B&W pornesc fără frici și mai entuziasmați ca niciodata către o nouă platformă


    Cu un bagaj întreg de experiențe acumulate în decursul celor șapte ani de activitate, Black & White Dance Center își mărește echipa și mai nou, se ocupă de organizarea evenimentelor.

123.jpg

În urmă cu șapte ani, cu același entuziasm echipa B&W a pornit cu dreptul în lumea dansurilor iar acum sunt fermi conviși la fel cum erau la început, să deschidă o nouă platformă în domeniul evenimentelor.

Iulian Țurcanu, fondatorul B&W, ne-a destăinuit „Demult aveam această idee de a mări numărul de activități mai ales că multe din ele ne sunt familiare, precum organizarea evenimentelor. Astfel, ne-am decis să adunăm o echipă de profesioniști energici și entuziasmați, care să fie diferiți de ce oferă alte agenții. Suntem foarte entuziasmați și cu sute de idei, abia așteptăm să le implimentăm în evenimente și să spargem stereotipul ca multe lucruri sunt imposibile, noi știm că se poate absolut tot când ai dorință și energie de a creea ceva deosebit.”

poza_interior_text.jpg

Elizaveta Negru, managerul B&W ne-a mărturisit că acestea sunt doar câteva din surprizele care și le-a planificat B&W pentru 2020 și promite că va fi un an memorabil pentru mulți îndrăgostiți sau iubitorii de a petrece timpul frumos la evenimente.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.