Antrenamente de ciclism pentru copiii experimentaţi la clubul Sporter


  Copilul Dvs. a însuşit deja bicicleta şi necesită o echipă de prieteni, pentru a perfecţiona împreună abilităţile sale de ciclism în timpul curselor? Îl invităm în echipa noastră.

Copii vor efectua mini curse sub îndrumarea unui antrenor prin parcurile din oraş, vor dobândi competenţe suplimentare, vor învăţa să se menţină şi să meargă încrezător pe bicicletă, să reacţioneze corespunzător şi să depăşească obstacolele neaşteptate, îşi vor încerca forţele la numeroase evenimente adiacente ciclismului, desfăşurate în Chişinău.

Împreună cu copiii va lucra maestru al sportului de ciclism, Victor Canţîr. Câştigător multiplu şi participantul curselor de ciclism naţionale şi internaţionale între anii 2011-2014 şi un antrenor profesionist.

Costul: 500 de lei pe lună.

Înregistrează copilul pe site-ul club.sporter.md sau la telefonul 076 76 99 94.

Antrenamentele şcolii de ciclism încep la 1 aprilie anul 2017.

Alăturaţi-vă!

bike_school_560x370_v1_ro.png

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • maria981s
   De maria981s
   Antrenamentul de dimineață:
   PRO:
   Un plus de energie pentru restul zilei
   După cum sugerează multe studii, antrenamentele de dimineață sunt recomandate pentru accelerarea metabolismului. Asta înseamnă că un antrenament de 30 până la 45 de minute oferă energie pentru restul zilei, datorită endorfinelor care se eliberează în urma efortului fizic. Deci pe parcursului zilei veți avea mai multă vitalitate și, cu puțin efort, veți putea chiar să săriți peste cafeaua de dimineață și să alegeți în schimb gustări sau shake-uri sănătoase, pe care le puteți găsi la Wshop.
   De asemenea, este demonstrat că, după un antrenament de dimineață de doar 45 de minute, femeile sunt mai predispuse să aleagă porții mai mici și să facă alegeri mai sănătoase în materie de alimente și să aibă o activitate fizică mai mare pe tot parcursul zilei.
   Exercițiile ajută la stimularea endorfinelor în organism, făcându-vă să vă simțiți mai calmi, mai fericiți și mai pozitivi. De aceea, antrenamentul de dimineață poate fi o modalitate excelentă de a începe ziua. În plus, veți vedea o îmbunătățire în ceea ce privește munca și viața socială, începând ziua cu doza potrivită de energie.
   Potențial mai mare de ardere a grăsimilor
   Antrenamentul de dimineață poate oferi metabolismului un impuls masiv, ajutându-vă corpul să ardă mai multe calorii/grăsimi pe parcursul zilei, în comparație cu un antrenament de seară la fel de intens. Din moment ce ați început deja ziua în forță, nu veți dori să pierdeți tot efortul depus prin consumarea unor alimente nesănătoase. Veți putea gestiona pofta mai eficient și, cel mai important, veți alege salatele și preparatele bogate în proteine. De asemenea, un antrenament de dimineață va necesita o cină mai nutritivă, pentru a ține pasul cu efortul făcut și cu provocările unei noi zile. Deci, trebuie să aveţi grijă ce alimente alegeţi pentru cantitatea necesară.

