Șeful IGP, Alexandru Pînzari, vine cu un apel către părinți


    Recent, doi copii și-au pierdut viața, iar altul se zbate între viață și moarte, după ce au fost lăsați fără supraveghere de către părinți. Șeful Inspectoratului General al Poliție, Alexandru Pînzari face un apel către aceștia și îi îndeamnă să nu-și lase copiii fără supraveghere, mai ales în contextul în care a început deja vacanța.

 

„În calitate de șef al IGP, apelez către popor, cetățeni care sunt părinți, care au împuterniciri de a avea grijă de alți copii, de a avea grijă de ceea ce spun și să asigure viața și sănătatea copiilor. Fenomenul are legătură strânsă cu vacanța. Stimați părinți, aveti grijă de copii, de arme, medicamente. Suntem în sprijinul societății, dar fără suportul părinților nu putem asigura securitatea deplin”, a declarat Pânzari.

 

La sfârșitul săptămânii trecute, un copil de doar doi ani a murit, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc de pe strada Nicolae Testemițanu din Capitală.

 

O altă fetiță de doar trei ani a murit, după ce s-a înecat într-o râpă cu nămol. Tragedia a avut loc în raionul Leova, unde mama și-a lăsat copilul pentru câteva minute în fața unui magazin, ea între timp fâcând cumpărături.

 

Un alt caz tragic a avut loc în raionul Căușeni, unde o fetiță de trei ani se zbate între viață și moarte, după ce a căzut din podul unei case și s-a traumat la față. Incidentul a avut loc în timp ce copila se juca cu alții copii, iar părinții se aflau în casă.

 

eumama.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.