A venit in prima zi de scoala insotit de 24 de politisti. Motivul este emotionant


    Este trist cand te gandesti ca sunt copii care isi pierd unul din pariti la o varsta frageda. A fost o fost o luna grea pentru Jackson si familia sa.

Tatal sau a incetat din viata la inceputul lunii august in urma unor traumatismelor suferite cu un an in urma din cauza unui accident rutier.

Screen-Shot-2016-09-02-at-3.27.47-PM.png

Tatal lui Jackson, Justin a vea doar 39 de ani cand a murit si era ofiter de politie in Amarillo.

Jackson urma sa inceapa scoala si avea deja o amintire pe care nu o va putea uita niciodata. In prima zi de scoala, in fata usii il asteptau pe Jackson peste 24 de ofiteri de politie, pentru a-l insoti in prima zi de scoala.

O data ajunsi la scoala, ofiterii de politie s-au aliniat pe hol si fiecare dintre ei i-a oferit lui Jackson o imbratisare inainte de plecare. Jessica, mama lui Jackson a spus ca este convinsa ca pentru fiul ei a contat enorm faptul ca toti colegii tatalui sau au fost acolo sa il sustina.

Screen-Shot-2016-09-02-at-3.28.05-PM.png

„Este minunat sa stiu ca inca este iubit de colegii sai care i-au fost a doua familie si ca inca le pasa” a declarat Jessinca.

Daca ar fi sa il descrie pe tatal lui Jackson, colegii sai au spus despre el a era un om bun cu toata lumea. „Chiar si in ultimul an, cand avea dureri ingrozitoare si nici nu putea sa mearga singur, tot timpul intreba cu ce te poate ajuta” a declarat colega sa ofiterul de politie Carla Burr.

Cei 24 de ofiteri depolitie i-au escortat in prima zi de scoala si pe fratii lui Jackon care sunt in clasa a doua, respectiv clasa a patra.

Este o poveste emotionanta in care, chiar daca a incetat din viata, tatal lui Jackson inca este acolo sa isi sustina in prima sa zi de scoala.

Screen-Shot-2016-09-02-at-3.28.21-PM.png

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.