Copii agresați de părinți


  • 1108
  • Doi copii din raionul Florești au ajuns la spital după ce au fost bătuți de părinți. Un așa-numit tată și-ar fi lovit fiica de 14 ani cu o cărămidă, iar o femeie i-ar fi dat cu scaunul în cap fiului său de numai nouă ani. Ambii erau în stare de ebrietate, afirmă poliția. 

2265498(1).jpg

O adolescentă dintr-un sat din raionul Florești a ajuns la spital după ce tatăl său, în vârstă de 39 de ani, ar fi lovit-o cu o cărămidă în cap. Copila a fost transportată de urgență cu Serviciul Aviasan la Institul Mamei și Copilului, unde se află în secția Reanimare.

Procurorul care investighează cazul susține că suspectul s-a îmbătat și i-a bătut și pe alți doi copii ai săi, dar și pe soție.
Individull a fost reținut pentru 72 de ore și riscă 12 ani de pușcărie. După gratii ar putea ajunge și o femeie de 30 de ani, din același raion. Ea și-ar fi lovit băiatul de nouă ani cu un scaun în cap. În prezent, băiatul este internat în Secția Traumatologie a Spitalului Raional Florești.

Suspecta nu a fost reținută. Poliția motivează cu faptul că femeia mai are la întreținere doi copii de doi și șase ani. Noile cazuri de violență împotriva copiilor au loc după ce săptămâna trecută, o fetiță de doi ani, la fel din Floresti, a murit după ce s-ar fi lovit puternic la cap de o piesă de mobilier din casă. Potrivit procurorilor, copila ar fi fost împinsă de o vecină de 43 de ani, în grija căreia a fost lăsată de părinții plecaţi să viziteze o rudă la spital. Femeia este cercetată penal și, dacă va fi găsită vinovată, riscă până la 12 ani de pușcărie.

jurnaltv.md


Поделись новостью с друзьями!