Un fotograf îți arată cum natura își schimbă veșmintele pe parcursul anului


  Fiecare anotimp are propriile sale caracteristici, care-i conferă un farmec aparte, fie timpul rece și înghețul sau căldura și arșița. Astfel, în baza acestor criterii natura-și „îmbracă” veșmintele potrivite. Un tânăr fotograf din Brazilia, îndrăgostit de natură și frumos, a imortalizat cu ajutorul aparatului foto 8 locuri din întreaga lume, în care an de an, își lasă amprenta cele 4 anotimpuri.

#Terasa Bethesda (New York, USA)

2-1.jpg

#Shaman Rock (Insula Olkhon, Rusia)

2-2.jpg

#Podgoriile din Valea Elqui (Chile)

2-3.jpg

#Palatul Nymphenburg (Munich, Germania)

2-4.jpg

#Capela din King’s College, Universitatea din Aberdeen (Scoția, Marea Britanie)

2-5.jpg

#Amfiteatrul Roman (Plovdiv, Bulgaria)

2-6.jpg

#Avertizarea de munți din National Park (New South Wales, Australia)

2-7.jpg

#Căruța din piatră de la Templul Vittala (Karnataka, India)

2-8.jpg

diez.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Și în acest an, vara a sărutat frumos pământurile noastre, dăruind viață și culoare la orice firișor de iarbă. 

   Așă că, trecând pe alături, moldovencele s-au lăsat cucerite de lanurile doldoră de florile ce emană căldură și nu au ratat să se lase fotografiate în frumosul peisaj.

   Instagramul a fost răscolit până s-au găsit cele mai deosebite și fierbinți imagini cu tematica floarea-soarelui, le-am selectat și vi le prezentăm și vouă, pentru a vă bucura ochii și sufletul.

   zugo.md
  • julia122997
   De julia122997
   Cum au surprins internauții eclipsa de lună vedeți mai jos:

   Pe lângă internauții din Moldova, eclipsa de lună a fost urmărită de oamenii de pe întreg globul pământesc. Vedeți mai jos cum s-a văzut fenomenul pe Instagram în diferite colțuri ale lumii.   diez.md
  • julia122997
   De julia122997
   Bright Side a descoperit 11 oameni obișnuiți care arată ca niște modele, dar care totuși sunt niște persoane obișnuiți care își fac meseria, iar multe dintre acestea nu-s deloc ușoare. De la pompier la pilot de avion și de la polițist la șofer de camion, job-urile lor necesită muncă, energie, răbdare și curaj, iar ei aduc un plus de frumusețe în aceste profesii.
   Ruo Yan

   Ruo face grătar și servește clienții la o terasă din Taiwan. Ea a fost filmată de cineva care i-a remarcat frumusețea, iar apoi a devenit foarte populară pe internet. Ruo Yan are 36 de ani și acum lucrează ca model part-time, dar nu a renunțat la a-și ajuta familia, servind clienții la terasă.
   Marshall Perrin

   Marshall este pompier în Canada. Este pasionat de sport și de tatuaje. Se vede!
   Aimee Stanton

   Tânăra are 25 de ani, trăiește în Australia și este... instalator. Și-a descoperit priceperea în acest domeniu în timp ce lucra pentru a-și ajuta tatăl, care avea o afacere în acest sector. "Mulți cred că femeile sunt tratate diferite în meseria asta, dar dacă arăți că poți munci din greu, nu-i cazul", a explicat ea.
   Blayze Williams

   Blayze trăiește în Australia și are o meserie grea: e șoferiță de camion. Și face asta de la 19 ani! De multe ori, polițiștii o opresc și o legitimează, pentru că nu le vine să creadă că o tânără care pare o puștoaică e șofer de camion.
   Jonas

   Este din Munchen și are 32 de ani. Îi place să călătorească, așa că a ales să se facă pilot de avion. În timpul liber îi place sportul și chiar lucrează part-time ca antrenor personal.
   Jhiawen Cheng

