Lista moldovenilor ce poartă același nume și prenume. Câți Maxim Maxim și Ion Ion avem în țară


  Se spune că prietenii adevărați te strigă pe nume. În această ordine de idei, situația devine destul de amuzantă atunci când prietenii poartă un dublu nume și prenume?

sidewalk-1024x683.jpg

Astfel, echipa #diez a încercat să afle câți moldoveni poartă în acte același nume și prenume. În prezent, în Republica Moldova, numărul acestora ar ajunge la 196.

Primii în listă sunt David și Maxim, fiind înregistrați 13 oameni care poartă numele de Maxim Maxim și 13 – David David.

Prin urmare, topul ar include următoarele nume și prenume:

 1. Maxim Maxim – 13 persoane;
 2. David David -13 persoane;
 3. Radu Radu – 9 persoane;
 4. Andrei Andrei – 8 persoane;
 5. Bogdan Bogdan – 6 persoane;
 6. Alexei Alexei – 5 persoane;
 7. Cristian Cristian – 5 persoane;
 8. Constantin Constantin – 4 persoane;
 9. Alexandru Alexandru – 4 persoane;
 10. Damian Damian – 3 persoane;
 11. Serghei Serghei – 3 persoane;
 12. Mihai Mihai – 3 persoane;
 13. Pavel Pavel – 2 persoane;
 14. Anton Anton – 2 persoane;
 15. Doina Doina – 2 persoane;
 16. Vlad Vlad – 2 persoane;
 17. Mihail Mihail – 2 persoane;
 18. Simion Simion – 2 persoane;
 19. Grigori Grigori – 2 persoane;
 20. Ion Ion – 1 persoană;
 21. Nicolae Nicolae – 1 persoană;
 22. Sandu Sandu – 1 persoană;
 23. Tudor Tudor  – 1 persoană;
 24. Denis Denis – 1 persoană;
 25. Stepan Stepan – 1 persoană;
 26. Marian Marian -1 persoană;

Pe lângă aceștia, topul mai este suplinit de alți câțiva oameni care poartă același nume, doar că puțin modificat:

 1. Maria Marian – 84 persoane;
 2. Mihai Mihail – 27 persoane;
 3. Marina Marian – 11 persoane;
 4. Marin Marian – 6 persoane;
 5. Vlad Vladimir – 1 persoană

Dar voi aveți printre cunoscuți persoane cu același nume și prenume?

diez.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Cam aiureala daca sincer. Poate nu in tara sa avut in vedere, dar doar acest sait.

Cel putin la noi in intreprindere sun 16 Ion Ion.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator user

