Evelina are nevoie de ajutorul tău pentru ca să poată merge


  • 2333
  • Evelina este o fetiță de doar 5 ani care își dorește să se joace cu copiii, să alerge și să privească lumea din jur în culori vii. Din păcate însă, micuța trece prin suferință și durere. La doar 4 luni de la naștere, medicii au depistat că piciorușele ei nu se dezvoltă în același ritm, diferența de lungime ajungând la 4 centimetri. 

După mai multe tratamente fără rezultat, specialiștii nu vedeau altă soluție decât să-i amputeze piciorul. Părinții însă au refuzat și cred din toată inima că Evelina va putea merge pe propriile picioare. După multe investigații, aceștia au găsit alternative. Micuța a suportat deja două intervenții chirurgicale, însă mai are nevoie de încă o operație la picior pentru a putea alerga în rând cu toți copiii.
 
Evelina visează să se poată juca cu ceilalți copii și să arate la fel ca ei. Un alt vis al micuței luptătoare este să devină medic, pentru ca alți copii să nu sufere la fel ca ea. Soarta însă este nemiloasă și, în afară de problema locomotorie, în luna martie a acestui an, Evelina și-a pierdut vederea. Medicii presupun că ar putea fi o tumoare la creier.

7314-din-inima-pentru-evelina.jpg


 
De când nu mai poate să vadă, micuța luptătoare îi roagă pe cei din jur să-i dea lumină, iar în fiecare seară, după ce spune rugăciunea „Înger, Îngerașul meu”, Evelina se roagă să-i crească piciorul și să o poată vedea pe mămica ei.
 
Chiar dacă este nevoită să înfrângă probleme prea complicate pentru vârsta ei fragedă, Evelina rămâne a fi cu zâmbetul pe față și cu multe vise pe care vrea să le realizeze.
 
Unica șansă a fetiței să se însănătoșească și să fie la fel ca toți copiii este să realizeze operația la picior în orașul Harkov, Ucraina. Tot aici, medicii vor investiga și tumoarea la creier. Părinții fetiței încearcă din răsputeri să-i ofere fiicei lor o viață mai bună, însă nu au suficiente resurse financiare. În acest moment, ei au nevoie de 5 500 de euro pentru a realiza intervenția chirurgicală. Din această sumă, prin donații, au fost colectați doar 260 de euro.

7315-din-inima-pentru-evelina.jpg


 
Tu ești cel care poate contribui la fericirea și sănătatea Evelinei. Intră aici și donează. Toți banii colectați vor fi oferiți Evelinei, pentru ca aceasta să poată merge, alerga și să practice sportul.


Поделись новостью с друзьями!