A apărut programul care ne citeşte gândurile!


    Despre femei se spune că au fost înzestrate cu al şaselea simţ: intuiţia. De multe ori, ele presimt schimbări ale mediului extern şi acţionează în consecinţă. Ce spuneţi însă de un sistem care poate dezvălui lumea interioară a omului? Matrix Drops Computer este o tehnologie bazată pe fizica cuantică şi reprezintă o nouă dimensiune în evaluarea holistică şi integrativa, o nouă abordare a homeopatiei, psihologiei integrative, astrologiei.

Adaptat la cerinţele secolului al XXI-lea, Global Wellness System, Centrul de Medicină Integrativă şi Recuperare, a adus pe piaţa românească „Matrix Drops”, un program bazat pe teoriile alchimice antice legate de armonia organismului. Într-o lume conectată la mediul extern prin nenumărate gadget-uri care emit diverse vibraţii, prin Matrix Drops Computer omul se poate conecta cu cele 3 planuri personale: mental, sufletesc şi spiritual.

 

Programul funcţionează întocmai ca o aplicaţie pentru smartphone, în plan real, la nivelul individului: măsoară şi identifică prezenţa metalelor grele, purifică sistemul propriu energetic şi informaţional, estimează apariţia eventualelor evenimente viitoare neplăcute din viaţa noastră şi nu în ultimul rând, elimină dezechilibrele cauzate de stres şi readuce în prim plan buna-dispoziţie.

 

„Matrix Drops Computer este oglinda lumii noastre interioare. Relaţia dintre fizica cuantică şi modelele matematice sunt aplicate în tehnologiile de ultima generaţie. Matrix Drops Computer poate detecta şi măsura în doar 60 de secunde, peste 8 milioane de informaţii la fiecare persoană prin scanare cu ajutorul dispozitivului pe care ne plasăm ambele mâini, iar în cazul în care se constantă disfuncţii, acesta selectează remediile sub forma Picăturilor Matrix Drops şi redă fidel un raport de informaţii însoţite de remedii personalizate”, explică Aurelia Dumitru, director general Global Wellness System, Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă.

 

Picăturile Matrix Drops reprezintă cea mai complexă tehnologie din domeniul fizicii cuantice, psihologiei, chimiei şi astrologiei, sintetizând 108 minerale esenţiale corpului uman, care sunt utilizate ca remediu homeopat, în cazul în care se constată anomalii.

 

Programul este util oricărei persoane care doreşte să depăşească problemele de sănătate prin tratamente homeopate. De asemenea ajută la identificarea blocajelor emoţionale şi cunoaşterea lumii sale interioare. Nu există contraindicaţii, acest concept fiind adeptul tratamentelor non-invazive şi îşi doreşte o apropiere cât mai fidelă de natura umană.

 

Ce afecţiuni se pot trata cu ajutorul picăturilor şi a aparatului Matrix Drops?

 

Deoarce prezenţa bacteriilor şi a unor viruşi poate fi asimptomatica în corpul uman, este necesară o scanare completă. Se pot trata afecţiuni precum: oboseala cronică, insomnia, crampele, tulburările neurologice, meteorsimul abdominal, colonul iritabil, constipaţia şi nu numai.

 

De asemenea, este util şi în evidenţierea alimentelor care ne predispun la intolerante alimentare, manifestate prin diferite afecţiuni, cum este autismul, ce poate fi corectat, fiind recomandat un protocol de cel puţin 1 an.

 

De ce este atât de important să ne cunoaştem propria persoană?

 

Trăirile, emoţiile, deciziile toate acţiunile întreprinse la nivel interior au la baza chimia noastră interioară şi nu degeaba se spune că gândurile au o putere covârşitoare asupra cursului vieţii noastre. Devenim ceea ce gândim. De aceea, trebuie să ne păstrăm un echilibru interior.

 

Studiile care au stat la baza dezvoltării Matrix Drops susţin că oamenii folosesc doar 10% din conştiinţa lor. De asemenea, psihologii susţin faptul că ne este mult mai uşor să oferim sfaturi de viaţa celor apropiaţi, decât să luăm decizii pentru noi, această reacţie având la baza faptul că nu ne cunoaştem suficient de bine.

 

Cum putem avea mai mult succes?

 

Cine deţine informaţia, deţine puterea. În primul rând, trebuie să ne programăm gândurile în direcţia obţinerii succesului. Specialiştii ne recomandă chiar să-l vizualizăm. Percepţia dincolo de simţuri poate deveni un atribut al femeilor şi bărbaţilor din ziua de azi, care împreună cu abilităţile spirituale ale fiecăruia dintre noi, ne-ar putea conduce către o îmbunătăţire semnificativă a calităţii vieţii noastre.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.