Acția de caritate “Băiețeilor și fetițelor se dedică…”. Familia Boaghe are nevoie de ajutorul Dvs.


  Ce-ați face dacă ați afla că casa Dvs și tot ceea ce vă aparținea s-au transformat în scrum? Probabil, după ce ar trece prima undă de șoc, ați încerca să căutați o ieșire din această situație tragică. Anume într-o astfel de situație a nimerit familia Boaghe în ajun de Anul Nou.

6_dec_1250x650_ro.png

Numeroasa familie locuia în satul Gălești, raionul Strășeni. Soții Boaghe educă cinci copii: trei adolescenți – Veronica, în vârstă de 14 ani, Nicolae de 17 ani și Gheorghe de 18 ani, și doi gemeni înfiați în vârstă de doar 4 ani – Nicu și Nicoleta. Într-o zi, casa acestei familii a ars complet, lăsând doar rămășițe de cenușă.

13268-din-inima-pentru-familia-boaghe.jpeg

Nici înainte de incendiu familia Boaghe nu trăia pe picior mare: în gospodărie nu ajungeau multe lucruri, însă familia niciodată nu s-a plâns și încerca să depășească dificultățile de sine stătător. Iar acum situația este și mai aprigă: focul a distrus tot, lăsând doar pereții, iar frigurile de iarnă devin o problemă tot mai acută. Toate hainele și lucrurile familiei au ars în incendiu, astfel copiii nu mai au cu ce se îmbrăca pentru a se păzi de frig. De aceea, familia Boaghe a decis să apeleze la cei care le pot oferi ajutor în această situație. 

Снимок экрана 2017-12-07 в 15.50.06.png

Organizația non-guvernamentală Forum.md petrece anual campania “Băiețeilor și fetițelor se dedică…”, în cadrul căreia ajută familiile care au ajuns într-o situație dificilă sau care se confruntă cu lipsă de bani. Când am aflat despre cazul familiei Boaghe, am înțeles că nu putem fi indiferenți. Forum vă îndeamnă să ajutați această familie minunată, care duce o luptă crâncenă împotriva circumstanțelor. 

La moment, familia are nevoie de multe lucruri: haine, încălțăminte, produse chimice de uz casnic și multe altele. Îndeosebi, familia are nevoie de încălțăminte de mărimea 27-28, 38-39 și 41-42.

Campania caritabilă, menită să ajute familia Boaghe să supraviețuiască iarna aceasta, va dura până pe 27 decembrie.

Haideți să ajutăm împreună această familie, să le dăruim un strop de căldură și bunătate și să sperăm, că Anul Nou le va aduce speranța la o viață mai bună.

Telefoane de contact:

Alexandra, Manager de Proiect Forum.md, tel : 079599951

Aliona, Manager de Proiect mama.md tel : 079996963

Rechizitele pentru transferul surselor financiare :

Asociația Obștească”FORUM”

 IDNO: 1013620006827 

Sediu social: str. Ion Neculce 5, etj. 2 MD-2069, mun. Chișinău, Republica Moldova 

IBAN lei: MD83VI000002224303324MDL

Banca: BC ”Victoriabank” S.A., fil.3, mun. Chişinău 

Codul băncii BIC: VICBMD2X416

Haideţi împreună să dăruim copiilor fericirea! Pentru că asta e atât de simplu!

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Astfel, pentru a participa la această campanie de binefacere, primarul Capitalei, Ion Cebna, îndeamnă oamenii să cumpere produse alimentare și să le lase în boxele speciale, instalate în magazine, transmite Știri.md.
   „Cei care vor să se alăture Campaniei sociale cu ocazia sărbătorilor Pascale, pot dona produse alimentare neperisabile. În mai multe magazine din Capitală sunt amenajate boxe speciale pentru a putea lăsa alimentele procurate.Toate pachetele cu produse alimentare vor ajunge, cu ajutorul asistenților sociali și a voluntarilor, pe masa de sărbătoare a familiilor din capitală care necesită ajutor. Haideți să fim mai buni în săptămâna luminată! Împreună putem aduce lumină în sufletul celor mai triști”, i-a îndemnat Ceban pe cetățeni.

   stiri.md
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   În cadrul unui proiect internaţional, ei au reciclat într-un mod inedit obiecte de birotică şi le-au dăruit copiilor cu nevoi speciale de la Grădiniţa "Regina Maria" din raionul Ialoveni. 
   Aceasta este prima grădiniţă din Republica Moldova care a încurajat educaţia incluzivă.
   Elevii au donat 20 de suporturi pentru cărţi şi creioane, realizate din obiecte reciclabile: carton, ziare vechi şi borcănaşe din aluminiu.
   Activitatea lor este parte a unui proiect internaţional, în care participă 11 ţări.
   În semn de mulţumire, copiii de la Grădiniţa "Regina Maria" au întâmpinat elevii cu un spectacol muzical.
   Gimnaziul cu profil teatral "Ion Luca Caragiale" este parte a proiectului e-twining din luna noiembrie 2019. 
   Proiectul îşi propune să consolideze şi să dezvolte reţelele şcolare printr-o schemă de înfrăţire între şcoli, care ar permite tuturor instituţiilor de învăţământ pre-universitar europene să creeze parteneriate pedagogice.
   tvrmoldova.md
  • julia122997
   De julia122997
   Desi spune ca aceasta sarcina decurge mai dificil acum decat la 20 de ani, Svetlana incearca sa faca fata obligatiilor pe care le are in domeniul binefacerii: „E mult mai greu acum, dar incerc sa nu tai nimic din activitatea mea. Diferenta o simt. Am si o varsta.”, marturiseste ea.

