Мoldoveanca talentata care a cucerit cinematografia franceza - Ana Daud.


    Ambitioasa, talentata si foarte perseverenta! Actrita moldoveanca Ana Daud, a ajuns la inimile francezilor.

4574501.jpg

Are 28 de ani si si-a facut studiile la Academia de Muzica Teatru si Arte Plastice din Chisinau. Nu s-a oprit aici si a plecat la Moscova, unde timp de doi ani si-a continuat studiile in acest domeniu. Totusi, asa se face ca, in Franta a ajuns dintr-o ambitie.

4574521.jpg

“Am studiat timp de doi ani actorie la Institutul Teatral Boris Sciukin. In Franta am ajuns acum 2 ani, deoarece aveam dorinta de a trece castingul pentru filmul Dalida. Din pacate, am ajuns prea tarziu, actrita principala era deja aleasa. In schimb, am facut un scurt metraj unde am jucat acest rol, rolul lui Dalida. ..si de aici s-a pornit toata aventura mea la Paris.", povesteste Ana Daud.

img_2610901_thumbs_600x400_4574471.jpg

Acel casting i-a purtat noroc, iar ceva mai tarziu a fost invitata la altele, unde au urmat discutii cu diferiti oameni de arta cinematografica si de televiziune din Franta. Astfel i-a suras norocul, iar moldoveanca noastra s-a ales cu primul sau rol in unul dintre cele mai cotate seriale franceze.

4574481.jpg

 “Primul meu rol l-am obtinut acum un an, in unul din cele mai cotate seriale franceze, care se numeste "Engrenage", este difuzat in peste 70 de tari. Dupa care, am obtinut un alt rol, intr-un serial care se numeste "Quadras", este vorba despre viata de cuplu, si personajul meu face parte din cuplurile principale ale seriei. Al treilea rol este un serial istoric, joc mana dreapta a lui Trotzki.”, a mai povestit Ana Daud.

4574461.jpg

4574541.jpg

Zilele trecute, filmele Engrenage si Quadras au fost difuzate in premiera pe cele mai importante canale franceze. Mai mult decat atat, acestea au fost prezentate la Festivalul de la Rochelle, unde a fost invitata sa participe si Ana Daud.

4574571.jpg4574531.jpg

“Cele mai dificile momente din punct de vedere moral sunt atunci cand un film se termina. Fiindca nu stii cand va fi data viitoare cand vei mai avea un rol. Eu incerc sa lucrez asupra mea in aceste momente, sa citesc carti din diverse domenii, merg la cursuri de actorie pentru a ma mentine in forma, perfectionez limbile straine, practic sporturi diverse, merg la teatru, cinema pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in meseria pe care am ales-o.”, a marturisit Ana Daud.

perfecte.md
Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

foto 3 explica mai bine cum a ajuns acolo....anal+   ;)))))))))))))))))))))))))))

Link spre comentariu


Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.