Copilul poate fi alergic la laptele matern? Este posibil


    Ați auzit de cazuri în care copilul poate fi alergic la laptele matern? Ce se poate face în aceste cazuri și cum se manifestă această alergie.

991-ratio-kyrmachka-zhena-bebe.jpg

Când un copil nu este capabil să digere laptele matern și dezvoltă alergii cronice ca rezultat al consumării laptelui matern pare ceva nemaiauzit.

Cu toate acestea, cercetarea detaliată, deși posibil limitată, în ultimii ani s-a dovedit contrară.

În ciuda faptului că pare ciudat, copilul are șansa să respingă practica de a fi alăptat de către tine. Această afecțiune afectează doar la câteva mame din întreaga lume.

Bebelușii sunt, în principal, cei care suferă din lipsa laptelui matern atât de hrănitor.

Ca mamă care alăptează, trebuie să fiți conștiente de simptomele care pot indica faptul că bebelușul este probabil alergic la laptele matern.

Unii copii se nasc cu această alergie și alții o dezvoltă de-a lungul anilor.

Copilul poate fi alergic la laptele matern? Simptome și cauze

Cele mai frecvente semne sunt:

– Refuzul de a îngriji și de a fi agitat
– Scuiparea laptelui în mod regulat
– Scaun sângeros
– Diaree cronică subțire și apoasă
– Pierderea rapidă a greutății
– Afecțiuni ale pielii cum ar fi erupții cutanate și eczeme

Ținând cont de aceste semnale, trebuie să duceți copilul la un medic pediatru cât mai curând posibil.

În același timp, vizitați cu siguranță ginecologul pentru prognoza situației tale generale de sănătate sau de sănătate a reproducerii.

Medicii din Philadelphia au cercetat cât mai mult posibil numărul limitat de subiecți activi pentru studiul lor.

Și acum spun că anumiți alergeni trec în general prin laptele matern la copii, atunci când mamele nu sunt pe o dietă strictă, medicamente regulate, sau au unele complicații în timp ce produc lapte, care sunt în mare parte invizibile și, în plus de neexplicat.

Principalele motive, menționate de experți, pentru această alergie

Concentrația ridicată de proteine prezentă în laptele matern, care este derivată din dieta mamei și factori externi de susținere

Pentru unii copii, proteinele sunt greu de digerat. Mai mult, dacă sunt contaminate din cauza unor factori externi, devin tot mai greu de digerat și copiii dezvoltă alergii după consum.

Laptele matern, în cazuri rare, poate fi contaminat și poate provoca alergii

Dieta ta generală și obiceiurile de viață, care ar fi putut face asta imediat după ce copilul a fost născut.

Este vital să păstrați o diagramă de dieta postpartum pentru o absorbție sănătoasă a mineralelor de către organismul dumneavoastră.

În afară de asta, încercați să vă lipiți de o rutină similară a stilului de viață care practic are un profil redus, atât timp cât intenționați să alăptați copilul.

Cafeina pe care o înghițiți în fiecare zi, fără a-i oferi corpului o pauză

Cofeina interferă cu capacitatea organismului de a lua substanțele nutritive când este ușor fragil.

După naștere este indicat să consumați cafeaua în cantități reduse și în mod moderat.

 Fumatul sau inhalarea oricărei substanțe toxice care dăunează sistemului reproducător

-Alcoolul care poate acționa ca un factor de descurajare în timp ce produce lapte în glandele mamare și duce la otrăvirea laptelui matern.

– Efectele ereditare sau genetice care nu sunt destul de deschise spre explicații imediate și soluții adecvate.

Unii copii și mamele lor au anumite gene rare care provoacă alergie la multe lucruri, inclusiv laptele matern.

Medicii, cu toate acestea, au redus cu succes până la un punct, care este, linia de jos a acestei intoleranțe față de laptele matern.

Laptele matern conține proteine de cazeină care are efecte dăunătoare asupra a aproximativ 2,5% copii din întreaga lume

Acești copii consideră extrem de dificilă digerarea acestei proteine și, prin urmare, experiența severă a durerii abdominale și a gazelor, urmată de alte simptome cunoscute.

