4 piese vestimentare esenţiale pe care să le foloseşti în ţinutele all white


    În timp ce ideea de a purta rochia albă în ziua cea mare ne face să ne dăm ochii peste cap, mai ales când această idee este concepută ca fiind o regulă a modei, încă avem ceva de spus despre sentimentul pe care ni-l oferă o ţinută all white, dar aerul de vară cu care ne învăluie.

Ţinutele e acest tip sunt deschise, cuarte şi ne duc cu gândul la plecările exotice de weekend. Iată patru piese vestimentare cheie care te pot ajuta în realizarea unor noi ţinute all white pentru această vară!

 

Pantaloni culotte. Nu ne putem lua gândul în acest sezon de la pantalonii culotte care sunt abolut perfecţi pentru zilele toride de vară. Pentru un outfit office, adoptă o pereche de pantaloni de acest tip, cu talie înaltă alături de o bluză decupată din mătase pentru a echilibra proporţiile. Alege o jachetă albă pentru un plus de efect şi nu uita de pantofii Oxford argintii.

 

570e3b261d507_91.jpg

 

570e3b2d26df6_92.jpg

 

Rochii. Din moment ce purtând din cam până-n picioare piese vestimentare din bumbac poate fi puţin monoton, alege să porţi o rochie tip tricou care poate oferi textură ţinutei tale. Nu uita să jonglezi cu accesoriile, dar şi cu petele subtile de culoare.

 

570e3b3528999_93.jpg

 

570e3b3c57a13_94.jpg

 

Salopete. Ideea de apurta salopete este aceea de a evidenţia, mai ales că acestea ocupă un loc foarte important în ţinuta noastră. Aşa că, alege un top într-o nuanţă de alb murdar pentru pentru un contrast vizibil, dar şi pentru a păstra acel efect al ţinutei all white.

 

570e3b4379a14_95.jpg

 

570e3b4a441ca_96.jpg

 

Fuste. Cu siguranţă cu ajutorul pieselor vestimentare albe nu vei da niciodată greş, aşa că, eşti liberă să mixezi cu orice piesă vestimentară. Alege o fustă în linie A care să-ţi accentueze talia, o pereche de sandale cu toc şi un rucsac pentru un look casual adorabil.

 

570e3b531df3f_97.jpg

 

570e3b5bd1174_98.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.