Cum sta bebelusul in burtica mamei? Iata in ce pozitie


    Cum sta bebelusul in burtica mamei? O mamica din Olanda a reusit sa faca aceste poze ale nou-nascutilor in pozitia fetala, la doar cateva momente dupa ce s-au nascut.

bebe pozitie fetala 8.jpg

Fotografiile ofera parintilor o perspectiva asupra modului in care bebelusul a fost pozitionat in ultimele noua luni in burtica mamei.

Pozitia in care nou-nascutii se simt in siguranta

Cum sta bebelusul in burtica mamei? O mamica din Olanda a reusit sa faca aceste poze ale nou-nascutilor in pozitia fetala, la doar cateva momente dupa ce s-au nascut.

Mamica fotografa a spus ca, in momentul in care a inceput sa fotografieze nasteri, a asistat o moasa care le arata parintilor cum a fost pozitionat bebelusul in interiorul uterului. De atunci, a cerut moaselor sa le arate parintilor cum stau bebelusii in burtica.

bebe pozitie fetala 1.jpg

Iata ce spune ea:  "De fiecare data cand asist la o nastere, nu pot sa cred ca acel bebelus a iesit dintr-o femeie. Vezi momentul, esti martorul minunii, dar este atat de greu sa ne imaginam ca au crescut si trait in interiorul burticii timp de noua luni. Iar momentul in care moasa arata cum a stat nou-nascutul in uter este fantastic. In plus, majoritatea nou-nascutilor se calmeaza brusc in acea pozitie."

Pozitia fetala a bebelusului

bebe pozitie fetala 2.jpg

In pozitie fetala, bebelusii se simt in siguranta si confortabili, iar daca stii cum sa ii tii, ei adopta singuri pozitia din uter.

Fotografa a fotografiat 99 de nasteri, surprinzand primele momente pretioase din viata unui nou-nascut. Ea a adaugat: "Numarul 100 a fost nasterea fiicei mele,pe 6 iulie."

bebe pozitie fetala 3.jpg

bebe pozitie fetala 4.jpg

bebe pozitie fetala 5.jpg

bebe pozitie fetala 6.jpg

bebe pozitie fetala 7.jpg

desprecopii.com

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.