Singura modalitate sigură de a face față acestei situații este să vizitați imediat medicul și să diagnosticați cauza.

Pe baza diagnosticului, medicul va prescrie medicamente pe cale orală pentru copil și pentru dumneavoastră.

În afară de aceasta, vi se va oferi o nouă schemă de dietă care să fie urmată strict, fără nici o distorsiune la libera voință.

Există o formulă sănătoasă și potrivită pentru copii, care vă va fi explicată, de care aveți nevoie pentru a alimenta copilul în mod regulat.

Cel mai important, acest lucru de la sine înțeles, va trebui să ții copilul departe de laptele matern și toate celelalte produse lactate, până când se înțelege cauza reală pentru intoleranța lor.

libertateapentrufemei.ro





Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Ellwoonry

Postat

Injectable Amoxicillin Buy Cialis Amoxicillin Days Buy Cialis Keflex Treat Urinary Tract Infection Dosage

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator plaquenil rash pictures

Postat

best erectile dysfunction treatment plaquenil autoimmune erectile vacuum

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Rotorp

Postat

buy generic viagra online http://prescriptionhim.com/ - viagra without a doctor prescription overnight delivery
buy viagra without prescription
viagra over the counter uk viagra prescription needed guam viagra without a doctor prescription

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator hiptdese

Postat

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Axiomymn

Postat

proscar cost caj25z osjt93

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator what is hydroxychloroquine

Postat

malaria skin rash hydroxychloroquine aralen sulfur effects on body

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator buy tadalafil us

Postat

order tadalafil https://nextadalafil.com/ tadalafil 40 mg daily generic tadalafil

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator tadalafil daily use

Postat

tadalafil 40 mg daily https://extratadalafill.com/ tadalafil generic 40 mg tadalafil

