3 moduri simple să scapi de petele de transpiraţie de pe haine


    Fiecare dintre noi s-a confruntat cu această problemă: petele de transpiraţie. Trebuie să recunoaştem că, de foarte multe ori, am fost nevoite să renunţăm la tricourile sau bluzele favorite, tocmai din această cauză şi, cele mai vizate au fost cele de culoare albă.

Ce-i drept, după primele spălări, totul pare perfect normal însă, mai târziu, bluza, tricoul sau cămaşa ta este distrusă în dreptul subraţului. Iată câteva sfaturi despre cum ai putea scăpa de urmele de transpiraţie de pe haine.

 

Deodorantul poate fi cauza problemei. Acele urme nu sunt create doar de transpiraţie. De fapt, este mai degrabă o combinaţie dintre fluidele corpului tău şi chimicalele pe care antiperspirantul le conţine. Unele antiperspirante au în compoziţia lor ingrediente precum clorura de aluminium care transformă transpiraţia în acele urme galbene de pe haine. Dacă un deodorant sau un antiperspirant nu îşi face treaba şi nu opreşte transpiraţia, atunci urmele galbene vor începe să apară.

 

Scapă de urmele galbene folosind oţet macerat. Încă din momentul în care vezi primele semne de apariţie a petelor galbene de transpiraţie, dă fuga în bucătărie şi foloseşte oţetul macerat. Acidul din acest ingredient va rupe legătura dintre fibrele de bumbac, transpiraţie şi antiperspirant. Lasă oţetul macerat să actioneze pentru cel puţin 20 de minute. După, clăteşte piesa vestimentară respectivă cu un produs de curăţare. Repetă procesul. Trebuie să ştii că este un proces lent care necesită puţină răbdare. Recomandat este ca după repetarea procesului să speli piesa vestimentară în apă călduţă, iar dacă este nevoie, o poţi lua de la capăt.

 

Nu folosi clor pentru albirea petelor de transpiraţie. Ştim. Toate mamele susţin că folosirea clorului face minuni şi înlătură petele însă, acesta nu face decât să le accentueze, urmele de transpiraţie prinzând contur.

 

Nu lăsa hainele prea mult în uscător. Din cauza căldurii, acest lucuru nu va face decât să permită petelor de transpiraţie să devină şi mai dificil de înlăturat. Aşa că, fă acest lucru abia după ce ai scăpat definitiv de acele pete neplăcute.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Javiercom

Postat

tindr , what is tinder
tinder website

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.