picioare lungi dacă optezi pentru pantaloni scurți care măsoară între șapte și 12 centimetri de la cusătura dintre picioare și tiv. Este suficient încât să-ți acopere partea de sus a pulpelor, dar și să creeze efectul de alungire. Evită modele prea strâmte atunci când optezi pentru pantaloni ceva mai scurți.

pantaloni-scurti (2).jpg

Înaltă
Pantalonii scurți de tip bermude se potrivesc cel mai bine femeilor care au o înălțime peste medie. Spre deosebire de minione, pe care nu le avantajează deloc această lungime, femeile înalte pot arăta sofisticat și interesant într-o astfel de pereche de pantaloni scurți. Secretul este să alegi modele cu o croială foarte bună și care sunt strânse pe picior. Asociază-i cu pantofi delicați cu talpă joasă, niciodată cu tocuri.

pantaloni-scurti (3).jpg

eva.ro


Поделись новостью с друзьями!