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator 40 mg tadalafil

Postat

tadalafil max dose https://tadalafilgenc.com/ 40 mg tadalafil tadalafil 30 mg

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


  • Conținut similar

    • julia122997
      De julia122997
      Dacă ești predispus maladiei, nu se recomandă să ai acasă un brad natural de Crăciun. Acesta îți poate provoca rinită, tuse, senzație de sufocare, nas înfundat, ochi iritați, lacrimi sau chiar astenie, dureri toracice și tulburări de somn.
      Una dintre principalele cauze ale alergiei este mucegaiul care se află pe ace și în scoarță. Potrivit specialiștilor, pe 23 de tipuri de scoarță și ace ale copacului veșnic verde se găsesc 53 de feluri de ciuperci.
      Celor care sunt alergici li se recomandă să renunțe la brazii naturali. La fel, dacă este posibil, pomul de Crăciun poate fi spălat cu un jet de apă, uscat, iar apoi plasat în încăpere astfel încât persoana afectată de maladie să nu interacționeze direct. Totuși, cea mai eficientă soluție este împodobirea unui brad artificial sau crearea unui brad original din obiectele pe care le aveți la îndemână.
      zugo.md
    • julia122997
      De julia122997
      Să fii părinte în ziua de azi nu e ușor deloc. Copiii sunt expuși atâtor riscuri încât este aproape imposibil să-i poți feri pe deplin.
      Rportul elaborat de o comisie de experți din Parlamentul de la Londra susține că părinții nu sunt conștienți de poluarea chimică din propriile locuințe.
      Un pachet de legi stricte, care să fie aplicat pe tot teritoriul Marii Britanii penru ca aceste substanțe sunt absorbite de corpul uman.
      Nu se știe încă ce efecte produc asupra micuților  hrăniți cu laptele matern contaminat, dar s-a demosntrat că există o legatură între cancer și expunerea la aceste substanțe.
      stiri.tvr.ro
    • julia122997
      De julia122997
      Exista o infinitate de “vinovati” pentru suferintele tale (asa-numitii alergeni): de la produsele chimice (detergenti, creme, parfumuri, vopsele), par de animale (pisici, caini, hamsteri), metale (nichel, crom, cobalt), materiale textile, precum lana, fibrele sintetice sau latexul, alimente, medicamente, poluarea ambientala… Chiar si soarele, apa sau efortul fizic pot fi factori declansatori!
      Sosirea anotimpului cald e etapa in care debuteaza o serie de alergii specifice: la polen in timpul primaverii; la razele solare, la clorul din piscine, la cremele de protectie sau la intepaturile de insecte in timpul verii. De aceea, e bine sa fii informata si mai ales pregatita, pentru a te bucura fara nici un risc de tot ceea ce te inconjoara.
      Exista o predispozitie genetica la reactiile de tip alergic. Specialistii confirma faptul ca daca unul din parinti este alergic, sansele de a mosteni boala sunt cam de 40%; acest procent urca pana la 75% in cazul in care ambii parinti se confrunta cu aceasta problema.
      La persoanele predispuse genetic pentru boli alergice are loc o stimulare a limfocitelor implicate in sinteza de IgE (anticorpii specifici atopiei – alergiei). Anticorpii se fixeaza pe suprafata unor celule din organism (mastocite si bazofile), iar la un contact cu alergenii, se cupleaza cu acestia intr-un mod specific.
      Efectul? Eliberarea din celule a anumitor substante – dintre care cea mai cunoscuta e histamina – raspunzatoare de manifestarile alergice. Chiar daca nu ai antecedente in familie si nu ai avut niciodata o reactie alergica, si tu poti fi expusa, in orice moment al vietii.
      Ultimele statistici europene arata ca intre 16 si 18% din populatie sufera de o anumita alergie. Afectiunile alergice cele mai comune sunt rinita si conjunctivita – situatii in care stranuti, iti curge nasul, te ustura ochii si lacrimezi. Astmul afecteaza circa 4,9% din populatie; de urticarie sufera cam 3,8%, iar de dermatita, aproximativ 2,6%.
      Doar 1,6% sufera de angioedem – boala in cazul careia se umfla fata, buzele, pleoapele, zona organelor genitale, extremitatile; si uneori, in cazuri severe, chiar limba si glota, producand dificultati serioase de respiratie.
      In ceea ce priveste varsta, alergiile pot sa apara in orice moment al vietii, fiind mai frecvente intre 21 si 30 de ani. Aproximativ 16,3% dintre cei care sufera de o alergie sunt barbati, iar 19,4% sunt femei.

      S-a dovedit ca in tarile occidentale numarul alergicilor este in crestere. Ar putea fi vorba despre o protectie excesiva, de traiul in ambiente supersterile?! Deoarece nu mai este obligat sa ne protejeze, sistemul nostru imunitar se “leneveste” si isi pierde eficacitatea. Apoi, cand se trezeste si se pune din nou in functiune, poate reactiona intr-un mod violent, provocand tocmai o reactie alergica.
      Trebuia sa inveti sa traiestu cu ele, pentru ca n-ai incotro – e unica solutie. Daca suferi de o alergie deja confirmata, trebuie sa fii constienta ca va exista tot timpul in stare latenta in organismul tau.
      De aceea, ar fi bine sa inveti sa o controlezi si sa-i imblanzesti efectele, luand masurile necesare pentru ca reactiile urmatoare sa poata fi tinute sub control, sa nu devina mai grave.
      In plus, trebuie sa respecti urmatoarele recomandari: evita pe cat posibil contactul cu alergenii care ti-au produs reactia, precum si cu aceia despre care ai aflat ca pot da reactii incrucisate cu ei; nu uita de medicamentele antihistaminice, luate dupa sfatul medicului.
      Antihistaminicele de ultima generatie sunt tot mai eficiente si prezinta un mare avantaj fata de cele din prima generatie: li s-au inlaturat efectele secundare nedorite: somnolenta, greata, sedare excesiva.
      In cazul in care suferi de rino-conjunctivita alergica sau astm bronsic alergic si nu esti controlata ca simptomatologie (dupa ce ai respectat tratamentele si ai evitat pe cat posibil contactul cu alergenii “dusmani”), cere acordul unui specialist alergolog in vederea vaccinarii cu extracte alergenice – singura cale cu sperante de vindecare.
      Uneori poti prezenta in decursul vietii mai multe alergii, de mai multe tipuri – fie declansate de acelasi alergen, fie de alergeni diferiti. Acest fapt presupune, in unele cazuri, dificultati in stabilirea diagnosticului si in tratament.
      femeia.ro
    • maria981s
      De maria981s
      Alergiile au simptome deranjante și pot limita serios activitățile în care se poate implica o persoană, precum și gradul de satisfacție în ceea ce privește gustul și aroma alimentelor consumate. Potrivit specialiștilor, există o modalitate simplă pentru a proteja copiii de riscul de alergii și anume includerea unor tipuri variate de alimente în primul lor an de viață. Apariția și exacerbarea simptomelor alergice ar putea fi stopate în acest mod prin creșterea rezistenței organismului. O echipă de cercetători europeni a studiat tipul de alimentație practicat de părinții din Austria, Finlanda, Franța, Germania și Elveția pentru a măsura eficiența unei alimentații diversificate pentru prevenirea astmului, alergiilor alimentare și a rinitei alergice. 

