Un tânăr din Brazilia transformă anvelopele vechi în pătucuri pentru animale


  Un brazilian de 23 de ani dă viață anvelopelor vechi și inutile, transformându-le în pătucuri colorate pentru animale. Este vorba despre Amarildo Silva, el este casier la un magazin, iar în timpul liber contribuie la reciclarea deșeurilor de pe planetă.

El a ajuns popular în mediul online, după ce oamenii au observat activitatea sa din timpul liber: colectează anvelope vechi și le transformă în pătucuri ecologice pentru animale.

Acesta este ajutat de familie, și deja de doi ani vinde lucrările sale. Are comenzi atât în Brazilia, cât și Europa, America de Nord și Asia.

Tânărul a încercat să-și ajute familia sa care nu avea o stare financiară tocmai bună, iar totodată să ajute mediul înconjurător și animalele. Vedeți câteva din lucrările acestuia mai jos:

 

 

 

diez.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Никодим

Postat

Он в СССР не жил!
Тоже мне искусство!

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Grațios, ursulețul a încercat să scape de mâncărime, mișcându-se într-un ritm pe care doar el îl cunoaște. Chiar și așa, Regia Națională a Pădurilor din România a găsit o melodia potrivită pe care să o suprapună cu imaginile, iar secvența video a devenit virală.
   Secvența video cu ursul a adunat peste 62.000 de vizualizări pe Facebook, mii de aprecieri și distribuiri. Unii au scris în comentarii că ursul ar dansa, iar alții au glumit pe seama lui, menționând că te alinți singur dacă nu are cine o face și sugerând autorităților că nu trebuie să defrișeze pădurile, pentru ca urșii nu vor avea copaci de scărpinat.
   zugo.md
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Akobi are două luni, 20 de kilograme și este un observator prin excelență, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.
   Micuțul stă numai în bazinul cu apă, nedespărțit de mama lui. Urechile sunt ciulite, iar ochii mari, la tot ce mișcă.
   Exemplarul a venit pe lume la începutul lunii aprilie și este primul hipopotam de acest gen care se naște în captivitate, la zoo din San Diego, în ultimii 30 de ani. 
   Parcul se redeschide vizitatorilor în acest weekend.
   stiri.md
  • julia122997
   De julia122997
   Potrivit unui comunicat emis de ANSA, stăpânii își pot duce patrupezii la „Catlidoc”, „Cotorobai Grup”, „Vig-Vet”,
   „Ciavdar Grup”, Кoт и Пес”. „Asist–Lux”, „Iurion Vet”. „Vetexotica”, „Iurion Vet” sau „Terra vet”. Totodată, specialiștii vor ieși și în Scuarul Europei pentru a consulta proprietarii animalelor și a le explica cum să procedeze dacă au fost mușcați de un câine.
   Rabia este o maladie mortală, cauzată de un virus care atacă sistemul nervos. Virusul este secretat în salivă şi se transmite prin muşcătura unui animal infectat sau în cazul în care saliva intră în contact direct cu o rană deschisă, cu ochii, nasul sau gura unei persoane sau ale unui alt animal.
   zugo.md
  • maria981s
   De maria981s
   Fotografiile înscrise anul acesta în Comedy Pet Photography Awards au stârnit hohote de râs în rândul celor care le-au urmărit, dar mai mult decât comedie. Imaginile au prezentat multe dintre animale în ipostaze familiare în primul rând oamenilor și nu necuvântătoarelor, scrie libertatea.ro.
   În galeria foto puteți vedea fotografiile câștigătoare de la Comedy Pet Photography Awards 2018.
   zugo.md
    
  • Calandrella
   De Calandrella
   În centrul atenției nu au fost însă, fotbaliștii, ci un cangur, care s-a autoinvitat pe stadion și a încercat să se încadreze în joc.
   Acesta a luat pasa de la cei aflați pe teren, s-a odihnit puțin pe iarbă, apoi a fost surpins sărind printre fotbaliști. Cangurul a ieșit apoi de pe teren și... și-a căutat de treabă.
    
   prime.md
 •