   „E total diferit. Sunt mult mai responsabila, mai fricoasa, obsedata, paranoica, chiar si cand prietenii imi ating burtica. Ii las s-o faca dar sunt foarte atenta. Nu sunt atat de libera, am asteptat mult aceasta sarcina si am dorit-o mult. Credeam doar eu si Dumnezeu in ea.”

   Svetlana este si mamica de baiețel. Fiul ei de 12 ani, Maxim, este nerăbdator să-și cunoască surioara. „A fost șocat. De multe ori îi spuneam că nu o să ai un frațior sau o surioară. El admira ca noi suntem 3 frați. Și-a dorit din start frățior, dar acum este mai fericit că o sa fie fetiță. De gelozie nici vorba.”, recunoaște fericita mamică.
    
   Despre cum face fata provocarilor acestei perioade si ce planuri de viitori are, afla urmarind interviul marca O Seara Perfecta:
   perfecte.md
  • julia122997
   De julia122997
   Lucrările urmează să fie vândute la un târg.
   Aromele de brad și ceară naturală au adus atmosfera de sărbătoare la master-class. Înarmați cu crenguțe și accesorii de Crăciun, elevii, ajutați de profesori, au confecționat coronițe...
   Imaginația elevilor a fost pusă și mai mult la încercare când aceștia au avut de realizat un altfel de brad.
   Și ce fel de sărbători fără o lumânare în casă, pusă printre decorațiuni? Elevii școlii profesionale au primit lecții chiar de la colega lor din anul doi. 
   După ce a făcut studii farmaceutice, Olga Zaițev și-a dat seama că vrea să facă lumânări.
   “Având câțiva stupi acasă, extrăgeam o cantitate de ceară și mă gândeam ce să fac cu ea. De aici mi-a venit în gând să facem niște lumânări”.
   Astfel, după ce a făcut câteva lumânări pentru cei din familie, pasiunea s-a transformat într-o afacere.
   Colegii Olgăi au făcut notițe și au furat meseria.
   Decorațiunile realizate astăzi vor fi prezentate în cadrul unui târg caritabil.
   Zinaida Sajin, directoarea școlii profesionale din Bubuieci: “La decizia consiliului de elevi este lansat un târg de caritate. Banii vor fi donați unei familii din Bubuieci, cu șase copii, care are un copil bolnav de leucemie”.
   La eveniment au participat peste 70 de elevi ai școlii profesionale din Bubuieci. 
   Proiectul a fost organizat de USAID. Tot ei sunt cei care au oferit un grant de peste un milion de lei, bani cu care s-a cumpărat echipament pentru laboratorul apicol din instituție.
   protv.md
  • julia122997
   De julia122997
   Scopul campaniei este de a susține persoanele aflate în dificultate, în special copiii și bătrânii, prin colectarea produselor alimentare în rețelele de magazine din Chișinău. Timp de două zile, peste 200 de voluntari vor îndemna oamenii să procure și să doneze produse alimentare greu perisabile pentru a aduce bucurie pe masa persoanelor nevoiașe. Produsele alimentare vor putea fi donate în coșurile special amenajate la ieșirea din magazine.
   Ilie Zabica, directorul Fundației Regina Pacis: „Facem apel la bunătatea oamenilor să participe în Campania de Crăciun cu un ajutor alimentar pentru cei aflați la limita existenței. Din aceste donații vor fi pregătite, pe tot parcursul anului, prânzuri gratuite pentru copiii și bătrânii care vin la Cantinele Sociale ale Fundației Regina Pacis. ”
   Edward Lucaci, Președintele Caritas Moldova: „Invităm toate persoanele care vor să contribuie să își alăture eforturile proprii campaniei noastre. Aceste contribuții individuale nu reprezintă doar un simplu act de donație ci și un mod prin care bunătatea și generozitatea noastră pot oferi o șansă la normalitate celor mai puțin norocoși decât noi.”
   Colectarea produselor va avea loc în 29 magazine ale rețelelor Linella, Metro, Fidesco, Fourchette, Velmart, Green Hills Market și Supermarket Nr1.
   În cadrul campaniei din 2018 au fost adunate 12 tone de produse alimentare, din care au fost pregătite peste 54 mii de prânzuri calde la Cantinele Sociale ale Fundației Regina Pacis, unde, zilnic, iau masa 180 de bătrâni și copiii aflați în dificultate, iar Fundația de Binefacere Caritas Moldova a colectat 6 tone care au fost repartizate în 741 pachete și distribuite pe întreg teritoriul Republicii Moldova persoanelor în nevoie.
   Campania de Crăciun Încălzește o inimă se desfășoară cu susținerea Centrului Municipal de Tineret Chișinău și rețelelor de magazine: Linella, Metro, Fidesco, Fourchette, Velmart, Green Hills Market și Supermarket n. Supermarket Nr1
   Împreună facem lumea mai bună!
   * * * * * * * * * *
   Mai multe informații despre campania caritabilă puteți afla de la organizatori:
   Adelina Sochircă, Consultantă Comunicare, Fundația Regina Pacis
   Tel.: 069 441 661 sau scrieți-ne un mesaj la asochirca@reginapacis.org
   Mihaela Pascal, Consultantă Comunicare, Fundația de Binefacere Caritas Moldova
   Tel.: 060 542 211 sau scrieți-ne un mesaj la secretariat@caritas.md
 •