608 Noutati în această categorie

  1. Cea mai scumpă geantă din lume este realizată din materiale reciclate, este din aur, costă 6, 7 milioane de dolari și are forma unui ou.

  2. Femeile visează la o nuntă ca în povești  și au grijă ca toate detaliile să fie bine puse la punct, de asta ea.md vine cu câteva sfaturi pentru a avea o nuntă perfectă și „domnișoare de onoare în trend”.

  3. Sezonul estival va aduce multă culoare, iar acest aspect nu face excepție nici atunci când este vorba despre garderobă! Unul dintre cele mai îndrăgite imprimeuri ale sezonului este cel cu multă culoare, fără linii bine conturate și care îți lasă mai mereu imaginația activă, iată cum să-l porți!

  4. Каждой из нас знакомы мучения во время шопинга. Рассказывам, что точно можно брать и нести в примерочную.

  5. Тренды меняются каждый сезон, а душа требует перемен — особенно, когда до лета осталось рукой подать. Однако не все тренды могут сделать маму стильной.

  6. Nunta este un eveniment deosebit pentru orice domnisoara. In aceasta zi nu se permite nicio greseala.Coafuri mireasa 2019.

  7. Adidaşii sunt tema noastră preferată. Mereu suntem cu ochii pe cele mai noi apariţii! De aceea, am ales 5 tendinţe demne de urmat în vara ce vine. 

  8. Прическа — важная деталь, которая формирует общий look. Мы подобрали самые лучшие укладки для любой длины волос!

  9. Afla care sunt cei mai cool jeansi scurti care se poarta acum si cum ii poti reinterpreta pe cei pe care ii ai deja acasa.

  10. Принято считать, что офисная мода скучная: приглушенные оттенки, строгий крой, стандартные модели. И в ней нет места подиумным трендам. Мы хотим развеять этот миф и предложить дополнить гардероб ключевыми модными вещами сезона, которые помогут вам выглядеть модной, соблюдая дресс-код.