Are numai 7 ani, dar ne ofera tuturor o lectie de viata uimitoare


  • 1408
  • O fetita in varsta de numai sapte ani si-a pierdut parul din cauza unei afectiuni care se numeste alopecia, o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza foliculii pilosi in special la nivelul scalpului.

img_2449781_thumbs_600x400_4182331.jpg

Acest lucru nu o impiedica pe micuta sa se simta bine in pielea ei si sa fie indrazneata, dar si sa ii inspire pe cei din jurul ei. Gianessa Wride este din Utah si a fost diagnosticata anul acesta cu aceasta afectiune. "Nu exista medicament sau tratament pe care ea sa il poata lua", a scris mama fetitei, Daniella. Femeia a mai adaugat ca poate lua anumite pastile, dar mai apoi, cand va inceta tratamentul, parul o sa ii cada iar. 
 
In "ziua parului nebun", mama Gianessei a venit cu o solutie care sa o faca pe fiica sa sa nu se simta stanjenita printre colegii de scoala. Aceasta s-a gandit sa ii lipeasca fetitei stickere colorate si i-a realizat o "adevarata opera de arta" pe cap. Imaginile cu fetita au facut inconjurul internetului si toata lumea a fost de acord ca arata uimitor. Desi are numai 7 ani, Gianeassa ne ofera o lectie de viata: frumusetea inseamna mult mai mult decat niste trasaturi fizice.

4182321.jpg

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!