      Acesta este primul studiu care a demonstrat existența unei legături directe dintre expunerea organsimului la diferite tipuri de mâncăruri în primul an de viață și protecția împotriva manifestărilor alergice ulterioare. Se pare că nutriția complexă poate influența decisiv ritmul de dezvoltare al sistemului imunitar al copiilor. Expunerea de timpuriu la o gamă variată de alimente crește șansele ca sistemul imunitar să accepte substanțele prezente în ele fără a declanșa alergii. În acest mod sunt favorizate recunoașterea componentelor specifice de către sistemul imunitar și proliferarea bacteriilor benefice în tractul gastrointestinal. Acest studiu face parte dintr-o inițiativă mai largă de a evalua riscurile prezentate de factorii alimentari și de a preveni în mod eficient alergiile.
      Femeile care au participat la studiu au fost recrutate din cele cinci țări în timp ce erau însărcinate, iar după naștere au ținut un jurnal în care au notat toate alimentele pe care le-au consumat bebelușii lor de la vârsta de 3 luni până la 12 luni. Au fost realizate o serie de chestionare și analize frecvente până când copiii au împlinit vârsta de 6 ani pentru a se putea stabili în mod clar dacă fiecare copil are alergii (clasificate în baza unui diagnostic de la cel puțin un medic specialist).A fost definit și un scor al diversității alimentare în funcție de numărul de alimente diferite care au fost introduse în dieta copilului până la împlinirea vârstei de un an. La acest studiu au participat 856 de copii.

      Rezultatele obținute au demonstrat că un scor mai ridicat al diversității alimentare (mai multe tipuri diferite de alimente în meniul zilnic) este asociat cu un risc mai redus de simptome alergice. S-au identificat și alimente specifice care au redus în mod semnificativ șansa de alergii. Astfel, consumul de produse lactate și de pește în primul an de viață are un efect ridicat de protecție împotriva astmului și alergiilor alimentare. Când copiii au fost testați la vârsta de 6 ani, o dietă mai puțin variată a fost asociată cu o producție mai redusă de proteine care creează celulele responsabile de suprimarea răspunsului negativ al sistemului imunitar la factorii alergeni.
      De asemenea, s-a constatat cât de mult contează vârsta la care sunt introduse diferite alimente în meniul zilnic. Comparând scorul diversității alimentare, atât de la 6 luni, cât și de la un an, cercetătorii au identificat o protecție mai ridicată la vârsta de un an. În concluzie, perioada dintre 6 luni și vârsta de un an este intervalul ideal de introducere a diferitelor alimente pentru a reduce riscul de reacții alergice pe termen lung.
      Gravitatea reacțiilor alergice a fost mai ridicată în cazul copiilor care aveau ambii părinți cu alergii față de copiii ai căror părinți nu sufereau de alergii și tendința spre o dietă deloc variată a fost mult mai ridicată în cazul copiilor care aveau unul sau ambii părinți cu alergii. Acest lucru se poate datora prudenței cauzate de afecțiunile existente ale părinților, dar efectul este de a crește riscul copiilor de a deveni alergici. În prezent se recomandă introducerea alimentelor solide în dieta bebelușilor începând cu vârsta de 4 luni, iar asigurarea unei diversități alimentare în special între 6 luni și un an, poate preveni cu succes apariția simptomelor problematice.
      eva.ro
    • maria981s
      De maria981s
      Anchetele recente privind moartea a doi adolescenți britanici după ce au consumat susan și arahide au subliniat consecințele uneori tragice ale alergiilor comune. În august, o altă fetiță, în vârstă de șase ani din Australia, a murit ca urmare a unei alergii la lapte.
      Creșterea alergiilor în ultimele decenii a fost deosebit de vizibilă în Occident. Alergia alimentară afectează acum aproximativ 7% dintre copiii din Marea Britanie și 9% dintre cei din Australia, de exemplu. În Europa, 2% dintre adulți au alergii alimentare. Reacțiile care amenință viața pot fi determinate chiar de urmele alimentelor declanșatoare, ceea ce înseamnă că pacienții și familiile trăiesc cu teamă și anxietate. Restricțiile dietetice care au ca scop prevenția alergiilor pot deveni o povară pentru viața socială și familială.
      Deși nu se pate încă spune cu siguranță de ce ratele alergiei cresc, cercetătorii din întreaga lume lucrează din greu pentru a găsi modalități de combatere a acestui fenomen.
      Ce cauzează o alergie?

