Fetița de 6 ani cu 87.000 de followers pe Instagram


  • 1120
  • Originară din Japonia, Coco Hamamatsu este un fashion icon al Instagramului japonez. La numai 6 ani, aceasta a cucerit peste 87.000 de followers pe rețeaua de socializare grație simțului dezvoltat pentru styling.

Micuța s-a născut în Fukushima, însă după cutremurul devastator din 2011, aceasta a fost nevoită să se mute împreună cu mama ei în Tokyo unde și-au deschis un butic de haine nonconformiste. Astfel a început pasiunea lui Coco pentru fashion, îmbrăcându-se extrem de diferit față de ceilalți prieteni ai săi, încă de la trei ani. Așa, hainele au devenit pentru micuță un stil de viață, văzând în acestea confort și un mod de exteriorizare, mai ales prin intermediul Instagramului.

Screenshot_1.jpg

Potrivit mamei sale, Coco și-a a dorit să aibă o mulțime de fani pe internet iar scopul ei inițial era să transforme câteva sute de followers, în mii de urmăritori. Acum, aceasta are aproape 90.000 de oameni care o urmăresc constant.

Screenshot_4.jpgScreenshot_5.jpg

Se pare că pasiunea pentru fashion și pentru această industrie dezvoltată pe social media nu este decat un hobby pentru Coco. Mixul hainelor și activitatea ei pe Instagram au devenit o activitate extra școlară a fetiței, pe care o practică din dorință, și nu din necesitate sau obligație.

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

unica.ro


Поделись новостью с друзьями!