3 moduri simple de a purta jacheta din denim


    Trebuie să recunoaştem că trendul care nu se va demoda niciodată este cel al pieselor din denim, iar aici putem include o piesă vestimentară necesară oricărei femei în garderobă, şi anume jacheta din denim. Probabil aceasta va rămâne pentru mult timp în tendinţe, în special pentru faptul că poate fi purtată în diferite moduri, dar mai ales pentru că este potrivită oricărui tip de corp. Fie că eşti înaltă sau scundă, slabă sau mai plinuţă, jacheta din denim nu va ţine cont de acestaspect şi te va face să arăţi fabulos.

O întâlnim în diferite modele, fie scurte sau oversize, dar şi în diferite nuanţe şi, atunci când ne gândim la denim, automat vom vedea albastru în faţa ochilor însă, jachetele din denim pot fi atât deschise, spre alb, cât şi închise, acest lucru făcând purtarea lor să pară mai dificilă.

 

Iată trei moduri simple de a purta jacheta din denim într-o manieră plăcută şi corectă.

 

1.Negru. Ştim. Piesele vestimentare negre se potrivesc cu absolut orice şi când spunem absolut orice, nu contează materialul pe care îl alăturăm pieselor de acest gen sau tipul pieselor vestimentare. Tocmai de aceea, pentru a obţine o ţinută uşor de realizat optează pentru piese vestimentare negre. Fie că este vorba de o cămaşă, o rochie sau un top, jacheta din denim va oferi un contrast plăcut ţinutei tale. Bineînţeles, pantalonii sau jeanşii negri sunt nelipsiţi din ecuaţie.

 

57161cbc4759c_101.jpg

 

57161cc5588ec_102.jpg

 

2. Alb. La fel ca piesele vestimentare negre, cele albe vor ajuta la crearea unui contrast plăcut însă, de această dată, ţinuta va fi una mai luminată, mai deschisă, perfectă pentru dimineţile de vară. Şi, ca să simplifici lucrurile, poţi purta jacheta din denim legată în talie.

 

57161cd5628a6_103.jpg

 

57161cdc59939_104.jpg

 

3. Double denim. De foarte multe ori, atunci când alegem să purtăm jachetele din denim cu piese vestimentare din acelaşi material, riscăm foarte mult să nu obţinem un look tocmai reuşit. Tocmai de aceea este recomandat să fim foarte atenţi la alegerea acestora, iar cel mai important aspect ţine de tonurile pentru care optăm. Cu cât sunt mai diferite, cu atât mai bine!

 

57161ce92b6df_105.jpg

 

57161cf060282_106.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

кака бяка, ну нет у меня вкуса эстетики))))

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.