La 8 ani era numit "Cel mai puternic baiețel din lume" și "Micul Hercule"


  • 2284
  • Cazul lui Richard Sandrak nu este singular, iar situatiile in care copiii ajung sa arate ca niste luptatori de wrestling in miniatura devin, de obicei, virale. Baietelul din imagine a renuntat la sport, iar acum arata complet diferit.

Richard a inceput sa faca exercitii de tonifiera inca de la varsta de 2 ani, un lucru care parea complet normal intr-o familie formata din tatal care era campion in arte martiale si mama care participa la numeroase competitii de aerobic.

 

Baietelul a avut chiar si antrenor personal, inca dinainte de a deveni adolescent, iar la varsta de 8 ani a capatat porecla "Micul Hercule". Asta nu l-a impiedicat insa sa renunte complet la bodyduilding, in momentul in care tatal sau a fost acuzat de violenta domestica asupra sotiei sale si incarcerat.

 

Richard este acum cascador pentru cei de la Universal Studios, unde este "impuscat" si unde isi da foc, la propriu, spre deliciul celor care vin sa urmareasca spectacolele. Tanarul acum in varsta de 24 de ani arata compelt diferit, motivand ca la un moment dat ridicarea greutatilor a devenit plictisitoare pentru el.

 

Vezi intreaga poveste si imagini cu Richard, in videoclipul de mai jos:

 

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!