Soacra-soacra, poama acra! Cum sa te intelegi cu aceasta in functie de zodie


  • 1615
  • Specialistii in astrologie au urmarit caracteristicile fiecarei zodii in parte si trasat cateva directii care te pot ajuta sa gestionezi relatia cu soacra.

Varsator
Daca ai o soacra Varsator, ar trebui sa te porti cu manusi. Ea pune mare pret pe cum te comporti cu ceilalti oameni si se gandeste ca asa te vei comporta si cu copilul ei. Atat timp cat te vede bun(a) cu cei din jurul tau, este perfect. Asta daca acei oameni nu ii sunt “dusmani”.  Cu soacrele din celelalte zodii este recomandat sa aplici tactica “zici ca ea, faci ca tine”. Te poti intelege bine cu orice soacra daca va tratati reciproc cu respect. Puteti deveni chiar prieteni.
 
Balanta
Grija maxima trebuie sa ai cu o soacra Balanta. Amandoi incapatanati… iar daca unul spune ce nu trebuie, vor iesi scantei. Niciunul nu va lasa de la el. Daca vrei sa te intelegi cu ea, nu-i pune la suflet vorbele. In general, indiferent de zodie, ar trebui sa-i lasi impresia ca o intelegi, ca o sprijini, nu ca i te impotrivesti.
 svekrov4.jpg
Capricorn
Cea mai dificila soacra poate fi, pentru tine, o soacra din zodia Capricornului. Conservatorismul tau o poate da peste cap. S-ar putea chiar sa creada ca o iei peste picior din moment ce ea, mai in varsta, are o deschidere mai mare catre nou decat tine. Fii putin mai flexibil si te vei putea intelege cu toate tipurile de soacre.
 
Berbec
Ar fi bine sa ocolesti o mama-soacra din zodia Berbecului. Desi n-ai nicio problema in a le face pe plac persoanelor mai in varsta decat tine, femeile din zodia Berbecului s-ar putea sa-ti refuze gesturile de bunatate, ceea ce te va supara. In plus, este bine sa nu o deranjezi foarte des, pentru ca o ia personal. Cu putina diplomatie te poti intelege cu soacra, indiferent de zodia din care face parte.
 idealnaya_nevestka_02.jpg
Sagetator
Soacra Sagetator poate sa-ti dea batai de cap. Ei i-ar placea o nora sau un ginere fara personalitate. Cam greu, avand in vedere ca numai de lipsa de personalitate nu poti acuza un Leu. Cu celelalte zodii, nu intri in conflicte majore.
 
Scorpion
Iti este teama de intalnirea cu o soacra Scorpion. Desi faci tot posibilul sa-i faci pe plac, este critica si vesnic nemultumita. Ca sa te intelegi cu ea nu trebuie sa-i pui la suflet vorbele si faptele. Obisnuiste-te cu ideea ca, orice ai face, nu o sa o multumesti.

Fecioara
Daca vei avea o soacra din zodia Fecioarei, iti va cere sa faci foarte multe lucruri. Nu vei refuza, insa nu-ti va conveni si vei vrea sa ceri ajutorul altora. Ai grija sa nu fie copilul ei cel caruia ii ceri ajutorul, intrucat o vei supara foarte tare pe mama-soacra.
 
Rac
O mama Rac este foarte dedicata copilului ei. N-ar fi indicat sa ai o atitudine contrarie fata de el, pentru ca vei avea probleme cu ea. Cu celelalte zodii nu ai probleme, mai ales daca ajungi la un nivel optim de comunicare.
 be7d8531d329749551b3916d76f692f6.jpg
Pesti
Soacra-problema poate fi pentru tine din zodia Pestilor. Inteligenta, frumoasa, cu multe aptitudini, perfecta! Pentru ca si tu esti o persoana cu incredere de sine si perfectionista, veti ajunge sa va “contrati”. Poarta-te cu delicate-te cu o astfel de persoana.

Leu
Fii atent(a) la o soacra din zodia Leu. Daca ai o astfel de soacra, atunci o ai langa tine pe Regina, pe mama-model a universului. Va avea multe reguli pentru tine. Ar fi bine sa i le respecti. Cu cat mai multe, cu atat mai bine.
 img_2401891_thumbs_600x400_4075171 (1).jpg
Gemeni
Desi poate fi dificil sa ai o mama-soacra din zodia Gemenilor, se poate ajunge la un compromis. Fii relaxat(a) in prezenta ei si incearca sa nu te enervezi. Ii va placea sa va viziteze des, insa nu o fa ca sa va controleze, ci pentru ca ii place sa fie in preajma voastra. Nu lua lucrurile prea personal.
 
Taur
Soacra din zodia Taurului poate fi foarte dificila pentru tine. Desi esti o persoana maleabila, nu poti intelege incapatanarea ei. Cu toate ca ii oferi o multitudine de argumente in favoarea unei anume actiuni, va fi inutil.

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!