3 moduri simple de a înlocui cureaua


    Trebuie să recunoaştem că accesoriile se numără printre cele mai spectaculoase elemente din garderoba noastră care ne ajută să experimentăm noile trenduri.

Ei bine, din această categorie fac parte şi curelele care, sunt foarte uşor de adoptat şi, pe lângă asta, sunt nelipsite din lista pieselor necesare pentru crearea unei ţinute. Şi, dacă vrei să fii creativă, acestea pot fi înlocuite cu stil. Iată câteva idei care să te inspire.

 

Cordon judo. Unul dintre trendurile care păşeşte cu încredere în acest sezon este cel al curerelor sau chiar a cordoanelor de tip judo. Acestea îndreaptă toată atenţia către zona taliei şi oferă şi un plus de prospeţime ţinutei tale. Cel mai des întâlnite vor fi la paltoane sau haine oversize însă, vizate sunt şi rochiile sau pantalonii evazati, aşa că, fără îndoială, chiar şi în sezonul rece vei arăta fabulos.

 

56fbd251c0749_91.jpg

 

56fbd25b8b23a_92.jpg

 

Eşarfă. Aşa cum ne-am obişnuit, cu puţină imaginaţie, chiar şi eşarfele pot fi purtate în diferite moduri, iar atunci când într-o ţinută sunt prezente pentru a înlocui o curea, cu siguranţă rezultatul va fi unul pe măsură.

 

56fbd26974d6e_93.jpg

 

56fbd270ef9ce_94.jpg

 

Sfoară. Iată o modalitate foarte simplă şi ingenioasă de a ieşi din anonimat. Cu ajutorul unei sfori poţi transforma o ţinută banală într-una de invidiat. Şi, pe lângă asta, este foarte uşor de asortat şi se potriveşte oricărui stil. Singurele elemente necesare sunt un gram de îndrăzneală şi...o sfoară.

 

56fbd278e3eeb_95.jpg

 

56fbd280c24cb_96.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

у моего мужа дед проволоку использовал, в свои 80+ уже не мог расстегивать ремень

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.