   CONTRA:
   Trezitul de dimineață
   Pentru unii dintre noi, trezitul din pat dimineața devreme poate fi resimțit ca o adevărată provocare. Dacă nu sunteți obișnuiți cu antrenamentele de dimineață și ajungeți să vă forțați să vă ridicați din pat, în timp ce telefonul e pus pe snooze, probabil că nu veți depune eforturi maxime la antrenament, așa cum ați proceda seara. În plus, dacă nu e plănuit corespunzător, trezitul de dimineață poate provoca tulburări de somn sau o lipsă corespunzătoare de odihnă.
   Mușchii rigizi
   Deoarece corpul nostru este ca un motor, mușchii și articulațiile sunt mai tensionate dimineața. Deci, pentru a reduce riscul de accidentări, va trebui să vă petreceți mai mult timp cu încălzirea înainte de antrenamentul de dimineață. Un studiu efectuat de City University of New York a arătat că mușchii și articulațiile sunt cu 20% mai flexibile în timpul orelor de seară.
   Antrenamentul de seară:
   PRO:
   Reducerea stresului după orele de lucru prelungite
   După o zi dificilă la locul de muncă, o terapie de relaxare foarte eficientă este sesiunea de antrenament de seară. Fie că este vorba de fitness, kickboxing sau alergare, făcând sport la sfârșitul unei zile de lucru dificile, poate fi o modalitate bună de a reduce nivelul zilnic de stres.
   Antrenamente mai lungi
   Deoarece nu mai trebuie să vă gândiți la job, puteți petrece mai mult timp la sală. Asta înseamnă o încălzire prelungită și corespunzătoare și exerciții mai consistente. În cluburile World Class, oferim membrilor posibilitatea să se antreneze împreună cu experții noștri în materie de sănătate și fitness și să încerce echipamentul de ultimă generație clasat ca fiind cel mai bun atât în România, cât și la nivel internațional.

   CONTRA:
   Probleme cu somnul
   Calitatea generală a somnului poate fi influențată de antrenamentul care are loc cu 2-3 ore înainte de culcare. În funcție de intensitatea exercițiilor, e posibil să ieșiți de la sală plin de energie și atunci să fie mult mai dificil să adormiți.
   Tocmai de aceea la World Class am dezvoltat cele mai eficiente programe, împreună cu instructorii noștri profesioniști și cu antrenorii personali, care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele, fiind în același timp flexibili când vine vorba de adaptarea la programul optim de exerciții.
   Distragere:
   Pentru majoritatea dintre voi, poate fi foarte dificil să vă găsiţi motivația de a alerga după o zi lungă de lucru. Așadar, chiar dacă aveți intenții bune, este mai puțin probabil să vă apucați de sport seara și să optaţi pentru alte activități, cum ar fi participarea la o cină cu prietenii sau doar vizionarea filmelor pe canapea.
   Concluzie:
   Cu fiecare nouă locație pe care o deschidem, la World Class ne dorim să inspirăm mai mulți români să devină mai activi, mai des. Prin puterea exemplului, prin acțiunile noastre de zi cu zi, dovedim oamenilor că un stil de viață activ nu este doar un mesaj pe care vrem să-l răspândim, ci o alegere pe care o facem în fiecare zi, indiferent de moment. Inspirăm o mulțime de oameni atunci când ne întâlnim în cluburi sau la evenimente și întotdeauna încercăm să conducem prin exemplu, prin exerciții și obiceiuri sănătoase.
   Având în vedere toate cele de mai sus, concluzia este simplă: până la urmă, cel mai important lucru este ca, la sfârșitul zilei (sau pentru unii dintre noi, la început), să ne facem antrenamentul corespunzător. Persoanele active sunt mai productive, mai sănătoase și mai împăcate cu sine.
   cosmopolitan.ro
  • Administration2
   De Administration2
   Şcoala de ciclism începe la 1 aprilie 2017.
   Cursul este constituit din 10 ore a câte 90 de minute, care se vor desfăşura pe parcursul a 5 săptămâni. Orele vor avea loc în parcul Valea Morilor.
   Marţi - 18:30-20:00
   Sâmbătă şi duminică - 11:00-12:30
   Copilul Dvs. va învăța:
   - Să meargă cu încrederea pe drumurile publice; - Să frâneze şi să staţioneze corect; - Să cadă corect; - Să pedaleze şi să schimbe vitezele corect; - Să parcurgă încrezător coborâşurile, cotiturile şi întorsăturile. La finalizarea cursului va fi desfăşurat un examen de absolvire, în cadrul căruia copii vor demonstra abilităţile dobândite şi vor primi în mod oficial permisul de ciclism, precum şi certificatul de absolvire a şcolii Sporter.
   Totodată, copiii vor participa la competiţiile de ciclism, care au loc în Chişinău. Apropo, un elev şcolii de ciclism Sporter a ocupat locul 3 la proba MTB de la o competiție de ciclism. 

