Rusoaica de 8 ani pe care o vor toate agentiile de modeling. Cum arata copila


  • 4290
  • La numai opt ani, o rusoaica a devenit unul dintre cele mai dorite fotomodele. Copila a primit oferte de lucru de la agentii din toata lumea, iar asta datorita aspectului ei fizic cu adevarat special.

1-151.jpg

„Este cea mai neobisnuita persoana pe care am cunoscut-o vreodata”, o descrie fotograful Vadim Rufov, potrivit Boredpanda.com. Nariyana (8 ani) traieste in republica ruseasca Iacutia, unde a primit poreclia de „Alba ca Zapada Siberiana”.

2-130.jpg3-125.jpg

Asta pentru ca s-a nascut cu o tulburare genetica rara: albinismul. Nariyana are parul blond si pielea foarte alba, iar aparatul de fotografiat pur si simplu o iubeste. Fotografii adora sa lucreze cu ea, intrucat imaginile in care apare par scoase din povesti cu zane. Cu toate acestea, parintii ei nu sunt pregatiti sa o impinga, de pe acum, in lumea fotomodelelor.

11-52.jpg14-43.jpg

"Am primit deja multe oferte de la agentii de modeling si publicitate, dar nu vreau ca ea sa lucreze inca. Cand va creste, va alege singura cine vrea sa fie”, spune mama ei. Cu toate acestea, in prezent, Nariyana este deja hotarata: „Cand o intreb acum, spune ca vrea sa fie model”. 

21-28.jpg23-23.jpg24-17.jpg

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!