7 ţinute care îţi fac picioarele să pară mai lungi


  • 1119
  • Pantalonii cu talie înaltă şi fustele cu dungi verticale nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă dacă eşti minionă. Află ce alte piese vestimentare să porţi.

Alege o ţinută monocromă
Un outfit într-o singură culoare realizează o linie continuă ce oferă iluzia de înălţime. Este valabil pentru orice culoare, dar atunci când porţi negru beneficiezi şi de avantajul de a părea mai înaltă şi mai subţire.

169420l-0x0-n-6a6e103c.jpg

Poartă o jachetă scurtă
Jachetele ajung de obicei până la nivelul taliei. Dar dacă alegi una puţin mai scurtă, vrea efectul vizual că picioarele tale continuă până la nivelul jachetei. Este un truc foarte simplu care te va ajuta să creezi iluzia unor picioare mai lungi. Vei obţine acest efect dacă porţi o astfel de jachetă cu pantaloni cu talie înaltă, dar şi cu o rochie lejeră.

252002l-0x0-n-c0a70c65.jpg

Asortează culoarea pantofilor cu tonul pielii tale
Este foarte simplu să extinzi vizual lungimea picioarelor tale până la talpă atunci când nu există "întreruperi" de culoare. Balerinii nude sunt foarte eficienţi în acest sens, dacă îi alegi într-o culoare care se potriveşte tonului pielii tale. Dar pentru un plus de înălţime, optează pentru pantofi cu toc cu vârfuri ascuţite  şi sandale cu barete subţiri.

957354l-0x0-n-ee0c69a2.jpg

Alege fuste şi pantaloni cu talia înaltă
O regulă generală de care să ţii cont este aceea că pantalonii şi fustele cu talie înaltă îţi fac picioarele să pară mai lungi pentru că se termină deasupra taliei tale. Vei crea iluzia că de fapt talia ta este mai sus decât este în mod natural, ceea ce îţi face picioarele să pară mai lungi.
Iar pentru a amplifica efectul, alege pantaloni cu talie înaltă care sunt lungi, atingând solul cu tivul, astfel încât să-i porţi cu tocuri care să nu fie vizibile.

725693l-0x0-n-28d15f80.jpg

Asociază talia înaltă cu topuri scurte
Deja am prezentat avantajele pe care le oferă o piesă vestimentară cu talie înaltă pentru a crea efectul de picioare lungi, dar pentru a dubla acest efect, asociază cu un top ceva mai scurt. Îţi va face trunchiul să pară mai mic, extinzând vizual picioarele.

940415l-0x0-n-12d83b95.jpg

Alege liniile verticale
Chiar dacă îţi plac dungile marinăreşti orizontale, trebuie să renunţi la ele dacă vrei ca picioarele tale să pară mai lungi. Alege, în schimb, dungile vericale care atrag privirea in sus şi jos, ceea ce te ajută să obţii iluzia de înălţime. O fustă maxi cu astfel de dungi îţi va face picioarel să pară mult mai lungi decât sunt.

887155l-0x0-n-18bb4e40.jpg

Poartă cizme lungi
Este un truc foarte util pe care să îl foloseşti toamna şi iarna. Cizmele înalte, peste genunchi, sunt perfecte când vine vorba de alungirea picioarelor. Poartă-le cu fuste scurte sau pantaloni skinny într-o nuanţă asemănătoare cizmelor, care vor accentua efectul de alungire.

731456l-0x0-n-a0bc5226.jpg

eva.ro


Поделись новостью с друзьями!