Postat

# max88

Acelaşi nume şi prenume, nu prenume şi patronimic.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Despre aceasta arată rezultatele sondajului de opinie Vox Populi, prezentat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia Infotag, de către Asociaţia Sociologilor şi Demografilor, transmite Știri.md. 
   Potrivit studiului, pandemia infecţiei cu coronavirus COVID-19 şi situaţia în domeniul sănătăţii se află pe locul doi în lista problemelor, care îi îngrijorează pe 25,4% dintre respondenţi. Acestea sunt urmate de probleme legate de situaţia demografică şi migraţia (19,1%), corupţia (16%), viitorul copiilor (14,7%), economia şi şomajul (13,6%), infrastructura socială (11,1%) ), situaţia politică (9,3%) şi mediul (6,9%).
   Sociologul Andrei Dumbrăveanu susţine că o preocupare din ce în ce mai mare a populaţiei este situaţia de mediu, deoarece oamenii încep să conştientizeze legătura dintre starea mediului înconjurător, demografie şi pandemii.
   În situaţia actuală, moldovenii se tem cel mai mult de decesul persoanelor dragi (63,4%). Apoi urmează teama că sistemul medical nu va face faţă fluxului de persoane infectate (47,9%), temerile de a rămâne fără lucru sau de a se confrunta cu reducerea veniturilor (45,3%), scăderea economiei (39,1%), violenţa în familie (33%) şi teama de închiderea şcolilor şi grădiniţelor (29,6%).
   Mai puţin de jumătate dintre respondenţi (38,4%) sunt de acord cu afirmaţia că Guvernul trebuie să acorde prioritate susţinerii economiei, dar nu combaterii pandemiei de COVID-19. 
   Circa 54,1% dintre respondenţi nu sunt de acord cu această afirmaţie. În acelaşi timp, majoritatea cetăţenilor (44,2%) susţin ideea de a oferi businessului o susţinere de stat mai semnificativă, 34,5% sunt de părere opusă, iar 21,3% nu au răspuns la întrebare.
   Sondajul a fost realizat de Asociaţia Sociologilor şi Demografilor din Moldova, în perioada 1-7 mai, prin telefon, pe un eşantion de 1141 de respondenţi din 418 localităţi din Moldova. Marja de eroare este de 3%.
   infotag.md
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Pe 6-12 aprilie 2020 se vor efectua zborurile:
   Frankfurt – Chișinău; Lisabona – Chișinău; Madrid – Chișinău; Bruxelles – Chișinău; Varșovia – Chișinău; Dublin – Chișinău; Londra – Chișinău. În perioada 13-19 aprilie 2020 se vor efectua zborurile:
   Amsterdam – Chișinău; Veneția – Chișinău; Paris – Chișinău; Berlin – Chișinău; Roma – Chișinău; Londra – Chișinău Praga – Chișinău. Conform procedurii stabilite, de bilete pentru cursele menționate vor beneficia cetățenii Republicii Moldova care s-au înscris în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția lor. Prioritate vor avea studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate.
   Pentru a se înscrie, moldovenii care se află în străinătate trebuie să acceseze formularul de înregistrare corespunzător țării în care se află:
   Belgia; Cehia; Franța; Germania (Berlin); Germania (Frankfurt); Irlanda; Italia (Milano); Italia (Roma); Marea Britanie; Olanda; Polonia; Portugalia; Spania. zugo.md
  • julia122997
   De julia122997
   Preferinţele basarabenilor în materie de vacanţe pe litoral rămân neschimbate - Grecia, Turcia şi Bulgaria sunt în top trei. Cel mai ieftin pachet promoţional este spre Bulgaria, cu doar 95 de euro. Beneficiaţi de transport tur-retur şi cazare pentru şapte nopţi într-un hotel de trei stele, tip all-inclusive. Al doilea loc în clasament îl ocupă litoralul turcesc, preferat pentru condiţiile luxoase din hoteluri. O vacanţă cu şapte nopţi de cazare într-un hotel de cinci stele, all-inclusive, cu zbor tur retur, vă costă 350 de euro. Grecia este îndrăgită pentru insule şi plajele cu ape azurii. Preţurile pentru şapte nopţi încep de la 119 euro, în care este inclus transportul tur-retur, cazarea într-un hotel de 3 stele şi câteva excursii.
   Bulgaria  - 95 euro  - cazare 7 nopţi, hotel trei stele, all inclusive, transport autocar tur-retur
   Turcia  - 350 euro   - cazare 7 nopţi, hotel 5 stele, all inclusive, avion tur-retur
