Lucrarea artistei iZZY iZVNE din Moldova înfrumusețează un zid din Suedia


  iZZY iZVNE, una dintre cele mai populare artiste murale din Moldova, a participat, la începutul lunii iunie în cadrul festivalului de artă din orașul Örebro (Suedia). În cadrul „Open Art”, care durează toată vara, artista a realizat două proiecte. 

DJI_0007.jpg

Tânăra, a realizat cel mai mare mural din cariera sa și o pictură pe asfalt. „Am pictat un mural în stilul meu. Zidul pe care am realizat lucrarea, se află în centrul orașului și are o suprafață de aproximativ 340 de metri pătrați. Este cel mai mare proiect, pe care l-am realizat”. Artista a muncit șase zile pentru a finaliza lucrarea.

DJI_0020.jpg

Festivalul „Open art” durează toată vara. Printre participanți sunt invitați o mulțime de artiști care realizează lucrări în diverse tehnici. În timpul pregătirii pentru eveniment, întregul oraș devine literalmente un muzeu în aer liber, plin de diferite sculpturi, spectacole și artă stradală.

DJI_0021.jpg

În prezent, artista din Moldova face un mic turneu cu durata de o lună. Timp în care, tânăra și-a propus să participe la festivaluri de artă stradală în Suedia, Franța și Portugalia.

DJI_0090.jpg

diez.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Potrivit Bored Panda, locuința femeii se află la o oră depărtare de Paris. Deși a cumpărat casa cu trei ani în urmă, abia acum a avut timp destul pentru a personaliza fiecare colțișor din ea. Astfel, a început mai întâi să picteze pereții, scările, apoi a trecut la mobilă și ferestre.
   Pășind înăuntru, ai impresia că te afli într-un basm. Internauții au remarcat faptul că locuința Nathaliei ar putea deveni cu ușurință un muzeu. Scrie-ne în comentarii ce părere ai despre imaginile de mai jos.


   zugo.md
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Două surori gemene din Marea Britanie au devenit staruri pe Instagram pentru că și-au imaginat ce ținute ar purta personajele faimoase din desene animate sau filme dacă ar fi oameni reali. 
   Iar outfit-urile realizate de ele cu ajutorul hainelor vintage sunt de-a dreptul impresionante. Nu doar că imită perfect look-urile personajelor celebre, dar în același timp creează ținute pe care multe femei și-ar dori să le încerce.

   Danielle și Nicole sunt două surori gemene care trăiesc în Anglia.Încă de mici, cele două gemene s-au jucat cu hainele și au încercat de-a lungul timpului tot felul de combinații unice. Chiar au lucrat în industria modei pentru o vreme. Dragostea lor pentru modă, design și interesul pentru protecția mediului le-au condus către crearea propriului brand de haine vintage numit Betty Berry.Scopul este acela de a încuraja folosirea hainelor vintage pentru a reduce impactul industriei fashion asupra mediului.


   Numele brandului lor este inspirat de numele bunicilor lor - Betty și Berenice. Amândouă le-au influențat stilul vestimentar al lui Nicole și Danielle și dragostea lor pentru modă. Gemenele aleg cu grijă haine vintage pe care le modifică astfel încât să devină piese vestimentare unice. De asemenea, surorile creează și propriile design-uri de la zero, dar totul este realizat manual, din materiale cu impact redus asupra mediului.
   Imaginile publicate pe Instagram de cele două surori demonstrează cât sunt de talentate.Postările lor strâng de fiecare dată zeci de mii de aprecieri din partea celor care le urmăresc.
   Descoperă câteva dintre cele mai frumoase creații ale celor două surori.

   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Chiar dacă încerci să petreci tot mai mult timp alături de copilul tău, uneori simți nevoia să ieși din monotonie și să faci și alte activități. Iar în momentul acela te întrebi ce anume să mai faci sau cu ce activități îl mai poți surprinde. Ei bine, dacă și tu ești în această situație, o soluție la îndemână, dar și educativă în același timp, îl reprezintă filmele documentare.
   Chiar dacă pe copilul tău îl fascinează filmele de acțiune sau de comedie, cu siguranță vei găsi în lista de mai jos unul pe care să îl urmărești alături de el. Iată care este selecția noastră a celor mai bune documentare pe care să le urmărești alături de copilul tău:
   1. Walking with Dinosaurs (1999)

   Copilul tău e pasionat de dinozauri? Atunci filmul Walking with Dinosaurs e ideal pentru el. Filmul aduce în prim-plan lumea dinozaurilor și felul în care ei conduceau lumea. Dacă vrei să-i oferi copilului tău șansa de a vedea parcursul lui Patchi, Scowler, dar și Juniper, strămoși ai Pachyrhinousauri, ei bine, filmul Walking with Dinosaurs îi va această ocazie.
   2. March of the Penguins (2005)

   Filmul March of the Penguins este un documentar francez și arată povestea de viață a pinguinilor din Artarctica. Este un film emoționat, iar copilul tău cu siguranță va învăța ce anume înseamnă viața pinguinilor imperiali.
   3. Girls Rock! (2007)

