Lista moldovenilor ce poartă același nume și prenume. Câți Maxim Maxim și Ion Ion avem în țară


  Se spune că prietenii adevărați te strigă pe nume. În această ordine de idei, situația devine destul de amuzantă atunci când prietenii poartă un dublu nume și prenume?

sidewalk-1024x683.jpg

Astfel, echipa #diez a încercat să afle câți moldoveni poartă în acte același nume și prenume. În prezent, în Republica Moldova, numărul acestora ar ajunge la 196.

Primii în listă sunt David și Maxim, fiind înregistrați 13 oameni care poartă numele de Maxim Maxim și 13 – David David.

Prin urmare, topul ar include următoarele nume și prenume:

 1. Maxim Maxim – 13 persoane;
 2. David David -13 persoane;
 3. Radu Radu – 9 persoane;
 4. Andrei Andrei – 8 persoane;
 5. Bogdan Bogdan – 6 persoane;
 6. Alexei Alexei – 5 persoane;
 7. Cristian Cristian – 5 persoane;
 8. Constantin Constantin – 4 persoane;
 9. Alexandru Alexandru – 4 persoane;
 10. Damian Damian – 3 persoane;
 11. Serghei Serghei – 3 persoane;
 12. Mihai Mihai – 3 persoane;
 13. Pavel Pavel – 2 persoane;
 14. Anton Anton – 2 persoane;
 15. Doina Doina – 2 persoane;
 16. Vlad Vlad – 2 persoane;
 17. Mihail Mihail – 2 persoane;
 18. Simion Simion – 2 persoane;
 19. Grigori Grigori – 2 persoane;
 20. Ion Ion – 1 persoană;
 21. Nicolae Nicolae – 1 persoană;
 22. Sandu Sandu – 1 persoană;
 23. Tudor Tudor  – 1 persoană;
 24. Denis Denis – 1 persoană;
 25. Stepan Stepan – 1 persoană;
 26. Marian Marian -1 persoană;

Pe lângă aceștia, topul mai este suplinit de alți câțiva oameni care poartă același nume, doar că puțin modificat:

 1. Maria Marian – 84 persoane;
 2. Mihai Mihail – 27 persoane;
 3. Marina Marian – 11 persoane;
 4. Marin Marian – 6 persoane;
 5. Vlad Vladimir – 1 persoană

Dar voi aveți printre cunoscuți persoane cu același nume și prenume?

diez.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Cam aiureala daca sincer. Poate nu in tara sa avut in vedere, dar doar acest sait.

Cel putin la noi in intreprindere sun 16 Ion Ion.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator user

