Angajații unei grădiniţe din Capitală, acuzaţi că fură mâncarea copiilor


    Câțiva angajați de la o grădiniță din capitală sunt acuzați de un grup de părinți că ar fura din mâncarea copiilor. Aceștia au postat câteva fotografii și un filmuleț în care lucrătorii sunt surprinși ieșind din instituție cu pungi pline, iar seara o furgonetă încarcă vase.

Părinții s-au adresat, încă luna trecută, la direcția municipală de Educație pentru a face un control inopinat. Reprezentanții acesteia nu ne-au răspuns la telefon pentru comentarii. În schimb, o angajată a grădiniței a negat că din grădiniță se fură măncarea, transmite.

2015_DS-1386_Gr-Raduga_643.jpg

Informațiile au fost postate în grupul online „Parinți solidari”. Autorii precizează că imaginile au fost făcute la grădinița nr.32, menționând că, periodic, pe teritoriul acesteia, intră o furgoneta care încarcă butelii mari și voluminoase pe ușa de la bucătărie.

În aceste butelii poate fi transportat de la bucătărie orice, accentuiază autorii postării. Mai mult, ei spun că observă zilnic cum angajații de la bucătărie pleacă acasă cu sacoșele pline. Din spusele lor, produsele sunt vândute, mai apoi, la cunoscuți.

Autorii au postat și un filmuleț în care se văd două femei care se îndreaptă spre ieșirea din curtea grădiniții și care duc două sacoțe pline. Oamenii spun că au depus o plângere la Direcția Educatie prin care au rugat să se facă controale inopinate la aceasta gradinita, cu atât mai mult ca cei mici s-ar plânge că nu se satură cu mancarea de aici.

Astăzi, se împlinește o lună de când sunt în așteptarea unui răspuns. Nu am putut să aflam reacția Direcției Generale Educație pentru că nimeni nu ne-a răspuns la telefon. În schimb, am reușit să discutăm cu o angajată a grădiniței. Aceasta nu s-a prezentat, dar a negat orice acuzație adusă de grupul de părinți. Potrivit acesteia, furgoneta din imagini transporta resturile din mâncarea rămasă după ce sunt hrăniți copii.

Totodată, aceasta a menționat că femeile, cu pungile pline, și-ar fi procurat produsele de la o piață din apropierea grădiniței.

tv8.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.