   Fimul Girls Rock! spune povestea a patru adolescente care își petrec timpul într-o vacanță. Tabăra pentru fete din Oregon le învață ce înseamnă cultura Rock’n’Roll. Filmul arată cum patru fete, timide la început, reușesc să își găsească pe parcurs curajul și încrederea necesară pentru a-și exploata talentul.
   4. Born to be Wild (2011)

   Born to be Wild este un film documentar despre empatie, necesitatea învățării faptului că animalele fac parte din viața noastră și trebuie să fie ocrotite. De asemenea, acest film îl va învăța pe copilul tău ce anume înseamnă iubirea pentru animale, dar și cum sunt crescuți urangutanii și elefanții din Borneo și Kenya.
   5. Wings of Life (2013)

   Copilul tău e pasionat de natură? Ei bine, filmul Wings of Life îi va prezenta lumea fluturilor, albinelor, păsărilor și a multor altor viețuitoare, dar și care este rolul lor. Pe lângă o călătorie în minunata lor viață, acest film îi arată copilului tău câteva lecții, extrem de importante, despre empatie și grija față de natură.
   6. I Am Big Bird: The Caroll Spinney Story (2014)

   Documentarul I Am Big Bird: The Caroll Spinney Story spune povestea lui Caroll Spinney, un personaj care are parte de mai multe tragedii în viață, precum abuzul. Chiar dacă are și o latură mai tristă, dar și vulnerabilă, filmul surprinde modul prin care o simplă poveste poate deveni o adevărată sursă de inspirație, chiar și pentru copii. 
   7. Kedi (2017)

   Kedi este un documentar care arată povestea a șapte pisici care nu au stăpâni și trăiesc pe străzile din Istanbul. Dacă cel mic adoră pisicile, atunci în mod cert îl va fascina această poveste, mai cu seamă că, de-a lungul filmului, mai multe persoane interacționează cu ele, dar și au grijă de ele.
   8. Jane (2017)

   În cazul în care copilul tău este pasionat de studiul animalelor, ei bine, filmul Jane spune povestea unui om de știință de primatologie extrem de cunoscut, pe nume Jane Goodall, care face o cercetare asupra cimpanzeilor. Pentru orice copil, acest film va inspira speranță, compasiune, dar și posibilitatea către o lume mai bună.
   elle.ro
  • julia122997
   De julia122997
   „Este ceva ce nu făcusem niciodată. Singurică am fost și mi-am ales placa de lemn de la magazin, singură am șlefuit-o cu hârtie abrazivă, apoi a fost un lucru foarte greu alegerea cuielor, fiindcă sunt cuie pe care trebuie să le ții cu mâna și să le bați. Aceea a fost prima experiență și toate degetele erau dezbătute de ciocan. Pe urmă, a fost încă o problemă cu ața. La prima lucrare am luat ață de bumbac, care foarte repede se rupea. A fost o lucrare experiment care m-a făcut să caut cele mai bune materiale și cea mai bună metodă de a învârti ața și de a bate cuiele”, a povestit Nicoleta Vacaru.
   La o singură lucrare, tânăra artistă poate munci o lună. „Eu nu pot să lucrez de dimineața până seara la o lucrare, fiindcă am copil mic și îmi permite doar atunci când este la grădiniță două ore sau când doarme, dar foarte rar”, a explicat ea.
   Totuși, nu este suficient să ai doar timp liber... mai e nevoie de inspirație. „Vizual și instinctiv, eu deja știu unde voi avea nevoie de acest cui și cât de multă ață voi învârti pe el. Când nu-mi iese bine, dau înapoi. Împletesc, împletesc și apoi descos tot”, a spus Nicoleta.
   Lucrările în string art au fost admirate în diverse țări. „La moment, mai multe lucrări sunt în Franța. String art a fost și în Italia. Am avut comenzi și prin Moscova. Recent, o lucrare a ajuns în Portugalia”, a menționat ea.
   În prezent, artista experimentează noi tehnici pentru a putea transporta operele în siguranță, astfel încât să ajungă cu bine în orice colț al lumii.
   „Eu m-am căutat pe mine în diferite tehnici. Am încercat și cafea, și vin, și batic, și acuarelă, și boabe de cafea, și cosmetică, și ulei, tot. Faza e că m-am regăsit în acril, fiindcă nu miroase, și în string art. Eu când obosesc de acril, vin la string art, și când obosesc de string art, vin înapoi la acril”, a subliniat aceasta.
   agora.md
  • julia122997
   De julia122997
   Artistul cu pseudonimul Nickkuru, a realizat pe peretele din spate al sediului o pictură cu chipul lui Einstein, însoțit de un citat al savantului. Prin această pictură tânărul vrea să popularizeze imagine fizicianului în rândul tinerilor.
   Amintim că, Nicolae Curu a deschis recent propria sa expoziție în care și-a expus 16 lucrări. Artistul realizează lucrările de artă într-o tehnică mixtă. Artistul este originar din satul Beshalma.
   Vezi mai jos cum arată ultima s-a lucrare și procesul de realizarea a acesteia.
   diez.md
 •