Postat

# max88

Acelaşi nume şi prenume, nu prenume şi patronimic.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • maria981s
   De maria981s
   Agențiile de turism argumentează majorările prin faptul că în anii precedenți au fost suprasolicitări, astfel, au găsit momentul oportun de a încasa câștiguri mai mari.
   Dacă anul trecut cu 350 de euro moldovenii îşi puteau cumpăra un pachet turistic în Turcia în care era inclus zborul și un hotel de 3 stele tip all inclusive, anul acesta pentru aceeaşi ofertă moldovenii vor plăti cu 50 de euro mai mult. Majoritatea ofertanţilor din această destinaţie şi-au majorat preţurile cu până la 20%.
   „Dacă anii trecuţi ei plecau cu 1500 de euro pentru doi adulţi şi doi copii, anul acesta preţul ajunge la aproape 2000 de euro”, a spus Artiom Neaga, managerul unei agenţii de turism.
   Şi în Bulgaria prețurile au fost majorate cu 15 la sută, deoarece, în aceeaşi perioadă a anului trecut, odihna pe litoral, într-un hotel de 3 stele, cu totul inclus şi transport cu autocarul, se cumpăra cu 180 de euro, acum, aceeași ofertă costă nu mai puţin de 220 de euro.
   „Au ridicat preţurile din acelaşi motiv – suprasolicitarea. Plus cheltuielile pentru transport, întreţinerea hotelului cresc şi respectiv cresc uşor preţurile şi la oferte”, a mai adăugat Neaga.
   De asemenea, și grecii au majorat preţurile cu până la 15 %, însă doar pentru ofertele cu zbor. Potrivit operatorilor de turism, dacă anul trecut pe insula Creta moldovenii zburau şi se cazau ulterior în hotel de 4 stele, de tip all inclusive, cu 350 de euro pentru o persoană, anul acesta pentru aceleaşi condiţii vor achita cu peste 40 de euro mai mult.
   Operatorii de turism susţin că din aprilie, ofertele pentru Turcia, Bulgaria şi Grecia s-ar putea scumpi cu până la 40%, aşa că îi sfătuie pe moldoveni să-şi rezerve vacanţa din timp, pentru a putea profita de reduceri.
   zugo.md
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Alte aproximativ 7.000 de persoane urmează să înceapă tratamentul până la sfârșitul acestui an. 
   Ludmila Casian are 60 de ani şi locuieşte în Capitală. Acum cinci ani, femeia a aflat că suferă de hepatita C. Boala i-a afectat atât sănătatea, cât şi starea de spirit.
   "Având hepatită, plus virusul C, într-adevăr starea unui om este foarte grea. Oboseală, nervozitate, disconfort moral. Om bolnav. Iar un om bolnav, este un om noduros", a spus pacianta, Ludmila Casian.
   Viaţa femeii s-a schimbat radical acum câteva luni, după ce a început tratamentul. Succesul a fost garantat pentru că pacienta a respectat câteva reguli stricte.
   "Ora fixă. Preparatul trebuie administrat la ora care este stabilită de singur pacient, nu de medic. Singur pacientul îşi numeşte ora. Am făcut tratamentul antiviral trei luni, după aia am dat analizele şi am primit un răspuns foarte bun că nu mai am virusul C", a spus pacianta, Ludmila Casian.
   Cazul Ludmilei Casian nu este singular. Din noiembrie 2016 şi până în prezent, astfel de tratamente au făcut 3.500 de pacienţi din toată ţară. Autorităţile intenţionează să dubleze numărul loe până la sfârşitul anului.
   "Fiindcă pacienţii au devenit mult mai încrezători în noi, în schemele noi de tratament, iar dosare se depun cu nemiluita, noi am venit către Centrul Unic de achiziţii pentru a mai cumpăra scheme de tratament încă pentru 7.000 de pacienţi", a afirmat şefa comisie Ministerul Sănătăţii, Rodica Rotundu.
   Mai nou, începând cu luna septembrie al acestui an, analiza de determinare a gradului de fibroză în hepatită va fi acoperită de poliţa de asigurare.
   Astfel, toate cele trei analize necesare pentru dosar vor fi gratuite.
   Programul Naţional de combatere a hepatitelor va derula până în anul 2021, iar Ministerul Sănătăţii şi-a propus să trateze în acest timp peste 43 de mii de persoane care astăzi suferă de hepatitele B, C şi D.
   publika.md
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Valentina Tirbu este din Orhei si are 29 de ani. Este plecata din tara de la varsta de 16 ani, iar pe parcursul anilor a reusit sa schimbe cateva tari si planuri de viata. De mica isi dorea sa ajunga diplomat sau politician, in special dupa ce in anul 2004 a fost invitata la cina cu Ambasadoarea de pe atunci a S.U.A in Moldova si a vazut ca este posibil sa fii femeie si sa ajungi departe.

   A castigat o bursa de studii pentru un an academic in SUA, a facut facultatea de Relatii Economice Internationale in Moldova, a activat in calitate de secretar in cadrul unui partid politic din Bucuresti, ca mai apoi sa plece in Italia, unde a incercat mai multe job-uri in diverse domenii, pana cand, dupa mai multe incercari a ajuns finalista pentru pozitia de asistent de zbor, pentru Emirate, in Dubai. Astfel a ajuns sa locuiasca in a 5-a tara pana acum.

   P: Pentru multi tineri lucrul peste hotarele tarii este un vis sau o necesitate. Cum a fost pentru tine? A fost usor sa iei aceasta decizie?
   V: Am luat aceasta decizie din moment ce eu m-am intors in tara, mi-am continuat studiile si am facut diverse internship-uri in cadrul unor birouri ale Ambasadei si Consiliilor Americane in Republica Moldova. Imi doream sa fac o schimbare, sa ajut tara. Dar sincer, fiind dezamagita de ce oferea statul pentru tineri si ce era pe piata muncii, am decis sa plec. Nu a fost usoara aceasta decizie pentru ca a trebuit sa incep din nou, de la zero. Si cum nici in Romania si nici in Italia femeile nu sunt vazute extraordinar de bine, este o lupta dubla de a demonstra de fapt cum esti si ce poti fi, si pana ajunge lumea sa te aprecieze.
    
