Chisinau Is ME: Bătrânul visător și nepotul său, la o stație din Capitală


    Prieteni, haideți să visăm și să filosofăm un pic, pentru că avem și un motiv să o facem. Activiștii proiectului de artă urbană „Chișinău Is ME”, au creat încă un obiect de artă numit „Bătrânul visător”, care poate fi observat pe unul dintre pereții de pe bulevardul Dacia, 9/2.

Imaginea filozofică desenată la mijlocul lunii august de către activiștii proiectului Chișinău Is ME pe peretele stației auto de pe bulevardul Dacia, 9/2, care a atras atenția locuitorilor capitalei, a fost transformată definitiv. 

Снимок экрана 2018-09-25 в 17.04.44.png

Prima variantă a desenului a provocat un val de comentarii pozitive în rândul locuitorilor Chișinăului. Utilizatorii distribuiau diferite fotografii pe fundalul noului obiect de artă în rețelele de socializare și recomandau și altora să vină și să-l vadă pe „Bătrânul visător". 

02c58b848d47751ccb2730b79e84420c.png

fad187a31691e3dca162b20301bf3dff.png

Din cauza aceasta, echipa de artiști ai proiectului a decis să adauge încă un personaj în această imagine - un băiețel cu o plasă.

a9e5a2a0aeb2e01993d97fa6168a1135.png

„Odată cu apariția lui, imaginea rezultată a început să transmită cu totul altă idee. Copiii vor putea vedea în această imagine o poveste fascinantă, în care bunicul spune nepotului său cât de mare poate fi lumea. Iar adulții vor putea reflecta asupra faptului că uneori ar fi bine să-și amintească de visele lor din copilărie. De asemenea, turiștii și oaspeții orașului nostru, vor putea să facă o fotografie extraordinară alături de obiectul de artă, care să decoreze pagina acestora de pe Facebook sau Instagram"- notează activiștii proiectului Chișinău Is ME.

Chișinău Is ME, proiectul de artă nonprofit al companiei Simpals, mulțumește partenerului CAPAROL Moldova pentru vopselele și sprijinul oferit.

chisinau.me

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.