3647 Noutati în această categorie

  1. Exista o serie de teorii potrivit carora tunderea, sau chiar raderea, podoabei capilare la varste foarte mici face parul sa creasca mai sanatos, dar si mai des – sa vedem daca este adevarat sau este vorba despre un mit.

  2. Laptele matern al femeilor din Marea Britanie și Iralnda conține cea mai mare concentrație de substanțe chimice ignifuge. Un raport întocmit de Parlamentul de la Londra avertizează că oamenii sunt expuși zilnic unui cocktail de substanțe toxice. Pompierii, de exemplu, folosesc în timpul intervențiilor o spumă care conține substanțe chimice extrem de toxice. Și asta pentru că legea privind incendiile nu a mai fost adusă la zi de ani de zile.

  3. Мы попросили архитектора и дизайнера сформулировать семь принципов,  которые помогут научить детей отличать действительно красивое от ерунды. 

  4. В Гагаузской автономии в июне 2019 года родилось 132 ребенка. Такие данные были озвучены на заседании Исполнительного комитета. 

  5. Orice părinte își dorește să-și știe copilul în siguranță. Mamele încearcă pe cât posibil să facă o selecție riguroasă a produselor ce intră în contact cu cel mic. Analizează cu atenție etichetele, de la alimente și până la articolele de îmbrăcăminte, tocmai pentru a se asigura că sunt 100% naturale și nu afectează sănătatea copilului sensibil. Același obicei trebuie practicat și la capitolul produse de curățare și îngrijire a pielii micuților, pentru a exclude posibilele reacții alergice sau iritații provocate de ingredientele artificiale. Dar care sunt acestea? Știi să faci diferența între produsele naturale și cele cu adaos chimic, analizând eticheta? Dacă nu ești as la acest capitol și nu cunoști chiar toate ingredientele interzise, te invităm să afli totul din rândurile ce urmează.

  6. Слова женщины растрогали интернет-пользователей.

  7. Есть очень важные вещи, которые мальчики должны узнать от мам.

  8. Este sezonul fructelor zemoase, care ne fac să trecem mai ușor peste temperaturile ridicate. Dacă te-ai întrebat adesea ce fructe sunt benefice pentru copilul tău, nutriționiștii au simplificat lucrurile și au realizat ierarhizarea fructelor în funcție de beneficiile pentru cei mici.

  9. Автор этого короткого и очень полезного текста — многодетная мама Елена Кучеренко. В ее дружной семье — пятеро одинаково любимых детей. И секрет воспитания, который обеспечит им успех в будущем, потрясающе прост.

  10. 620 de minori care se odihnesc în taberele din sudul ţării au fost instruiţi de salvatori în domeniul bazelor securității vieții.