   Perfecte: Ai visat vreodata ca vei ajunge asistenta de bord? 
   Valentina: De mica mi-a placut inaltimea si viteza, iar combinate si mai mult. Visam cum ca o pasare imi luam zborul, si era cea mai tare senzatie pe care o puteam simti. O stare inexplicabila de fericire. Multi ani la rand visam aceleasi lucruri doar ca in locuri si timpuri diferite. Si vedeam paduri, lacuri, orase de sus. Eram fascinata de abilitatea asta uluitoare a Pamantului de a se transforma vizual.

   P: De cat timp activezi in domeniu?
   V: Sunt din ianuarie 2016, deci de 1 an si 6 luni. Pierzi numarul zilelor, a orelor. Zburam si inainte destul de des avand o familie internationala si eram obisnuita deja. Insa desigur este o experienta diversa sa zbori ca pasager si cu totul altceva ca asistent de zbor.

   P: Ti-a fost greu sa te adaptezi diferentelor culturale si religioase intr-o tara araba?
   V: Nu. Avand experienta din trecut de diferente de culturi si religii am avut nevoie de putin timp ca sa inteleg cum functioneaza la ei, care sunt regulile si sa le respect, pentru ca totusi eu sunt oaspete la ei in tara. Dubaiul este un oras international, cosmopolitan si mult mai deschis modernizarii, inovatiilor, decat cele mai multe dintre orasele mari arabesti. 
    
   P: Care sunt avantajele jobului de stewardesa? 
   V: Avantajele mele sunt nenumarate: calatoresc deci am ca job hobby-ul preferat, reusesc sa-mi revad prietenii din diverse colturi ale lumii, incerc diverse tipuri de mancare, interactionez cu o diversitate de culturi si istorii, am acces gratis la o serie de facilitati pentru a-mi mentine echilibriul fizic si psihic, pentru care cei din jur dau bani, am reduceri in diverse locuri in Dubai. Port una dintre cele mai cunoscute si elegante uniforme si invat in fiecare zi de la oamenii cu care zbor, o multime de lucruri. 

   P: Dezavantajele?
   V: Cel mai mult se resimte la nivel fizic, zile si nopti nedormite, iar corpul este in faza de jet-lag cand diferentele dintre fusuri orare sunt diverse, orarul de munca haotic: cand ziua, cand noaptea. Lipsa de timp te face sa mananci rapid si haotic deseori. Presiunea aerului in zbor face ca orice corp sa se dilateze. Toti acesti factori influienteaza negativ asupa sanatatii fizice si psihice a intregului orgnanism. 
    
   P: Acest job este o activitate complexa, care cere multa dedicare si forta interioara. Cum reusesti sa faci fata greutatilor? Turbulentelor, clientilor pretentiosi?
   V: Pentru a activa in acest domeniu in primul rand e nevoie de foarte multa rabdare, de o stare de spirit calma, pentru ca deseori cele mai mari greutati si cel mai mare stres este cauzat de factorul uman. Multi privesc aceast job ca a unui chelner doar ca mai stilat, iar avionul este un restaurant. Putini stiu ca rolul nostru primar este de a asigura siguranta si securitatea pasagerilor si a aeronavei, si doar dupa vine servitul mancarii. Noi suntem in primul rand antrenati intensiv sa reactionam corect in cazuri de urgente medicale, de siguranta si securitatea pasagerilor, a aeronavei si a intregului echipaj.
    
   P: Ce alegi sa faci, atunci cand esti in concediu?
   V: In concediu deobicei aleg sa vizitez familia, sau sa-i invit pe cate unul la mine. Asa fac fata dorului.  Unii s-ar mira ca nu mi-e suficient cat calatoresc deja, insa imi place sa descopar mai profund diverse locuri si culturi.

   P: Cat de des revii acasa?
   V: O data pe an in Republica Moldova, pentru ca familia nu e numai in Moldova si atunci impart cate un pic din timp pentru toti.


   perfecte.md
 •