Cât de frumoasă este familia lui Cristiano Ronaldo!


    Fotbalistul portugez, Cristiano Ronaldo (32 ani) dezvăluie prietenilor săi virtuali cine sunt noii membri ai familiei sale. El a încărcat pe o rețea de socializare o poză cu cei doi bebeluși, fratele lor mai mare și iubita însărcinată.

Vedeta echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo s-a pozat alături de iubita însărcinată și cei trei copii ai săi. Alături de fotografie, Cristiano a adăugat textul: „ Atmosferă de famile”. În mai puțin de câteva zile, imaginea a strâns peste 5 milioane de aprecieri din partea fanilor.

Iubita lui Ronaldo, Georgina a anunțat că este însărcinată și că bebelușul va veni pe lume în luna iunie,2018.  În acest an, Cristiano Ronaldo a devenit tată pentru a doua oară, cu ajutorul unei mame-surogat. Mateo și Eva sunt numele celor doi bebeluși. Numele mamei-surogat nu este cunoscut întrucât Cristiano nu a dorit să facă public acest lucru.

Atunci când cei doi copii vedeau lumina zilei, Cristiano Ronaldo era în timpul unui meci alături de echipa națională a Portugaliei.  Președintele Confederației Portugheze de Fotbal i-a permis lui Cristiano Ronaldo să ia primul avion spre casă, după înfrângerea Portugaliei de către Chile miercuri noaptea, pentru a fi alături de bebeluși.  Sportivul a refuzat să își părăsească colegii pentru a-și micuții.

cristiano-ronaldo-with-his-newborn-baby-twins.jpg

Declarația Președintelui Confederației Portugheze de Fotbal: „Selecționerul echipei naționale înțelege că, în improbabilitatea ca Spania să câștige Cupa Confederațiilor , va trebui să îi permită sportivului să păpăsească echipa pentru a ajunge acasă, să îți cunoască copii.”

click.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.