      O alergie este cauzată de faptul că sistemul imunitar combate substanțele din mediul înconjurător pe care ar trebui să le vadă ca inofensive, cunoscute sub numele de alergeni. Aceste substanțe nevinovate altfel devin ținte, ceea ce duce la reacții alergice. Simptomele variază de la roșeața pielii, urticarie și umflături – în cele mai severe cazuri – vărsături, diaree, dificultăți de respirație și șoc anafilactic.
      Unele dintre cele mai comune alimente pentru copiii care provoacă alergii sunt următoarele: laptele, ouăle, arahidele, nucile diverse, susanul, peștele, crustaceele.
      Unde este cel mai probabil să apară alergii alimentare?
      Frecvența alergiilor alimentare a crescut în ultimii 30 de ani, în special în societățile industrializate. Exact cât de mare este creșterea acestora depinde de alimente și de locul în care trăiește pacientul. De exemplu, a existat o creștere de cinci ori a alergiilor de arahide în Marea Britanie între 1995 și 2016. Australia are cea mai mare rată de alergie alimentară confirmată. Un studiu a constatat că 9% dintre australienii de un an au avut o alergie la ouă, în timp ce 3% au fost alergici la arahide. Se crede că alergiile și sensibilitatea crescută la alimente sunt probabil legate de stilurile de viață occidentale. Știm că există rate mai scăzute de alergii în țările în curs de dezvoltare. De asemenea, este mult mai probabil ca alergiile să apară în zonele urbane decât în zonele rurale. Factorii pot include poluarea, modificările dietetice și expunerea mai mică la microbi, care schimbă modul în care reacționează sistemul nostru imunitar.
      Unele explicații posibile

      Nu există o singură explicație pentru motivul pentru care lumea devine din ce în ce mai alergică la alimente, dar știința are câteva teorii. Una este că de vină ar fi igiena îmbunătățită, deoarece copiii nu mai au parte de la fel de mulți anticorpi. Infecțiile parazitare, în special, sunt în mod obișnuit combătute de aceleași mecanisme implicate în combaterea alergiilor. Cu cât mai putini paraziți are de-a face organismul cu atât sistemul imuitar se întoarce împotriva lucrurilor care ar trebui și chiar sunt în mod normal inofensive.
      O altă idee este că vitamina D poate ajuta sistemul nostru imunitar să dezvolte un răspuns sănătos, făcându-ne mai puțin sensibili la alergii. Majoritatea populațiilor din întreaga lume nu primesc suficientă vitamină D din mai multe motive, inclusiv pentru că petrec mai puțin timp la soare.
      tabu.ro
  •