   Jhiawen e studentă la Universitatea Culturală din China și predă un curs suplimentar de economie. La un moment dat, o fotografie a tinerei a ajuns pe internet și peste noapte ea a devenit foarte cunoscută. Mii de oameni îi urmăresc contul de Instagram și a primit numeroase oferte de a participa la talk show-uri și în reclame, dar Jhiawen Cheng nu vrea să-și schimbe viața prea mult - în primul rând vrea să-și termine studiile.
   Fran Suarez

   Fran este asistent medical la un spital din Madrid. În timpul liber, tânărul spaniol dansează, merge la sală și postează pe Instagram.
   Rino Sasaki

   Rino trăiește în Japonia, unde își ajută tatăl, conducând un camion. La început, a fost profesoară de dans, dar acum stă la volanul unui ditamai Volvo și îi place mult ceea ce face. Tatăl ei, care a fost șofer de camion, s-a îmbolnăvit, iar tânăra a decis să petreacă mai mult timp cu el. Și-a luat categoria de permis auto și a devenit ajutorul tatălui ei.
   Andrey Drozdov

   Tânărul lucrează la biblioteca Anna Akhmatova din Moscova. A câștigat titlul "Cel mai bun bibliotecar din Moscova 2018".
   Adrienne Koleszar

   Tânăra germană a devenit celebră după ce povestea ei a fost prezentată în toată lumea. Adrienne are 34 de ani, îi place sportul și ține un blog. "Da, uneori munca mea este grea, am de-a face cu multe incidente la care nimeni n-ar vrea să fie de față", a declarat ea.
   Tantin Meneses

   Are 32 de ani, trăiește în Filipine și a absolvit liceul cu o specializare în mecanică auto. De atunci, lucrează într-un service din Pampanga. "Nu mă așteptam ca oamenii să fie atenți la cum arăt. Îmi place să repar mașini. Murdăria, uleiul și munca fizică nu mă sperie. De fapt, chiar îmi plac", a mărturisit Tantin.
   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   „DGETS Chisinau, care ieri afirma ca e un singur caz cu peste cu viermi, vine și astăzi cu comunicat?”, scrie Chicu.
   Amintim că reprezentanții ANSA, ANSP, AAP și CNA au fost convocați de urgență în ședință la Președinție. Asta după ce o fostă directoare a grădiniței nr.177 din sectorul Ciocana, Chișinău, care, potrivit Președinției, a fost concediată pentru că a încercat să se opună modului în care Direcția educație Ciocana organizează achizițiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădinițe, a ținut să bată alarma.
   Însă, fostul primar interimar Ruslan Codreanu scrie că fosta directoare a grădiniței nr.177 din sectorul Ciocana „a fost demisă din funcție din cauza plângerilor părinților, că tolera maltratarea copiilor și colectarea de bani”.
   Ulterior, direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău (DGETS) a venit cu noi detalii în cazul din grădinița nr.177 din sectorul Ciocana al capitalei, unde copiii ar fi fost hrăniți cu alimente alterate. Astfel, DGETS menționează că directoarea instituției preșcolare a fost demisă din motiv că micuții erau abuzați fizic și psihic de către cadrele didactice, iar în acest sens, a fost sesizată și Procuratura Generală.
   unimedia.info
  • julia122997
   De julia122997
   Fotografiile arată schimbările dramatice pe care alimentația nesănătoasă le cauzează organismului și imaginii de sine. 

   Printre pizza, hot-dog, paste, popcorn, pepsi, plăcinte, zahăr, înghețată, burgeri și cartofi prăjiți, Erik vrea să demonstreze că poftele trebuie ținute în frâie, mai ales când e vorba despre produse interzise.

   Erik spune că datorită acestui proiect, a început să dezvolte o relație mult mai sănătoasă cu alimentele. A pierdut aproximativ 60 de kilograme în ultimii ani, toate prin schimbări dietetice și a lăsat deoparte o mulțime de alimente nesănătoase care sunt subiectul imaginilor de mai jos.   unica.md
 •