Află dacă îţi permiţi! Cât costă un sărut cu idolul femeilor! Bonus: e gay! - FOTO


    Visezi la un sărut ca în filme cu idolul femeilor? Dar cât eşti dispusă să plăteşte pentru un astfel de moment erotic?

O femeie de afaceri din Brazilia a avut noroc, şi mai ales bani, şi şi-a dobândit dreptul de a se săruta cu cu cântăreţul portorican Ricky Martin. La un eveniment caritabil ce a avut loc recent, la Sao Paolo, femeia a licitat pentru momentul de tandreţe, iar la final a câştigat râvnitul premiu: sărutul pasional cu artistul în vârstă de 44 de ani.

 

57161f7c62b3d_112.jpg

 

Ea a plătit colosala sumă de 90.000 de dolari. Ricky Martin a recunoscut în 2010 că este gay, anunţul fiind făcut pe site-ul său, după îndelungi speculaţii din partea presei. “Sunt mândru să anunţ că sunt un homosexual norocos. Sunt binecuvântat să fiu cine sunt!”, declara Ricky Martin în 2010.

 

Ricky Martin, prima ieşire în public cu noul iubit

 

La acţiunea umanitară, starul a profitat de ocazie pentru a-şi prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

 

57161fa3b9333_113.jpg
Îmbrăcaţi foarte elegant, cei doi au pozat ţinându-se de mână, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul său de Instagram. Mesajul alăturat era monosilabic: ''Da'', confirmând zvonurile care circulau de mai multă vreme în legătură cu noua lui relaţie sentimentală. Pentru jurnaliştii americani, Jwan Yosef este un mister. Artistul este sirian, născut şi crescut în Londra, şi se pare că acesta locuieşte în continuare în capitala Marii Britanii.

 

57161fc987dbe_114.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.