Cum are loc triatlonul pentru copii în țările străine?


    Triatlonul este considerat una dintre cele mai rapid dezvoltante ramuri sportive, iar triatlonul pentru copii constituie o parte esențială a acestei tendințe. Competițiile pentru micii triatleți, cât la nivel local, atât și internațional, au loc des, în Statele Unite, Australia, și țările Europene. În Rusia, triatolonul pentru copii abia acum începe să se dezvolte într-un tempou mai rapid, iar competițiile pentru copii au loc în cadrul celor pentru adulți, ca și IRONMAN, de exemplu.

wellington-kids-triathlon_3_2373.jpg

În Statele Unite, în ultimul timp, se observă un boom în triatlonul pentru copii, așa cum interesul copiilor în această ramură sportivă atrăgătoare, crește pe an ce trece. Competiții de scară mare sunt organizate pentru toată familia. De exemplu, anul trecut, în Statele Unite, compania, Inc. Kids Triathlon, a organizat o serie de competiții în triatlon. Competițiile au avut loc în 5 regiuni americane diferite pe parcursul sezonului de vară 2017. Copii au participat la înot, ciclism, și alergat pentru distanțele propuse. Distanțele au fost stabilite în dependență de vârsta micilor triatleți. La linia de finiș, organizatorii au acordat medalii speciale micilor triatleți și le-au împărțit înghețată gratuită. În partea finală a competiției a fost organizată o petrecere pentru copii în aquapark. Anul acesta, Kids Triathlon 2018 US TOUR va avea loc în Houston, Jacksonville, New England, Atlanta și Texasul de Nord. În dependență de locul unde se va petrece competiția, organizatorii se așteaptă la un număr de 1000-3000 participanți. 

Bike.jpg

Campionatul de triatlon pentru copii va avea loc și la noi în țară. Pentru prima dată în Moldova, 16 iunie 2018, în parcul Valea Morilor, Chișinău, va fi organizată competiția de triatlon pentru copii Kids Triumph. Copii vor putea să facă cunoștință cu lumea triatlonului, care va include competiții în înot, ciclism și alergat. Kids Triumph poate deveni un start minunat pentru copilul dvs, așa cum organizatorii planifică renașterea unei noi tradiții sportive în țara noastră - petrecerea competițiilor de triatlon pentru copii anual. Triatlonul va ajută la direcționarea energiei nelimitate a copilului pe o cale sănătoasă, precum și atingerea unor rezultate sportive remarcabile a acestuia pe viitor. 

Organizatorii competiției de triatlon pentru copii Kids Triumph sunt asociația obștească sportivă Sporter și mama.md. Înregistrarea și mai multe detalii privind această competiție, le puteți găsi pe saitul nostru triumph.md.

Kids-Cup-01.jpg

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.