   Grecia  - 119 euro - cazare 7 nopţi, hotel trei stele, excursii, transport autocar tur-retur
   Mihai Ceban, administrator agenţie de turism: „Sunt oferte care în sezon pot să ajungă şi la 800 de euro, acum turiştii care ştiu unde vor să meargă au un preţ de 370 de euro, adică o reducere de aproape 50 la sută”.
   În ultimii ani, se observă o nouă tendinţă - basarabenii optează şi pentru destinaţii exotice, cum ar fi Republica Dominicană, Dubai sau Tunisia. În perioada de early booking, o vacanţă de o săptămână în Tunisia începe de la 500 de euro. Pachetul include transport cu avionul, transfer aeroport, cazare în hotel de cinci stele tip all inclusive. Aceleaşi opţiuni intră şi în pachetul turistic pentru Republica Dominicană, doar că preţul este cu 400 de euro mai mare. Dubaiul este destinaţia exotică cea mai căutată. Cu 500 de euro beneficiaţi de cazare pentru 7 nopţi într-un hotel de patru stele cu mic-dejun şi cină, zbor tur-retur, plus transfer la hotel. Iar Cipru, cu aceleaşi facilităţi, vă va costa cu 50 de euro mai puţin.
   Tunisia  - 500 euro  - cazare 7 nopţi hotel cinci stele, all inclusive, zbor tur-retur, transfer
   Republica Dominicană  - 900 euro - cazare 7 nopţi hotel cinci stele, all inclusive, zbor tur-retur, transfer
   Dubai  - 500 euro - cazare 7 nopţi hotel patru stele, zbor tur-retur, transfer
   Cipru  - 450 euro - cazare 7 nopţi hotel patru stele, zbor tur-retur, transfer
   Valeria Ursu, operator agenţie de turism: „Turiştii sunt obişnuiţi cu hotele de lux, masă all inclusive, plaje amenajate”.
   Operatorii de turism susţin că nu doar preţul redus, de până la 40%, este cel care trebuie să vă convingă să procuraţi vacanţa în perioada de early booking.
   Deşi în perioada de Early Booking preţurile sunt atractive, există şi  minusuri  - cum ar fi lipsa posibilităţii de a schimba data sau numele rezervării. Iar în caz de anulare a rezervării, banii nu vă pot fi restituiţi. În programele de early booking, city break-urile nu sunt prevăzute.
   tvrmoldova.md
  • julia122997
   De julia122997
   Luați prin surprindere de întrebarea noastră, oamenii au răspuns spontan și cât se poate de „adevărat”. Unii dintre ei consideră că „dragostea este viața”. Alții, din contra, sunt convinși că această noțiune nu există. Totuși, concluzionând părerile trecătorilor, dacă senzația de „fluturași în stomac” nu trece a doua sau a treia zi, atunci e clar – ești îndrăgostit până peste cap. 
   zugo.md
  • julia122997
   De julia122997
   Unele persoane au fost harnice și au pregătit deja cadourile pentru cei apropriați.
   „Deja le-am pregătit două cadouri părinților. În principiu, e ceva pentru casă, pijamale și niște halate pentru că știu că asta le trebuie”, a declarat o tânără.
   Alții planifică să confecționeze singuri cadoul ideal. „Eu foarte mult prețuiesc lucrurile făcute personal de mâna mea, unde depui tot sufletul și demonstrezi într-adevăr că ții la cei dragi, la familie”, ne-a spus un tânăr.
   Unii oameni sunt pregătiți să cheltuie tot ce au pentru a sărbători cu familia, alții se rezumă la o masă simbolică.
   „Cât este în buzunarul meu, atâta cheltui, nu jelesc deloc pentru cei apropriați și nepoți. Nu doar de Anul Nou, dar când sunt sărbători mai însemnate atunci da, nu are importanță suma”, ne-a mărturisit un bărbat.
   Am dat și peste persoane care nu cred în magia sărbătorilor. „N-am de gând să cheltui mult pentru sărbătorile de iarnă. E o sărbătoare standard, e o zi standard. Ziua de naștere după mine este mult mai importantă decât Crăciunul, așa că nu văd rostul în toată chestia asta comercială, ne-a răspuns un alt bărbat.
   Cei care oferă cadourile ar prefera, la rândul lor, să se aleagă cu o atenție din partea celor cu care vor sărbători. „O carte cu siguranță mi-ar plăcea pentru că citesc mult sau o călătorie în altă țară, pentru a obține alte experiențe”, ne-a mărturisit o trecătoare.
   Potrivit cotidianul.ro, la nivel european, cheltuielile medii pentru sărbătorile de iarnă sunt de 460 euro (între 340 euro în Țările de Jos până la 640 euro în Marea Britanie), în România bugetul este aproximativ de 250 de euro.
   agora.md
 •