Accesorii hot în 2015: preview de primăvară


    Accesoriile sunt o componentă esenţială în garderobă, fie că vorbim despre ţinutele de zi, fie despre cele de seară.

In sezonul de primăvară/vară 2015, accesoriile fac încă o dată dovada importanţei lor, întregind perfect ţinutele propuse pentru această perioadă. De la ochelari de soare, la brăţări şi coliere, la cercei, pălării, poşete felurite, toate fac turul de onoare al accesoriilor esenţiale în noul sezon.

 

 

Piesa pe care cu siguranţă o va purta toată lumea este geanta. Nu putem supravieţui fără ea, de aceea ocupă capitolul principal în preview-ul accesoriilor de primăvară.

 

hepta-1772788-600x900.jpg

 

Pentru că în sezonul următor, natura renaşte, la fel se întamplă şi cu modele de genti. Florile sunt transpuse pe cele mai chic modele de poşete şi sunt interpretate în mod unic de House of Holland, Fendi Burberry şi Dior.

geanta-flori-dior-interior.jpg?height=500&width=333

 

 

 

 

Texturile special sunt adorate şi în noul an. Pielea de crocodil sau cea care imită pielea de crocodil este printre favoritele designerilor în primăvara lui 2015. Am întâlnit-o în colecţiile propuse de Ralph Lauren, Marc Jacobs şi Celine, atât în variante de design clasice, cât şi în forme nonconformiste.

hepta-1788468-interior.jpg?height=550&width=366

 

 

 

 

La categoria “forme nonconformiste”, vei observa că în 2015 genţile sunt redimensionate. Revin în tendinţe poşetele de mici dimensiuni, iar clutch-urile şi genţile mini, compacte, trec din registrul elegant de seară direct în propunerile vestimentare de zi.

facebook-1420559236343-interior.jpg?height=500&width=333

 

 

 

 

Un alt obiect catre care trebuie să îţi îndrepţi atenţia în primăvara ce urmează este brăţară statement. Dacă sezonul trecut cerceii sau mai bine zis cercelul purtat pe o singură ureche a cucerit audienţa, acum brăţările revin în top. Metalice, sub formă de lanţ gros, în combinaţii de culori, sub cele mai creative interpretări, minimaliste sau bogate, clasice sau accesorii de braţ, purtate deasupra cotului, brăţările sunt în mod clar un must have al sezonului următor.

bratara-dior-interior.jpg?height=500&width=333

 

Nici colierele nu sunt neglijate în sezonul de primăvară/vară 2015. Balmain şi Versace mizează pe colierul tip “zgardă”, metalic, strâns pe gât, în timp ce Nina Ricci sau Stella McCartney pun accentul pe colierele lungi, maxi.

Centurile, un alt accesoriu frecvent utilizat în garderoba cotidiană, devin în perioada următoare foarte discrete. Se poartă curelele în talie, insă extrem de subţiri, fine. Ele sunt purtate peste bluze, rochii, alături de fuste sau combrând o jachetă.

 

hepta-1786597-interior.jpg

 

Ca texturi, reţinem pentru sezonul următor 2 materiale ce domină propunerile de accesorii. Pe de o parte penele, pe care le-am zărit în colecţiile Isabel Marant, Fendi şi Etro, care sunt utilizate ca detalii pentru genţi, cercei, pandantive.

 

 

poseta-ochelari-interior.jpg

 

 

Pe de altă parte, bijuteriile de lemn inovante, creative şi atipice pun stăpânire pe sezonul cald. Marni şi Donna Karan reafirmă importanţa lemnului transformându-l într-un statement decorativ al ţinutelor tale.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.