6 trucuri de beauty pe care trebuie să începi să le eviţi


    Aşa cum ne-am obişnuit, tendinţele în make-up se schimbă de la an la an şi, chiar dacă un truc de beautz este extrem de popular, nu înseamnă neapărat că se potriveşte oricui. Iată 6 tendinţe de make-up pe care trebuie să începi să le eviţi.

Smokey eye intens. “Less is more”- trebuie să înţelegem că prea multe produse sau un efect intens nu poate oferi tocmai un aspect plăcut. De asemenea, în cazul unui smokey eye intens, şansele de a-ţi ruina machiajul sunt foarte mari. Să nu uităm de faptul că îţi poate ascunde trăsăturile şi-ţi poate oferi un aspect agresiv.

 

Conturul peste buze. În ziua de astăzi, buzele voluminoase sunt foarte apreciate şi, ce-i drept, multe domnişoare râvnesc la un look asemănător. Deşi trend-ul a luat amploare, de cele mai multe ori, aplicarea unui creion de buze şi a unui lipsick peste conturul natural al buzelor poate fi un adevărat dezastru.

 

Gene false. Trebuie să recunoaştem că genele false sunt perfecte atunci când dorim să obţinem un look glam şi dramatic însă alegerea nepotrivită a acestora poate crea un aspect dezastruos. Din păcate, multe femeie au dus acest truc de frumuseţe la extrem. Cu toate astea, dacă adori să porţi genele false, încearcă să cauţi modele care să-ţi ofere un aspect cât mai natural.

 

Sprâncene prea subţiri sau prea groase. Sprâncenele pot avea cel mai mare efect asupra feţei tale. Prea subţiri, prea groase sau chiar prea închise ca nuanţă, acestea sunt aspect care îţi vor schimba complet look-ul şi, cu siguranţă, nu într-o manieră tocmai plăcută. Un aspect natural este considerat de majoritatea oamenilor foarte atractiv.

 

Bronzul. Atunci când vine vorba de bronz, cel natural şi cu un aspect sănătos al pielii este dorit de majoritatea femeilor însă, cu toate acestea, multe dintre ele aleg să aplice crème autobronzante sau să meargă la câteva şedinţe de solar.

 

Machiajul de vampă. Deşi acesta este un machiaj extrem de popular în revistele glossy, în viaţa de zi cu zi arată foarte vulgar şi ieftin. De cele mai multe ori, acest machiaj oferă un aspect bătrânicios şi agresiv femeilor care aleg să-l poarte.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.