660 Noutati în această categorie

  1. O bijuterie creată de o moldoveancă a ajuns la faimosul prezentator TV din Rusia Alexandr Vassiliev. Prezentatorul o poartă cu plăcere în timpul emisiunilor „Модный приговор” pe care le moderează.

  2. O fotografie de nuntă postată pe Twitter a creat o nouă tendință în gama rochiilor de mireasă: modelele cu buzunare devin tot mai populare.

  3. Совместная рекламная фотосессия «Buro 24/7 Казахстан» и бренда H&M возмутила пользователей сети. На снимках, размещенных в аккаунте торговой марки в инстаграме девушки, одетые в вещи H&M Studio, очень реалистично изображают жертв насилия.

  4. Botinele sunt mereu o opțiune perfectă pentru zilele de toamnă. Ți-am pregătit o selecție de modele potrivite pentru zilele mai reci din acest sezon.

  5. Iată câteva idei pentru ținutele tale astfel încât să te simți relaxată, dar și stylish.

  6. S-ar părea ca avem de-a face cu un paradox : clasic și trend, deodată, în același articol vestimentar! Și, de fapt, totul este cât se poate de posibil.

  7. În general, atunci când îţi cumperi o geantă, cauţi să fie frumoasă, dar şi practică. De multe ori, important este şi preţul acesteia, care variază în funcţie de brand, materialul din care este făcută sau dimensiuni.

  8. Timpul a demonstrat că unele modele de haine sau încălțări rămân întotdeauna în tendințe. Chiar și după o sută de ani! În mod sigur ai deja în colecția ta de haine, pantofi și accesorii astfel de piese care pot fi purtate fără probleme an după an. Iată 9 trenduri vestimentare care nu se demodează niciodată.

  9. Unii cred că este rușinos să cumperi haine dintr-un magazine second hand. În România, încă mai există prejudecăţi legate de tendinţele SH. Peste graniță, fenomenul s-a extins chiar şi în marile centre comerciale de lux.

  10. Недаром говорят, что мужчина и женщина — существа с разных планет. Наши представления о прекрасном часто не совпадают, но, может, и стоит прислушаться к мнению со стороны? Выбор за вами. Посмотрим, какие вещи в нашем гардеробе сильный пол видит как антисексуальные, некрасивые или неразумные.