   Un grup mic până la 10 persoane - opţiunea perfectă, unde antrenorul va avea posibilitatea de a acorda atenţia cuvenită fiecărui elev şi de a-l ajuta să deprindă toate abilităţile necesare.
   Elevul şcolii de ciclism trebuie să dispună de propria bicicletă. Ar fi de preferat să poarte echipamentul de protecţie. Prezenţa căştii de protecţie este o condiţie obligatorie.
   Costul orelor pentru începători: 600 de lei pentru întregul curs sau 80 lei/ora (separat).
   De asemenea, invităm în grupul de până la 10 persoane, copiii care pot deja merge pe bicicletă, însă au nevoie de o companie sau noi prieteni. Sub îndrumarea antrenorului, copiii vor face mini-tururi prin parcurile din oraş, vor căpăta competenţe adiţionale şi vor avea o echipă pentru plimbările comune.
   Costul: 500 lei pe lună.
   Înregistraţi copilul pe site-ul club.sporter.md sau la numărul de telefon: 076769994.
   Despre antrenor:

   Carţîn Victor este maestru în ciclism. Câştigător multiplu şi participant la diverse competiţii de ciclism naţionale şi internaţionale între anii 2011-2014.
   În perioada 2012-2014 este membru al echipelor profesioniste Gruppo Luppi Cycling Team (Italia), Construcciones Paulino Cycling Team (Spania), Construcciones Paulino Cycling Team (Spania).
   Victor dispune de o educaţie sportivă de profil şi o experienţă de lucru atât cu sportivii profesionişti şi amatori, cât şi cu copii.
  • Administration
   De Administration
   Viorica-Cosmetic
    


   Объявляет конкурс на mama.md
    


   «Мой малыш – самый лучший»
   Компания «Viorica-Cosmetic» уже более 26 лет изготавливает высококачественную косметическую и парфюмерную продукцию, вобравшую в себя богатство и силу природы. Новейшие технологии и современные тенденции индустрии красоты, в сочетании с натуральными компонентами, нашли свое воплощение в наших товарах.

   Серия косметических продуктов «Bebeluş» от «Viorica-Cosmetic» - это косметика, основанная исключительно на природных натуральных компонентах. Она не содержит сульфаты, парабены, минеральные масла и включает ингредиенты, соответствующие ведущим европейским стандартам. Серия разделена на 2 категории: косметические продукты для базового ежедневного ухода за малышами «Счастливый Малыш», и продукты с убаюкивающим и расслабляющим эффектом «Сладкий Сон».

   Условия:
 

    
   1. Опубликуйте в комментариях конкурса фотографию Вашего ребенка с указанием его имени и возраста.

   2.  Для участия в конкурсе принимается только одна фотография от участника. Максимальный возраст ребенка на фотографии не должен превышать 5 полных лет.
   3. В конкурсе могут участвовать зарегистрированные пользователи, набравшие не менее 10-ти сообщений.

   Победителей определит RANDOM. 


    
   Призы:

   1 Место – подарочный набор «Bebeluş fericit» - для малыша, и «Flovio» - для мамы;
   
2 Место – подарочный набор «Bebeluş fericit» - для малыша, и «Violelle» - для мамы;
   3 Место – подарочный набор «Bebeluş fericit» - для малыша, и «Cosmeplant» - для мамы.   Сроки проведения конкурса:
   прием фотографий: с 19.12.2016 по 28.12.2016
   
присуждение мест и объявление призеров: 29.12.2016
   вручение призов:  о времени будет сообщено дополнительно.
 •